Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam kızlar hayırdır niye kimsecikler yok?nerdesiniz yahuuu
bu akşam ayşenin duası var ayşenim gelirsen haberin olsun yanlız şuan evde değilim gece anca evde olurum duayıda ozamana anca yapabilirim .

canım allah kabul etsin ağzına sağlık.
buarada demek doğum gerçekleşti rabbim ömür versin bebişe inşallah .dualarımız onunla

AYŞEN İÇİN DUA LİSTEMİZ
boncuk...................70bitti
ebrar..........................50bitti
zeyn...........................20bitti
seydam........................20bitti
aleyna...........................20bitti
derin.............................40bitti
yanlız...........................20bitti
gökcerana.....................20bitti
ezgim..........................30bitti
turkuaz........................23bitti
listemiz tamamlanmıştır perşembe akşamı dua var kızlar

kızlar bide bundan sonraki duayı gamzeye düşünüyorum tedavide çünkü .inşallah vesile olur sonrada derdaya okuruz

canım allah kabul etsin ağzına sağlık.
buarada demek doğum gerçekleşti rabbim ömür versin bebişe inşallah .dualarımız onunla

sağol ablam az önce görüştüm sezeryan olmamış,normal doğum yapmış kuzum :)
bebişin durumu kritik olduğu için anne sütü lazım kuzenimin yok sanırım süt verecek birini arıyorlardı... inş düzelecek..
gamze için 25 aldım,ben okurum bu akşam,Allah'a emanet olun
ayşenim duana şimdiden aminnn diyorum ,:Saruboceq:Allah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat nasip inşallah canım...

TURKUAZ uğramamış ya merak ettim onu uğrardı sorun yoktur inşallah kuzumda
ablam merak etmişsin sağolasın,bugün izinli günümdü o yuzden girememiştim şuan annemdeyim birazdan evime gidicem...

canım bazı kişilerde öyle oluyor ben kk'da çok okudum yumurta oluşmayıpta sonra birden olup büyümüş,Hherşey güzel olacak buna inan canım

aminnn inşaallah Rabbim dualarımızı kabul eylesin,seydam arkadaşımıza ikinci evladını nasip etsin aminnnn

slm kızlar,kimse yok,neyse toplanırsınız birazdan,bana bu sıcaklar hiç iyi gelmiyo,hemen başım ağrıyo,yattım baya,anca kalkıp yemek yaptım,daha açız yani,,pişerken siteye bakim dedim,samyelimi üzgün gördüm,canım gelirsen inş.okursun,benim ilk tedavimde 7,günden sonra oluşmuştu ve hızlı büyümüştü,14.güne yetişmişti,ama dr dozu artırmıştı,bide sekiz güne kadar oluşmasını pek istemiyoz aslında,erken oluşan bizraz kalitesiz oluyo demişti,neticede benimkini gördün işte,erken oluştu ama bu sefer kalitesiz oldu,rabbimin işi,bni bakarsın,görünmeden de hamile kalırsın,bazen gözden kaçırıyolar bile,benim oluşmuş,gördüğü yumurtayı,ikinciye görememişti,ara ara zor bulmuştu,nereye gitti bu yumurta diye,sakın benim gibi stres yapma,herşey güzel olcak inş.
turkuazcım,rabbim bebeğede annesinede şifa versin in.,bende bugün bi bebek tevhidine gittim,erken doğmuştu ve kaç aydır kuvözdeydi ama sapasağlam delikanlı olmuş maşallah,fıldır fıldır bakıyodu,bebeğide bana dolaştırttılar,ay çok şekerdi,bide gülüyodu kerata.inş.sizlerde o günlerini görürsünüz bebeğinizin.

selam güzeller nasılsınız
samyeli canım benimde geçen ayki tedavimde yumurtam geç oluşmuştu 17 gün çatlatma iğnesini anca vurdurmuştum
bu ay 13 gün vuruldum ama doktor geçen ay kaliteli dememişti bu ay çok kaliteli dedi bakalım
yani bu iş erken oluşması geç oluşmasına bakmıyo inşlhh kaliteli bi yumoşun olur ardındanda bebişin gelirr canımcım

ebrarım geç gelecekmişsin herhalde burda olamayabilirim ben malum yarın sabah 5 de kalkıcaz 7 de trene binip gidicez kısmetse..
ben şimdiden aminnnn diyeyim hepinizin yüreğine sağlık allah hepinizden razı olsun allahım gönlümüzün muradını versin inşlhhhhhh

herkes hakkını helal etsin kızlar ben önümüzdkei hafta sonuna kadar yokum
allah izin ederse haftaya görüşmel üzere hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm
bu arada haftaya geldiğimde eğerki bebiş yoksa adet olucam yoksa güzel haberimle gelicem inşlhhhhh
dualarda buluşmak üzere opuyorumnanaktan

canım yaa rabbim yardımcıları olsun inşallah süt vericek hayırlı bir anne bulurlar
inşallah miniş atlatır bu zor günleri .yanlızımın bebişide öyleydi biliyosun çok şükür geçti .inşallah kuzeninin bebişide güçlü olur rabbim ömür verir ona
canım saol sana 25 tane yazıcam
ebrarcım benim yeni tarihim 26 temmuz canım eklersen sevinirim
tamam tatlım ekliycez inşallah listeye .inşallah gelmez kırmızılar
canım ya geçmiş olsun kıyamam sana inan burada aynı fena haldeyiz rabbim yardımcımız olsun
buarada bebiş dolaştırmışsın iyi ağlamadın kuzu ben olsam tutamazdım kendimi inşallah seninkinide dolaştırdığınız günler gelicek
ayşenim kusura bakm kuzu bugün eşim yanlızdı dğkkanda yardıma gittim yeni geldik eve oyüzden geçe kaldı .ama duan tamam ya gerisi önemli değil rabbim vesile kılsın inşallah bu sefer müjdeyle dön evine kuzum .allaha emanetsn .hakkımız helal olsun sende helal et .çok iyi bak kendine kuzum opuyorumnanaktan
ebrarcim dua okuncagi zaman bana da haber ver. ben de okumak isterim arkadaslarimiza.
tamam bitanem haber veririm sanada çok saol kuzum
buarada sen nasılsın?

cano yarın sabah gitcem dr a küçük ablamda hamile yaa o görünücek dr a benim kociş gene izin alıp gelemedi die pazartesi dr a görün diyo bende tamam dedim
am aşimdi gitcem ben canım büyük ablam işe gitcek yaa onun odasındayım fazla tutmayım onuda kib öptm datlum

tamam bitanem hadi hayırlısı herşey yolundadır inşallah konuşuruz sonra selam evdekilere öpüyorum kanka allaha emanetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…