- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhoşbulduk ebrarım güle güle ebrarıma.s.
canımsın nedemek büyük bir keyifle yapıyorum inankiamin canlarim cok sagolun inanin cok duygulandim mafoldumbenrabbim sizleride benide bebek sevgisinden mahrum etmesin insallh
ebrar canim ne olur kusura bakma icerde oldugunu gördüm ama oglumu yatirip geldim hemen bakiyim dedim cikmissin kusura bakma canim o duayi koyan ellerine o güzel yüregine saglikopuyorumnanaktan
okey kuzu sen merak etme bayanssulusmilekımse gelmıcek galıba bgn hadı görüşürüz kızlar ebrarım yrn gıremezsem lıste sana emanet cnm
ya çok üzüldüm gerçekten rabbim sabır versin çabuk atlatır umarım mafoldumbenkızlar,hpt honey in gebeliği boş gebelikmiş,kürtaj olmuş,çok üzücü,rabbim yardımcısı olsun.
canım özledik seni biz iyiyiz sen nasılsınslm kızlar nasılsınnzz bakayımm bırkacgundr gıremedımm yaa herkes ıyımı
benım kayınvalıdemler ust katımıza tasınıyooo puffff ya canım sıkılmaz ınsallhhhhh:umursamaz:mafoldumbenmafoldumben delı etmezler benı aaaa bıde demezler mı yemegi beraber yıyelımm hemen attım kendımı ortaya hayır dedım yaa kayın babam eskı yemeklerı yoresel yemeklerı yemegı sevıyo ben yapamam dedım valla olmaz yanı esım ayrı yemek sevıyo kayınbabm ayrı oyuzden herkes kendısı yapsın dedım esımde bana katıldıgını soyleyınce onlarda tamam dedıler bakalımm nolcek zaman gosterir.. gercı Allah var ıyı ınsanlarrr
kuzum ablanın ağzına sağlık rabbim kabul etsin buarada seninle konuştuğumuz aklımda inşallah enkısa zamanda yaparızslm kızlar nasılsınız
ebroşum ben ayşenin duasını ablama verdim okumak istedi şuandada okuyor bitti die ekle canım
ayşencim rabbim kabul etsin inşşş hayırlı evlatlar nasıp etsin canım sana ve isteyen herkese inşallahh
ben temiz ortamlarda takılma taraftarıyım:1no2:
AYŞEN İÇİN DUA LİSTEMİZ
boncuk...................70bitti
ebrar..........................50bitti
zeyn...........................20bitti
seydam........................20bitti
aleyna...........................20bitti
derin.............................20
nurunay.........................20
yanlız...........................20
gökcerana.....................20bitti
ezgim..........................30bitti
turkuaz........................23
listemiz tamamlanmıştır perşembe akşamı dua var kızlar
aleyna gitti kızlar küsmedi inşallah bize(
burda görünüyo ama,galiba küstüde cvp vermiyo.
canım allah razı olsun sendende dualarımız kabul olsun inşallah tez vakitte bebişlerimize kavuşuruz .günaydın hayırlı sabahlar bacılar a.s.
hepinizden allah razı olsun allahım sizinde gönlünüzün muradını versin inşlhhh
bende dün kuran okudum hepinizin adını (yazmıştım) tek tek sayarak dua ettim allahım kabul etsin :Saruboceq:
gökçecim ablandanda allah razı olsun kk sayesinde kimlerden dua geld bana
gözlerim doldu :gitme:
oyy oyy gezmelere gidiyomuş kız nekadar heyecanlı olduğun yazdıklarına yansımış tadını çıkar kuzum yokluğunu hissedicez allaha emanetsinherkese selamopuyorumnanaktan
kızlar ben gidiyorum pazara kadar yokum önce anneme sonra da abim arabasıyla bizi götürecek teyzemin oglunun nişanuı halamın oglunun kınası düyünü var pazarda eşim gelip beni alıcak
oralara katılmam lazım herkes kendine iyi baksın beni özleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞenizŞenizŞeniz
yok kzılar küsmedim sizi seviyorum ŞenizŞeniz
zaten cıkmam lazımdı bugün erken kalkmam için annemler beni, kahvaltıya bekliyolardı erken gel dediler ama ben yine uykuya yenildim gec kaldım
abla ben 20 tane okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH
sıra kimdeyse ben o kişe niyetledim sen yazarsın olurmu abla
hadi ben kactım ALLAHA EMANET OLUN
hoşcakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnolumunekankayizsmile
ebroş slm,ben gelmiştimde kimse olmayınca yazmadım kuzu ama bende çıkıyorum,benk tevhidine gitcem.
maviş sende hoş geldin,özlettin kendini,merak ettik seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?