Allah razı olsun arkadaşım gelcem ya az kaldı ne gerek var zaten alcağım çok şey var çok sağol ama hamileyken birşey isterse canım söylerim hemen valla hee olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
ay cnm valla öle başım döndü bi ara takıldım peşine gittiği yerde yakaladım senii diye dolandımm ay pırr pırr uçuyo kıızz yetişemedim napim sonunda çıktımm topiktede bi o bi ben vardımm napim sıkıldım yaniikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
ay cnmmm inşallahhh sen hele bi kalda iste gülüm ni demek hemen göndeririz yaniii
ayy gerçekten melisam emoşum doğru dedi bişeylere vesile olmak kadar güzel bişey varmı.
allah sendende razı olsun valla keyif veriyosun bize.
iyki tanıdım sizleri yaa .bu topici açarken çok tereddütüydüm kkya girdiğimden beri hep tek topicim olmuştu sanki oraya ihanet edicem gibi gelmişti çünkü ordaki arkadaşlarımda hepsi birbirinden iyi ama içimdeki ses bunu yapmama vesile oldu .saolsun arkadaşlarımda destek verdi .dua ederek ve gerçekten inanarak açtım .şükürki sizleri tanıdım .şimdi ençok istediğim şey sizlerin ve benim hamiş olmamız..
sağolasın bacım kaydirigubbakcemile2 inşallah hepimiz kalcaz kırklarımız karışcak ayykaydirigubbakcemile3 hepimiz kalalımda doktorlarımızı işte kaç aylık olduk nelere aşeriyoz kocalar nasıl davranıyor onları çekiştirelim yaa:CüvCüv::Saruboceq:
ayyyyy şu topiğee hamileyiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm diye yazmayıı o kadan çok istiyorummkiiii allahım inşallah arka arkayaa hamileee haberlerimizi veririzzzz inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 geçen günde öyle yazıyor çıkıyor tam cevap yazıyorum yok sonra geliyor hiperaktif maşallah her yere yetişiyor demekki.peşinemi takıldın kız alemsin yaa:roflol:
inşallah yazarsın yazarız hepimiz:Saruboceq: kız sen ne diyosun ben gazetelere ilan vercem hamileyim diye alcam elime sprey boyayı pozitif bende hamileyim yazcam her yere yedi bitirdi beni şu gebelik testleri:roflol:
buarada bende nazarboncuğu koymak istiyorum
hep böyle olalım inşallah..
heee vallaa takıldımm ayyy napıyımmm takılıyom peşine gittiği topiğe bakıyomm orayaaa seni yakaladııımmmm mızmızzzzz idyommm oda cvp yazıyoo sonraa başka topiğeee gidiyo yinee yakalıyomm yineee yakaladımm diyommm öle ölee vallaa çok hızlı yetişemedimm kııı sonunda pes ettim bende kaçtımm hehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heee vallaa takıldımm ayyy napıyımmm takılıyom peşine gittiği topiğe bakıyomm orayaaa seni yakaladııımmmm mızmızzzzz idyommm oda cvp yazıyoo sonraa başka topiğeee gidiyo yinee yakalıyomm yineee yakaladımm diyommm öle ölee vallaa çok hızlı yetişemedimm kııı sonunda pes ettim bende kaçtımm hehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah cnmcım
ben de sana çiçak vermek istiyomm bizim burdaa bu kadan güzel arkadaşlık kurmamıza vesile olduğun içinna.s.
inşallah yazarsın yazarız hepimiz:Saruboceq: kız sen ne diyosun ben gazetelere ilan vercem hamileyim diye alcam elime sprey boyayı pozitif bende hamileyim yazcam her yere yedi bitirdi beni şu gebelik testleri:roflol:
ballı lokmam inşallah yaa birgün yazıcaz her yere .
ahh gebelik testleri ahh verdiğim paralaramı yanayım yoksa yıkılan umutlarımamı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?