Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ay artık yeni smıleler koysalar yaa .bayılıyorum bunlara ..nasılda anlatıyo insanın ruh halini..
hee biara ruh halin vardı ogünki moduna göre değiştiriyodun onuda kaldırdılar :sinifsinif:

bende üye olmadan önce görüyordum onları ben üye olduğumda yoktu evet keşke koysalar söyleyelim bari istekler bölümüne

valla kızlar benim hamişliklerden kalma testlerim hala duruyo hatta ultrasoonlarım bile ama bakmak istemiyorum.
bende tekrardan kalırsam birsürü yapıcam yaa ..
melisam sorma bizim sokağın başında eczane var utanıyorum ordan alamıyorum .allahım bugünleri gülerek anımsamayı nasip etsin..

amin amin inşallah ya :Saruboceq: boşver bakma canım daha çok üzülürsün hatta eşin bulamayacağın yere kaldırsın en güzelisenağlama

hee yaaa eczanedekilerle akraba olduk nerdeysee benimde hep aynı yerden aldığımdan ordaki kızlar adet günümü biliyo resmen daha erken deilmii diyolarrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy bu günlerimizi gülerek hatırlıcaz eminimm hatta bizim sıpalarada anlatalım olunca utansınlarr annelerini ne kadan üzmüşler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet ya sıpalar nazlı çıktı anlatalımda bilsinler popoşuna popoşuna vuralım nerdeydiniz diye :CüvCüv: candan erçetinin hoşgeldin melek klibi var ya bayılıyorum ona ordaki bebek nasıl güzel sarışın kıvırcık saçlı maviş gözlü Rabbim bizede versin artık:Saruboceq:

ahh ahh melisam ben kaldırdım kuzum almıyorum elime çünkü acıtıyo canımı..
emoşum valla sen hiç çizelge tutma bak onlar takip ediyo negüzelkaydirigubbakcemile3

emoşum üzüldüm yaa seviyom ben mızmızı..
melisam sorma bende hastayım ordaki minişe ama kedide süper ..
nazlı sıpalar hemde nasıl popişlerine tokat yiycekler .hep diyorum eşime bi doğsun popişini kızartıcam..

ayy bende severim ama benimki kesinlikle yemez et canavarı zeytinyağlı yemek ağzına sürmez .
bıkıyorum yaa etli yemek yapmaktan.insan sebzeyi filan özlüyo .sebze olarakda bi pazı yiyo bide pırasa..

bizde seviyoz mızmızı ablacım. evet kedide süper.bende diyorum vurcam diye olmaz diyor benim sıpaydi ama vurcam valla bezli popoşunagamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…