Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ewet yaaa bende bitiyorum o klibee çok hareketli bi klip ama ben ağlıyommm yaaa zatenn ahdım var kızz doğsun bii şöle bi şaplak vurcamm eşşek sıpasınaa anası babası hariççkaydirigubbakcemile3:mymeka:

ayy bende severim ama benimki kesinlikle yemez et canavarı zeytinyağlı yemek ağzına sürmez .
bıkıyorum yaa etli yemek yapmaktan.insan sebzeyi filan özlüyo .sebze olarakda bi pazı yiyo bide pırasa..

aaa iyiki pazıyla pırasayı yiyor benimkide hayatta yemez bir ıspanak yer o da zor bela.zaten burda gebersemde sebze diye satılmıyor sadece lahana satılıyor sinir oluyorum anneme tembihledim pırasa kereviz enginar atcaktı buzluğa gidince yicem bol bol

emoş alemsin yaa eşşeksıpası anası babası hariç.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ogünler gelince sorucam sana vuruyomusun diye..

melisam inşallah canım yaa özler insan tabi.nezor biz burda bol buluyoruz gözünü seveyim ülkemin..turkbayragi

bende ankaralıyım oda rizeli ..sırnaşık şey
tam zıt bizimkide ama çok şükür tipik karadeniz erkeği değil..

emoş alemsin yaa eşşeksıpası anası babası hariç.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ogünler gelince sorucam sana vuruyomusun diye..

vuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3 vuracam kızz acıcık ama şöle ucundann kız kıyamam ayyyy yok yok haketti amaaa yaaa kaydirigubbakcemile3

melisam inşallah canım yaa özler insan tabi.nezor biz burda bol buluyoruz gözünü seveyim ülkemin..turkbayragi

valla ya millet pek meraklı yutdışına gitmeye yaşamaya ama bilmiyorlar gurbetliğin nasıl olduğunu özentiler uçaktan inince yeri öpcem hee o kadar özledimturkbayragi türkiyenin her yeri cennet valla bizde ev alırız döneriz inşallah hayırlısıyla kaynanam gebermeden dönmem amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla bugece baya kaynattık yarın giren kızlar kesinlikle okuyamıycak birazda kızacaklar sanırsam..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bencede bekle kuzu aman yaa boşver sen dön türkiyeyede o sağ olursa olsun.
gerçekten çok özenenler var ama ben düşünemiyorum çok zor olsa gerek..turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…