Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Allah razı olsun arkadaşım gelcem ya az kaldı ne gerek var zaten alcağım çok şey var çok sağol ama hamileyken birşey isterse canım söylerim hemen valla hee olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

ay cnmmm inşallahhh sen hele bi kalda iste gülüm ni demek hemen göndeririz yaniii

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 geçen günde öyle yazıyor çıkıyor tam cevap yazıyorum yok sonra geliyor hiperaktif maşallah her yere yetişiyor demekki.peşinemi takıldın kız alemsin yaa:roflol:

ay cnmmm inşallahhh sen hele bi kalda iste gülüm ni demek hemen göndeririz yaniii

sağolasın bacım kaydirigubbakcemile2 inşallah hepimiz kalcaz kırklarımız karışcak ayykaydirigubbakcemile3 hepimiz kalalımda doktorlarımızı işte kaç aylık olduk nelere aşeriyoz kocalar nasıl davranıyor onları çekiştirelim yaa:CüvCüv::Saruboceq:

inşallah cmcm olucaz hepimiz hamile biliyorum bennn allahın izniyle olucak bebişlerimiz bende çok mutluyum sizleri tanıdığıma cnmlarım benimmmmmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

bende çok mutluyum valla hepimiz anlaşıyoruz anlatıyoruz gülüyoruz ben öyle birbirini yanlış anlayan mahalle ağzıyla kavga edenleri öyle yerleri sevmiyorum hiç aman nazar değmesin

ayyyyy şu topiğee hamileyiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm diye yazmayıı o kadan çok istiyorummkiiii allahım inşallah arka arkayaa hamileee haberlerimizi veririzzzz inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::CüvCüv:

aynen kızlar kavga gürültü hiç bana göre değil buzamana kadar hiç başıma gelmedi inşallahda gelmez..

inşallah yazarsın yazarız hepimiz:Saruboceq: kız sen ne diyosun ben gazetelere ilan vercem hamileyim diye alcam elime sprey boyayı pozitif bende hamileyim yazcam her yere yedi bitirdi beni şu gebelik testleri:roflol:

heee vallaa takıldımm ayyy napıyımmm takılıyom peşine gittiği topiğe bakıyomm orayaaa seni yakaladııımmmm mızmızzzzz idyommm oda cvp yazıyoo sonraa başka topiğeee gidiyo yinee yakalıyomm yineee yakaladımm diyommm öle ölee vallaa çok hızlı yetişemedimm kııı sonunda pes ettim bende kaçtımm hehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah yazarsın yazarız hepimiz:Saruboceq: kız sen ne diyosun ben gazetelere ilan vercem hamileyim diye alcam elime sprey boyayı pozitif bende hamileyim yazcam her yere yedi bitirdi beni şu gebelik testleri:roflol:

ballı lokmam inşallah yaa birgün yazıcaz her yere .
ahh gebelik testleri ahh verdiğim paralaramı yanayım yoksa yıkılan umutlarımamı..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yetişemezsin bacım maşallahı var yaa .
allah onunda gönlüne göre verir inşallah gerçekten çok istiyo ...

hayret birşey ya sendenmi kaçıyordu yoksa kızkaydirigubbakcemile3 hiperaktif kimse yetişemez ona kaydirigubbakcemile2

inşallah cnmcım
ben de sana çiçak vermek istiyomm bizim burdaa bu kadan güzel arkadaşlık kurmamıza vesile olduğun içinna.s.

oyy bitanem canım kardeşim benim sizde iyki geldiniz beni yanlız bırakmadınız engüzel çiçekleri siz hakediyosunuz..a.s.a.s.a.s.a.s.

ay artık yeni smıleler koysalar yaa .bayılıyorum bunlara ..nasılda anlatıyo insanın ruh halini..
hee biara ruh halin vardı ogünki moduna göre değiştiriyodun onuda kaldırdılar :sinifsinif:

ivet yaaa nee mikemmek olurr haaaa bendee gebelik testlerine inat hamile kalıyımm o çift çizgiyi göremediğim aylara inatt 5 10 tane gebelik testi yapacammm ahdım varrr nefret ediyorummm tek çizgidennnnnnnnnnnlülülülülülüsempatiksalakcinninaniknanik

ballı lokmam inşallah yaa birgün yazıcaz her yere .
ahh gebelik testleri ahh verdiğim paralaramı yanayım yoksa yıkılan umutlarımamı..

ahhh ahh birde her yerden aldım gebelik testi her ay 5er 5er beni tanıyorlardır artık almaya utanıyorum eşime söyledim o almıştı en son o da utanıyordur garibim ama napalım ya hele o umudun kırılması daha kötü hoş ben burda çok okudum 3aylık olmuş idrarda göstermemiş en iyisi kan testi dicem o da aynı nane yanlış çıkıp adet gecikince doğru çıkıormuş napcağımızı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…