Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

saol kardelencim iyi olmaya çalışıyom canım inş sende iyisin
kızlar kaçıyom bende öptm herkesiiiii
ayşen içinde akşam 20 tane dua okurum

kardelenim tel deydim annemle konusuyodum

paylaşımın için sağol bu arada kardelenim not aldım sayfa no sunu lazım olursa bakarım diye

SEYDAM İÇİN DUA LİSTESİ
ebrar..................45bitti
ayşen.................30bitti
zeyn.................20bitti
yeliz..................20bitti
azra....................50bitti
boncuk.................20bitti
kardelen................30bitti
turkuaz..................30bitti
derdanur.................20bitti
ezgim......................13bitti
aleyna......................20bitti
pelin.......................15bitti
liste tamamlandı .salı akşamına duasını yapıcaz inşallah .bitirenler haber verirse sevinirim tatlışlar

kızlar dua var haberiniz olsun .opuyorumnanaktan

AYŞEN İÇİN DUA LİSTEMİZ
boncuk...................70bitti
ebrar..........................50bitti
zeyn...........................20bitti
seydam........................20bitti
aleyna...........................20bitti
derin.............................20
nurunay.........................20
yanlız...........................20
gökcerana.....................20
ezgim..........................30
turkuaz........................23
listemiz tamamlanmıştır perşembe akşamı dua var kızlar

ebrar canim dua icin girmistim bende ama simdi cikmam lazim insallah tekrar girmerekye calisicam cok sagolun kizlar allah razi olsun teker teker hepinizden

canım ben hemen alıyorum öne çünkü benimde vaktim yok çıkıcam .evde değilim zaten .acelen yoksa iki dakika bekle bitanem

Yâ Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!

Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim

YA RABBİM SEYDAM için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ kabul et bebeşinin gelmesine vesile kıl .oğluna yoldaş,kardeş yolla .sağlıklı,hayırlı,salih bir evlat nasip et arkadaşımıza yarabbim .arkadaşımızın gönlünün muradını ver allahım senin herşeye gücün yeter
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bende canı gönülden
aminnnnnnnn diyorum .
Rabbim dualarımızı makbul ve kabul buyursun .
Seydamın hayırlısıyla bebişine kavuşmasını nasip etsin

seydam burda olmana sevindim canım .duayı yapalım inşallah

canım ben hemen alıyorum öne çünkü benimde vaktim yok çıkıcam .evde değilim zaten .acelen yoksa iki dakika bekle bitanem

bende amın dıyorum seydam ınsallah en kısa zamanda muradına erersın cnm:Saruboceq:
amin canlarim cok sagolun inanin cok duygulandim mafoldumbenrabbim sizleride benide bebek sevgisinden mahrum etmesin insallh

ebrar canim ne olur kusura bakma icerde oldugunu gördüm ama oglumu yatirip geldim hemen bakiyim dedim cikmissin kusura bakma canim o duayi koyan ellerine o güzel yüregine saglikopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…