Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız azra da gitti,neti mi kesildi acaba?
bende çıkıyorum canım,çok yoruldum,bayada bi ütü yaptım bugün

hoşbulduk ebrarım güle güle ebrarıma.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımsın nedemek büyük bir keyifle yapıyorum inanki
rabbim vesile kılsın tez vakitte yollasın minişini inşallah opuyorumnanaktan
kımse gelmıcek galıba bgn hadı görüşürüz kızlar ebrarım yrn gıremezsem lıste sana emanet cnm
okey kuzu sen merak etme bayanssulusmile
kızlar,hpt honey in gebeliği boş gebelikmiş,kürtaj olmuş,çok üzücü,rabbim yardımcısı olsun.
ya çok üzüldüm gerçekten rabbim sabır versin çabuk atlatır umarım mafoldumben
canım özledik seni biz iyiyiz sen nasılsın
demek kayınvalde taşındı üst kata rabbim yardımcın olsun inşallah sorunsuz tatlı tatlı geçinirsiniz
bide ilk baştan tavrını koyman iyi olmuş canım
kuzum ablanın ağzına sağlık rabbim kabul etsin buarada seninle konuştuğumuz aklımda inşallah enkısa zamanda yaparız
ben temiz ortamlarda takılma taraftarıyım:1no2:

hoşgeldin topiğimize
emin olki burası çok temiz bir ortam güzel paylaşımların olduğu biyer umarım sende ayak uydurursun

kardelenim iyi geceler canım ben geçmişe bakıyodum oyüzden görmedim yazdığını çok öptüm hadi allaha emanetsin

AYŞEN İÇİN DUA LİSTEMİZ
boncuk...................70bitti
ebrar..........................50bitti
zeyn...........................20bitti
seydam........................20bitti
aleyna...........................20bitti
derin.............................40
yanlız...........................20bitti
gökcerana.....................20bitti
ezgim..........................30bitti
turkuaz........................23
listemiz tamamlanmıştır perşembe akşamı dua var kızlar

Son düzenleme:

günaydın hayırlı sabahlar bacılar a.s.

hepinizden allah razı olsun allahım sizinde gönlünüzün muradını versin inşlhhh
bende dün kuran okudum hepinizin adını (yazmıştım) tek tek sayarak dua ettim allahım kabul etsin :Saruboceq:
gökçecim ablandanda allah razı olsun kk sayesinde kimlerden dua geld bana
gözlerim doldu :gitme:

herkese selamopuyorumnanaktan

kızlar ben gidiyorum pazara kadar yokum önce anneme sonra da abim arabasıyla bizi götürecek teyzemin oglunun nişanuı halamın oglunun kınası düyünü var pazarda eşim gelip beni alıcak

oralara katılmam lazım herkes kendine iyi baksın beni özleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞenizŞenizŞeniz

Son düzenleme:
aleyna gitti kızlar küsmedi inşallah bize (

burda görünüyo ama,galiba küstüde cvp vermiyo.

yok kzılar küsmedim sizi seviyorum ŞenizŞeniz

zaten cıkmam lazımdı bugün erken kalkmam için annemler beni, kahvaltıya bekliyolardı erken gel dediler ama ben yine uykuya yenildim gec kaldım

abla ben 20 tane okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH

sıra kimdeyse ben o kişe niyetledim sen yazarsın olurmu abla

hadi ben kactım ALLAHA EMANET OLUN

hoşcakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnolumunekankayizsmile

canım allah razı olsun sendende dualarımız kabul olsun inşallah tez vakitte bebişlerimize kavuşuruz .
gerçektende öyle tanımadığın kişilerden bile dua almak insanı çok duygulandırıyo kk sayesinde işte :enbuyukkk:
oyy oyy gezmelere gidiyomuş kız nekadar heyecanlı olduğun yazdıklarına yansımış tadını çıkar kuzum yokluğunu hissedicez allaha emanetsin

ay sevindim canım ya bende çok üzülmüştüm kırıldın diye
kırılmak yok demi biz dostuz olumunekankayizsmile
buarada ağzına sağlık kuzum 20 tane ekliycem .çok öptüm seni

herkese güzel bir gün diliyorum kızlar kimseler uğramamış .ben bugün erkenciyim birazdan görümceme gidicem .rizeye gidiyo yolcu edicem onu .
kızlar nurunaydan ses yok onun yerine dua almak isteyen varmıdır?bana bildirirse sevinirim biliyosunuz bu akşam dua var

ebroş slm,ben gelmiştimde kimse olmayınca yazmadım kuzu ama bende çıkıyorum,benk tevhidine gitcem.
maviş sende hoş geldin,özlettin kendini,merak ettik seni.

mavişim dualarımdasın inanki buarada biz dua yapıyoruz haberin yoktur heralde sende katılmak istersen seve seve .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…