mrb kızlar,,, nasılsınız.. bu akşamdan itibaren kime dua okunacaksa banada 20 yazın kızlar, haberiniz olsun. dün akşam doktora gittik. dün reglimin 6.günü idi. hala yumurta oluşmamış. iğneye devam dedi. 75 doza devam.. cumartesi tekrar çağırdı... 6.gün yumurta oluşmaması normal mi?
4 SENELİK EVLİYİM 2 SENE KORUNDUM SONRA BIRAKTIM SONRA TETKİKLER İÇİN GİTTİM DR TESTLERDE PROLAKTİN YANİ SÜT HORMONLARIM YÜKSEK ÇIKTI İLAÇ TEDAVİSİ GÖRDÜM TEDAVİYİ BIRAKTIKTAN 2 AY SONRA HAMİLE KALDIM 3 4 HAFTALIKTI BEBEĞİM KONTROLE GİTTİM DR BEBEK KENDİNİ KARNIMDAN GÖSTERMEYİNCE TEKRAR KAN TAHLİLİ YAPALIM DEDİ KAN TAHLİLİ YAPTIK VE O SONUÇLARA GÖRE DIŞ GECELİK OLABİLİR DEDİ DR ODA BANA YETTİ ZATEN VE 2 GÜN SONRA KANAMAM GELMEYE BAŞLADI VE DÜŞÜRDÜM BEBEĞİMİ 5 AYDIRDA BEKLİYORUM AMA OLMADImafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kbr_asiyim sen istanbuldansın galiba siman hiç yabancı gelmiyo hangi taraftasın sakıncası yoksa?
ah canım yaa çok üzüldüm rabbim sabır versin ama düşük olması dış gebelikden daha iyi böyle teselli olabilirsin dışgebeliğin ilersi için sorunları çok daha fazla oluyo
belki yine prolaktinin yükseldi baktırdınmı hiç son zamanlarda
dilerim tez vakitte bebişine kavuşursun enazından hamile kalıyo olabilmende güzel canım
ben ümraniye canım .aynı taraftayız aslında
ÖLE AMA O KADAR ZAMAN BEKLE VE ONUHN KOKUSUNU BİLE İÇİNE ÇEKMEDEN SENDEN GİTSİNmafoldumben
samyeli biraz incir yesen belki iyi olur canım biliyosun yumurtalara çok iyi geliyomuş
evet bende dudulluda çalışıyorum
sadece incir yicem dimi kaynatmadan dimi.... günde 2-3 tane yesem olur dimi. birde ben yaş incir sevmem, kuru incir yesem olur mu?
evet bende dudulluda çalışıyorum
slm kızlar nasılsınız
umarım kuzenın ve bebegı bıranönce ıyılesırler turkuazım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?