s.a kızlar nasılsınız,ayşen için 23 ayetel kürsi okudum haberiniz olsun
bu arada kuzenimi bugece sezeryana aldılar,bebeği başka bi hastaneye yollamışlardurumu pek iyi değilmiş iltihapın kanına karışmasından dolayı inş bişe olmaz
Allah'A emanet olun,şuan annemdeyim günüm i.in meryem süresini okuyacaktım okuyayım gelicem
...
canım allah kabul etsin ağzına sağlık.
buarada demek doğum gerçekleşti rabbim ömür versin bebişe inşallah .dualarımız onunla
ablam merak etmişsin sağolasın,bugün izinli günümdü o yuzden girememiştim şuan annemdeyim birazdan evime gidicem...TURKUAZ uğramamış ya merak ettim onu uğrardı sorun yoktur inşallah kuzumda
canım bazı kişilerde öyle oluyor ben kk'da çok okudum yumurta oluşmayıpta sonra birden olup büyümüş,Hherşey güzel olacak buna inan canımmrb kızlar,,, nasılsınız.. bu akşamdan itibaren kime dua okunacaksa banada 20 yazın kızlar, haberiniz olsun. dün akşam doktora gittik. dün reglimin 6.günü idi. hala yumurta oluşmamış. iğneye devam dedi. 75 doza devam.. cumartesi tekrar çağırdı... 6.gün yumurta oluşmaması normal mi?
Yâ Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!
Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM SEYDAM için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ kabul et bebeşinin gelmesine vesile kıl .oğluna yoldaş,kardeş yolla .sağlıklı,hayırlı,salih bir evlat nasip et arkadaşımıza yarabbim .arkadaşımızın gönlünün muradını ver allahım senin herşeye gücün yeter
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
selam güzeller nasılsınız
samyeli canım benimde geçen ayki tedavimde yumurtam geç oluşmuştu 17 gün çatlatma iğnesini anca vurdurmuştum
bu ay 13 gün vuruldum ama doktor geçen ay kaliteli dememişti bu ay çok kaliteli dedi bakalım
yani bu iş erken oluşması geç oluşmasına bakmıyo inşlhh kaliteli bi yumoşun olur ardındanda bebişin gelirr canımcım
ebrarım geç gelecekmişsin herhalde burda olamayabilirim ben malum yarın sabah 5 de kalkıcaz 7 de trene binip gidicez kısmetse..
ben şimdiden aminnnn diyeyim hepinizin yüreğine sağlık allah hepinizden razı olsun allahım gönlümüzün muradını versin inşlhhhhhh
herkes hakkını helal etsin kızlar ben önümüzdkei hafta sonuna kadar yokum
allah izin ederse haftaya görüşmel üzere hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm
bu arada haftaya geldiğimde eğerki bebiş yoksa adet olucam yoksa güzel haberimle gelicem inşlhhhhh
dualarda buluşmak üzere opuyorumnanaktan[/QUOTE opuyorumnanaktaninsallah canim güzel hayirli haberlerle dönersin iyi yolculuklar canim benim
canim benim cok sagol allah razi olsunablam merak etmişsin sağolasın,bugün izinli günümdü o yuzden girememiştim şuan annemdeyim birazdan evime gidicem...
canım bazı kişilerde öyle oluyor ben kk'da çok okudum yumurta oluşmayıpta sonra birden olup büyümüş,Hherşey güzel olacak buna inan canım
aminnn inşaallah Rabbim dualarımızı kabul eylesin,seydam arkadaşımıza ikinci evladını nasip etsin aminnnn
hos geldin canimvereliniortakslm kızlar ben geldim
canim cok gecmis olsun allahim birdaha yasatmasin ins benimde 5 düsügüm var aslinda 4 dünün kalp atimi yoktu bir taneside kanamayla düstü seni cok iyi anliyorum allah yardimcin olsun bence 5 aylik sürede normal zaten 6 ay dinlendikten sonra izin veriyor doktorlar sende bu sürede kendini toparlamissindir c4 SENELİK EVLİYİM 2 SENE KORUNDUM SONRA BIRAKTIM SONRA TETKİKLER İÇİN GİTTİM DR TESTLERDE PROLAKTİN YANİ SÜT HORMONLARIM YÜKSEK ÇIKTI İLAÇ TEDAVİSİ GÖRDÜM TEDAVİYİ BIRAKTIKTAN 2 AY SONRA HAMİLE KALDIM 3 4 HAFTALIKTI BEBEĞİM KONTROLE GİTTİM DR BEBEK KENDİNİ KARNIMDAN GÖSTERMEYİNCE TEKRAR KAN TAHLİLİ YAPALIM DEDİ KAN TAHLİLİ YAPTIK VE O SONUÇLARA GÖRE DIŞ GECELİK OLABİLİR DEDİ DR ODA BANA YETTİ ZATEN VE 2 GÜN SONRA KANAMAM GELMEYE BAŞLADI VE DÜŞÜRDÜM BEBEĞİMİ 5 AYDIRDA BEKLİYORUM AMA OLMADImafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
anim ins en kisa zamanda hamile kalirsin ve bebegini kucaklarsin
kizlar gecmisi okuyamadim fazla ama duama amin diyen dillerinize saglik cok tesekkür ediyorum tekrar EBRARim canim dua dagitirsan haber verirsin degilmi seve seve okurum canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım yaa rabbim yardımcıları olsun inşallah süt vericek hayırlı bir anne bulurlarsağol ablam az önce görüştüm sezeryan olmamış,normal doğum yapmış kuzum :)
bebişin durumu kritik olduğu için anne sütü lazım kuzenimin yok sanırım süt verecek birini arıyorlardı... inş düzelecek..
gamze için 25 aldım,ben okurum bu akşam,Allah'a emanet olun
ayşenim duana şimdiden aminnn diyorum ,:Saruboceq:Allah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat nasip inşallah canım...
tamam tatlım ekliycez inşallah listeye .inşallah gelmez kırmızılarebrarcım benim yeni tarihim 26 temmuz canım eklersen sevinirim
canım ya geçmiş olsun kıyamam sana inan burada aynı fena haldeyiz rabbim yardımcımız olsunslm kızlar,kimse yok,neyse toplanırsınız birazdan,bana bu sıcaklar hiç iyi gelmiyo,hemen başım ağrıyo,yattım baya,anca kalkıp yemek yaptım,daha açız yani,,pişerken siteye bakim dedim,samyelimi üzgün gördüm,canım gelirsen inş.okursun,benim ilk tedavimde 7,günden sonra oluşmuştu ve hızlı büyümüştü,14.güne yetişmişti,ama dr dozu artırmıştı,bide sekiz güne kadar oluşmasını pek istemiyoz aslında,erken oluşan bizraz kalitesiz oluyo demişti,neticede benimkini gördün işte,erken oluştu ama bu sefer kalitesiz oldu,rabbimin işi,bni bakarsın,görünmeden de hamile kalırsın,bazen gözden kaçırıyolar bile,benim oluşmuş,gördüğü yumurtayı,ikinciye görememişti,ara ara zor bulmuştu,nereye gitti bu yumurta diye,sakın benim gibi stres yapma,herşey güzel olcak inş.
turkuazcım,rabbim bebeğede annesinede şifa versin in.,bende bugün bi bebek tevhidine gittim,erken doğmuştu ve kaç aydır kuvözdeydi ama sapasağlam delikanlı olmuş maşallah,fıldır fıldır bakıyodu,bebeğide bana dolaştırttılar,ay çok şekerdi,bide gülüyodu kerata.inş.sizlerde o günlerini görürsünüz bebeğinizin.
ayşenim kusura bakm kuzu bugün eşim yanlızdı dğkkanda yardıma gittim yeni geldik eve oyüzden geçe kaldı .ama duan tamam ya gerisi önemli değil rabbim vesile kılsın inşallah bu sefer müjdeyle dön evine kuzum .allaha emanetsn .hakkımız helal olsun sende helal et .çok iyi bak kendine kuzum opuyorumnanaktanselam güzeller nasılsınız
samyeli canım benimde geçen ayki tedavimde yumurtam geç oluşmuştu 17 gün çatlatma iğnesini anca vurdurmuştum
bu ay 13 gün vuruldum ama doktor geçen ay kaliteli dememişti bu ay çok kaliteli dedi bakalım
yani bu iş erken oluşması geç oluşmasına bakmıyo inşlhh kaliteli bi yumoşun olur ardındanda bebişin gelirr canımcım
ebrarım geç gelecekmişsin herhalde burda olamayabilirim ben malum yarın sabah 5 de kalkıcaz 7 de trene binip gidicez kısmetse..
ben şimdiden aminnnn diyeyim hepinizin yüreğine sağlık allah hepinizden razı olsun allahım gönlümüzün muradını versin inşlhhhhhh
bu arada haftaya geldiğimde eğerki bebiş yoksa adet olucam yoksa güzel haberimle gelicem inşlhhhhh
dualarda buluşmak üzere opuyorumnanaktan
tamam bitanem haber veririm sanada çok saol kuzumebrarcim dua okuncagi zaman bana da haber ver. ben de okumak isterim arkadaslarimiza.
canımsın haber veririm tabi duanıda rabbim kabul etsin allahım gönlüne göre versin haber veririm merak etme opuyorumnanaktanselam güzeller nasılsınız
dualarda buluşmak üzere opuyorumnanaktan[/QUOTE opuyorumnanaktaninsallah canim güzel hayirli haberlerle dönersin iyi yolculuklar canim benim
canim benim cok sagol allah razi olsun
hos geldin canimvereliniortak
canim cok gecmis olsun allahim birdaha yasatmasin ins benimde 5 düsügüm var aslinda 4 dünün kalp atimi yoktu bir taneside kanamayla düstü seni cok iyi anliyorum allah yardimcin olsun bence 5 aylik sürede normal zaten 6 ay dinlendikten sonra izin veriyor doktorlar sende bu sürede kendini toparlamissindir c
anim ins en kisa zamanda hamile kalirsin ve bebegini kucaklarsin
kizlar gecmisi okuyamadim fazla ama duama amin diyen dillerinize saglik cok tesekkür ediyorum tekrar EBRARim canim dua dagitirsan haber verirsin degilmi seve seve okurum canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar bı bakayım dedım ama kımseler yokkk cıkıyorummm.. ıyı geceler herkeseee...
ezgim bidenem naber?herşey yolundamı tatlışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?