Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn

selam beyaz seval hanım fertijin tüp bebek merkezinde

kardlen kllanayım o halde inşllah normal günümde yeniden adet olurumm

ayy patavatsızlıkmı yaptımm ezgime ya özür dilerimm
aslında olacağa çare yook benimki uyarı sonuçta herşey senin eline canım baştn mesafe koyarsan bi sorun yaşamazsın inşalllahh

bnim uykum geldi bi,raz uzanayım uykum kaçarsa gelirim iyi geceler

boncugum kızzz sen nasılsın datlum bende seni çok özledim geçen öpem demişsin dur bende seni öpemmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

kız nereye,anam,yeni geldik ya daha.

hosgeldın canımn nasılsın..
kızlar benim bi sorunum var yardım edermisiniz
yardımcı olabılrz ınsallh sorunu nee

yok tatlımmm olumu ınsallh sorun yasamamm bellı olmuyoo kımseye ıyı dıyrsunn ama olmuyoo bazeennn hakkımzda hayrlısı....

konuşuyoruz aslında,ama sorununu anlatırsan,yada ne kadardır beklediğini,kendinden bahsedersen,hem tanışmış oluruz.vereliniortak

sağolun kızlar üç dört defa f5yaptım yeniledim ama düzelmio galiba ben aşılama yaptırdım yeni 28 temmuzda öğrenicem sonucu bende seval hanımda yaptırdım aşılamamı bir buçuk yıldır çocuk istiyorum 19.5 yaşındayım tanıştıkmı:dance:

evet canım,tanıştık,böyle daha iyi oldu,inş güzel sonuç alırsın,tutmuştur aşılaman,ama yaşın daha çok küçük,sebep neydi ki,hemen aşılama dendi.

evet canım,tanıştık,böyle daha iyi oldu,inş güzel sonuç alırsın,tutmuştur aşılaman,ama yaşın daha çok küçük,sebep neydi ki,hemen aşılama dendi.

eşimin sperm sayısı üşük bide morfoloji düşüktü ama aşılama yapıcağmız gün sperm sayısı düzelmişti morfoloji %4 sizce nasılCADIARZU

sen biraz kısa yazdığın için,biz cvp verene kadar ikinciyi gönderiyon kız,anladım ben seni,fazla heyecanlısın,çokta normal,rabbim güldürsün yüzünü.

eşimin sperm sayısı üşük bide morfoloji düşüktü ama aşılama yapıcağmız gün sperm sayısı düzelmişti morfoloji %4 sizce nasılCADIARZU

bu konuda hiç bi fikrim yok ama bilen arkadaşlarımız vardır muhakkak,daha gece burda yeni başlıyo,kalabilirsen birazdan dolar,alemin layla sı burası,reına da olabülü.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…