Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

HAZıRAN AYI LıSTEMıZ

DERıNSU.....................................................................................1 HAZıRAN
.ASı...............................................................................................20 HAZıRAN
MAVı2505.......................................................................................25HAZıRAN

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
AYSEN_34....................................................................................30 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26.....................................................................................16 AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
HPT_HONEY.................................................................:lepi::lepi:.
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

aminnnnn,rabbim kabul etsin inş.okuyanlarada,dua edenlerede bebişş nasib etsin.

kızlar,hpt honey in gebeliği boş gebelikmiş,kürtaj olmuş,çok üzücü,rabbim yardımcısı olsun.

slm kızlar nasılsınnzz bakayımm bırkacgundr gıremedımm yaa herkes ıyımı
benım kayınvalıdemler ust katımıza tasınıyooo puffff ya canım sıkılmaz ınsallhhhhh:umursamaz:mafoldumbenmafoldumben delı etmezler benı aaaa bıde demezler mı yemegi beraber yıyelımm hemen attım kendımı ortaya hayır dedım yaa kayın babam eskı yemeklerı yoresel yemeklerı yemegı sevıyo ben yapamam dedım valla olmaz yanı esım ayrı yemek sevıyo kayınbabm ayrı oyuzden herkes kendısı yapsın dedım esımde bana katıldıgını soyleyınce onlarda tamam dedıler bakalımm nolcek zaman gosterir.. gercı Allah var ıyı ınsanlarrr

aminnnn canımmm rabbım en kısa zamnda ıkıncı bebegıne kavusmayı nasp etsınnn....

ezgicim,hoş geldin,kolay gelsin,sen şu kpss ye daha bi sıkı sarıl en iyisi canım.

kardelenim nasılsın bacım ben seval hanımın verdiği ilaca başladım eşimde kafamı bulandırdı
neden kullanıyosun boşver diyoo amadoktorun bi biiildiği var
dır değilmiii

he bu aradda canım benim senin soruyu sormayı unuttum sgk indirimini yada anlaşması varmı diye
olmazsa gidince sorarım canım benim

he bu aradda canım benim senin soruyu sormayı unuttum sgk indirimini yada anlaşması varmı diye
olmazsa gidince sorarım canım benim

acelesi yok canım yaa,tüp yaptırma vakti gerekli bana,yoksa özel dr umdan çok memnunum ben.
sen kullan ilacını,dr un bildiği vardır,en azından seval hanımın,ben ona güveniyorum nedense.
bencede ezginin işi zor ama güğzel yanlarıda olur belki,şimdi bişey olmadanda can sıkmaya luzum yok,dimi ezgi?

slm kızlar nasılsınız
ebroşum ben ayşenin duasını ablama verdim okumak istedi şuandada okuyor bitti die ekle canım
ayşencim rabbim kabul etsin inşşş hayırlı evlatlar nasıp etsin canım sana ve isteyen herkese inşallahh

ezgicim,hoş geldin,kolay gelsin,sen şu kpss ye daha bi sıkı sarıl en iyisi canım.
evet aynennnn canımmmmmmmm
ezgim aallah yardımcın olsun canım
ne kadar iyi olurlarsa olsunlar zor
bu benim kendi fikrim
inşallah sorun yaşamazsın

bencede canımm benım ama napıyımm ya yapılack bısey yok kendı evlerı kendılerı satın almıslar ıcını yaptrdılerr yaslılar ya yanlızlık korkusu sarmıs sanıyrm aman ya napıymm altan almaya calısırm bende zaten ders calısıyrm dıye yanıma gelmıylar bakalımm ıyı olur ınsalhh ve sorun yasamam benım bu kpssyı kazanmam sart oldu yanı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…