ay artık yeni smıleler koysalar yaa .bayılıyorum bunlara ..nasılda anlatıyo insanın ruh halini..
hee biara ruh halin vardı ogünki moduna göre değiştiriyodun onuda kaldırdılar :sinifsinif:
hayret birşey ya sendenmi kaçıyordu yoksa kızkaydirigubbakcemile3 hiperaktif kimse yetişemez ona kaydirigubbakcemile2
sempatiksalakcinniheee bilmemkiii belkimmmdee öledirrrsempatiksalakcinnidelikafadulden
ya kızlar kuru barbunya koydum suya ikiye ayrılmışlar ilk defa böyle oluyor neden acaba???
valla kızlar benim hamişliklerden kalma testlerim hala duruyo hatta ultrasoonlarım bile ama bakmak istemiyorum.
bende tekrardan kalırsam birsürü yapıcam yaa ..
melisam sorma bizim sokağın başında eczane var utanıyorum ordan alamıyorum .allahım bugünleri gülerek anımsamayı nasip etsin..
valla kızlar benim hamişliklerden kalma testlerim hala duruyo hatta ultrasoonlarım bile ama bakmak istemiyorum.
bende tekrardan kalırsam birsürü yapıcam yaa ..
melisam sorma bizim sokağın başında eczane var utanıyorum ordan alamıyorum .allahım bugünleri gülerek anımsamayı nasip etsin..
ilginç niye öyle oldu acaba bayat filan olmasın?
öylede pişmezki demi?
ilginç niye öyle oldu acaba bayat filan olmasın?
öylede pişmezki demi?
mızmız kapalı kızlar :sinifsinif:
sarı yanıyo ışığı..
hee yaaa eczanedekilerle akraba olduk nerdeysee benimde hep aynı yerden aldığımdan ordaki kızlar adet günümü biliyo resmen daha erken deilmii diyolarrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy bu günlerimizi gülerek hatırlıcaz eminimm hatta bizim sıpalarada anlatalım olunca utansınlarr annelerini ne kadan üzmüşler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ala alaa neden acabaa bana hiç öle denk gelmedii valla bende bu gün yaptımm ayy benim herif pek seviyooocokacimcoook:1rolleyes:
cnmcım üzüldünmü yoksaaakaydirigubbakcemile3
emoşum üzüldüm yaa seviyom ben mızmızı..
melisam sorma bende hastayım ordaki minişe ama kedide süper ..
nazlı sıpalar hemde nasıl popişlerine tokat yiycekler .hep diyorum eşime bi doğsun popişini kızartıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?