Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

valla bende çok zayıf sayımam ama keşke olsa ben verirrim o kiloları biliyomususnuz kızlar bende doğumdan korkardım ama çok yani doğum diyince evlenmeden önce çılkdırcak gibi olurdum ama anladımki o bile güzelmiş şimdi korkmuyorum ama ne çare

azracım negüzel dua ediyosun allah razı olsun amin canım
yelizim veririz tabi sorun yok
derdacım inşallah yaa benimkinin laz damarı tuttu iğneler boşa gitcek diyorum gitsin diyo delü yaa
kardelenim ah canım inşallah olumlu haberler alırsında yol filan gözüne gelmez .buarada bizim dolaptaki yumurtaları senmi çaldın :))

benimde aklımdan annemin küçükken yumurta çaldığımız söyleyip hıçkırık kesilmesi geldiydi tam aklıma,galiba biz sadece fiziken değil,ruhende çok benziyosssbayanssulusmile

kardelenim iyi geceler diycemde sen şimdi çıkmazsın garanti bi 10 dakika daha burdasın kaydirigubbakcemile3

kardelencim seni merak edicem canım inşalalh güzel haberlerle gelirsin ben hafta sonuna kadar büyük ihtimal giremiycem nete

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, ..yeliz..+, ugurboncugum+, ebrar_53+, derdanur, azraperi34

kızlar hepinizi çok öpüyorum,hayırlı geceler,bebişli geceler inş. boşdurmayın tabiki,boş durarak olmaz o işler.delikafaduldenŞenizŞeniz

şaşırdım 10 dakika olmadan vedayı etti bizimki
hadi güle güle canım çok öptüm allaha emanet ol opuyorumnanaktan

kardelenim iyi geceler diycemde sen şimdi çıkmazsın garanti bi 10 dakika daha burdasın kaydirigubbakcemile3

kız bu sefer gidiyodum gerçekten ama seni nasıl kırim şimdi,bir iki dakika daha kalırım hatrın için.
bu arada ya yumurtadan,yada sudan,ama hıçkırık kesildi çok şükür.alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…