Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım ya belli olmazki bazısı geç oluşuyo biliyosun sen hiç moralini bozma bence .iğnelere devam inşallah kocaman olur yumoşlar dozajmı az geliyo acaba ?neyse doktor daha iyi bilir tabiki .
buarada bu akşam yeni bir arkadaşa liste yapıcam sanada 20 tane yazarım .çok saol şimdiden

ah canım yaa çok üzüldüm rabbim sabır versin ama düşük olması dış gebelikden daha iyi böyle teselli olabilirsin dışgebeliğin ilersi için sorunları çok daha fazla oluyo
belki yine prolaktinin yükseldi baktırdınmı hiç son zamanlarda
dilerim tez vakitte bebişine kavuşursun enazından hamile kalıyo olabilmende güzel canım

AYŞEN İÇİN DUA LİSTEMİZ
boncuk...................70bitti
ebrar..........................50bitti
zeyn...........................20bitti
seydam........................20bitti
aleyna...........................20bitti
derin.............................40
yanlız...........................20bitti
gökcerana.....................20bitti
ezgim..........................30bitti
turkuaz........................23
listemiz tamamlanmıştır perşembe akşamı dua var kızlar

ÖLE AMA O KADAR ZAMAN BEKLE VE ONUHN KOKUSUNU BİLE İÇİNE ÇEKMEDEN SENDEN GİTSİN mafoldumben

sadece incir yicem dimi kaynatmadan dimi.... günde 2-3 tane yesem olur dimi. birde ben yaş incir sevmem, kuru incir yesem olur mu?

canım sen kaynatmadan ye saraçoğlunun incir kürü varya o kaynatılıp içiliyo ama şimdi tedavidesin onu yapma enazından 2,3 tane kuru incir ye şifa olur inşallah .
yok zaten incir çıkmadı galiba bende pek sevmem onu

samyelim bide kafanı hiç bozma moral çok önemli olucak diye düşün pozitif olki herşey güzel olsun bitanem

kızlar benim çıkmam gerek kusura bakmayın sonra muhabbete devam ederiz inşallah .
çok öptüm sizi allaha emanet olun

s.a kızlar nasılsınız,ayşen için 23 ayetel kürsi okudum haberiniz olsun
bu arada kuzenimi bugece sezeryana aldılar,bebeği başka bi hastaneye yollamışlardurumu pek iyi değilmiş iltihapın kanına karışmasından dolayı inş bişe olmaz
Allah'A emanet olun,şuan annemdeyim günüm i.in meryem süresini okuyacaktım okuyayım gelicem
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…