evet ya sıpalar nazlı çıktı anlatalımda bilsinler popoşuna popoşuna vuralım nerdeydiniz diye :CüvCüv: candan erçetinin hoşgeldin melek klibi var ya bayılıyorum ona ordaki bebek nasıl güzel sarışın kıvırcık saçlı maviş gözlü Rabbim bizede versin artık:Saruboceq:
ayy bende severim ama benimki kesinlikle yemez et canavarı zeytinyağlı yemek ağzına sürmez .
bıkıyorum yaa etli yemek yapmaktan.insan sebzeyi filan özlüyo .sebze olarakda bi pazı yiyo bide pırasa..
:roflol: kulaklarını çınlattık mızmızın hee uyancak uykusundankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buarada eşlerinizle aynı memleketlimisiniz yoksa bizim gibi ayrımı?
heee yaa vallaa kız rahat rahat yatıyo galibaa babasının ayyy amann kocasının kollarındaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
emoş alemsin yaa eşşeksıpası anası babası hariç.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ogünler gelince sorucam sana vuruyomusun diye..
melisam inşallah canım yaa özler insan tabi.nezor biz burda bol buluyoruz gözünü seveyim ülkemin..turkbayragi
yok be ablam ben egeliyim izmirliyim o karadenizli sayılır gürcüler ayrıyız yani
valla bugece baya kaynattık yarın giren kızlar kesinlikle okuyamıycak birazda kızacaklar sanırsam..
valla ya millet pek meraklı yutdışına gitmeye yaşamaya ama bilmiyorlar gurbetliğin nasıl olduğunu özentiler uçaktan inince yeri öpcem hee o kadar özledimturkbayragi türkiyenin her yeri cennet valla bizde ev alırız döneriz inşallah hayırlısıyla kaynanam gebermeden dönmem amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
wışşşş hemşerimmişin sen tatlımm yaa neresinden sinn gııııı bende izmirliyim annem babam çorumluu eşimse niğdeliiikaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?