Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canlarım siziii kocaman öpüyom ben çıkıyorum öğleden sonra girmeye çalışıcam Allah izin verirse kib Allaha emanet olon

canlarım bana dua edin bu aralar moralim pek yerinde değil.
canım hayrdır ya önemli bişey değil inşallah
tabi isterim yapmam gerekeni söyleyin yeter seve seve yaparım
canım ayetel kürsi okuyoruz 313 tane tabi pat-ylaşıyoruz birdahaki arkadaşta sanada yazarız olurmu .sonra senin içinde okuruz inşallah
kuşum bakıyom ben,arada kayboluyom tabiyerimseniben

hımm dimek dolaşıyon senin gezmen bitmezki kuzu bayanssulusmile

kbr asiyim hoş geldin,burda hepimiz aynı durumlardayız,şimdi çıkmam gerek,inş.gelirsen gene görüşürüz
eboşum çıktım datlum.

SLM BENDE ANNE OLMAYI BEKLEYEN AMA BİR TÜRLÜ OLMAYANLARDANIM
5 AY ÖN CE DÜŞÜK YAPTIM VE DAHA OLMADI BENDE BEKLLİYORUM:Saruboceq:

aramıza hoşgeldin canım
çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın burda çoğumuz aynı şeyleri yaşadık benimde 3 düşüğüm var .
sen nekadarlık evlisin sorun varmı biraz kendini anlat istersen canım

canlarım siziii kocaman öpüyom ben çıkıyorum öğleden sonra girmeye çalışıcam Allah izin verirse kib Allaha emanet olon
tamam bitanem görüşmek üzere afiyet olsun çok öptüm
kbr asiyim hoş geldin,burda hepimiz aynı durumlardayız,şimdi çıkmam gerek,inş.gelirsen gene görüşürüz
eboşum çıktım datlum.
tamam kuzu akşama görüşürüz inşallah .opuyorumnanaktan
tamam canım benide yazın okurum bende işnAllah

tamam canım inşallah diğer arkadaşta sanada veririz opuyorumnanaktan

AYŞEN İÇİN DUA LİSTEMİZ
boncuk...................70bitti
ebrar..........................50bitti
zeyn...........................20bitti
seydam........................20bitti
aleyna...........................20bitti
derin.............................40bitti
yanlız...........................20bitti
gökcerana.....................20bitti
ezgim..........................30bitti
turkuaz........................23bitti
listemiz tamamlanmıştır perşembe akşamı dua var kızlar

Son düzenleme:
mrb kızlar,,, nasılsınız.. bu akşamdan itibaren kime dua okunacaksa banada 20 yazın kızlar, haberiniz olsun. dün akşam doktora gittik. dün reglimin 6.günü idi. hala yumurta oluşmamış. iğneye devam dedi. 75 doza devam.. cumartesi tekrar çağırdı... 6.gün yumurta oluşmaması normal mi?

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

HAZıRAN AYI LıSTEMıZ

DERıNSU.....................................................................................1 HAZıRAN
.ASı...............................................................................................20 HAZıRAN

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
MAVİ.................................................................................................26TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
AYSEN_34....................................................................................30 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26.....................................................................................16 AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
HPT_HONEY.................................................................:lepi::lepi:.
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:

4 SENELİK EVLİYİM 2 SENE KORUNDUM SONRA BIRAKTIM SONRA TETKİKLER İÇİN GİTTİM DR TESTLERDE PROLAKTİN YANİ SÜT HORMONLARIM YÜKSEK ÇIKTI İLAÇ TEDAVİSİ GÖRDÜM TEDAVİYİ BIRAKTIKTAN 2 AY SONRA HAMİLE KALDIM 3 4 HAFTALIKTI BEBEĞİM KONTROLE GİTTİM DR BEBEK KENDİNİ KARNIMDAN GÖSTERMEYİNCE TEKRAR KAN TAHLİLİ YAPALIM DEDİ KAN TAHLİLİ YAPTIK VE O SONUÇLARA GÖRE DIŞ GECELİK OLABİLİR DEDİ DR ODA BANA YETTİ ZATEN VE 2 GÜN SONRA KANAMAM GELMEYE BAŞLADI VE DÜŞÜRDÜM BEBEĞİMİ 5 AYDIRDA BEKLİYORUM AMA OLMADI mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…