Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

GAMZE İÇİN DUA LİSTEMİZ
DİDGOK.................20bitti
TURKUAZ................33BİTTİ
ALEYNA..................20bitti
BONCUK..................40bitti
DERİN......................40
SEYDAM..................30bitti
EZGİM.......................20
ZEYN.........................20bitti
KARDELEN................25bitti
GÜN..........................20
SAMYELİ....................20bitti
AZRA........................20bitti
GAMZE.....................5bitti
KIZLAR CUMARTESİ AKŞAMINA KADAR BİTİREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM
LİSTE TAMAMLANMIŞTIR

selam hanımlar galiba bu akşam duayı yapamıycaz
derin,gün ve ezgiden haber yok .yarına kalıcak galiba zaten bende burda olamıycam teyzemler geldi yani misafirimiz var .gece anca gelirim .haber veriyim dedim.çok öptüm hepinizi
boncuğum listeyi hallettiğin için saol

samyelım hadı ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın cnm
kardelenım hüzünlüyüm kuzum zaten o yüzden o avatar ıcımdekı cocuk:gitme:

lıste olayında sarsıntı yasıyoruz anlasılan ebrarım yaz geldı ya kızlara ulasmak zorlastı
senınde mısafırın varmıs kib tatlım görüşürüz gece

slm kızlar ben yeniyimde hayırlı akşamlar hamilelik belirtileri nelerdir.bende biraz bişeyler var sanki ama emin değilim

slm kızlar bende çok heyecanlıyım sizinle paylaşayım istedim. 6 yıllık evliyim bu ay aşılama kararı almıştık.bugün çatlatıcı iğnem vuruldu.pazartesi sabah aşılamam yapılacak.umarım tutar. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.

aminn canımm inşallahh olurr inşallah tutarr bize haber vermeyi unutma

boncugum nasılsın canım hoşgeldinn pc başında deyildim geldigimde kimse yoktu ebvar gelmişş gitmiş göremedimm içindekii çocugu öldürme canımmm içindekii çocuga hüzün yakışmazz herşey çok güzel olacak canımm rabbimmm büyükk

umarım asılaman tutar cnm sende kavusursun melegıne sagol ıyı dıleklerın ıcınde opuyorumnanaktandualarımız senınle:Saruboceq:

12 yi bekliyorum,, iiğneyi yanii,, uykum var, yarın annemler ve kardeşlerimle pikniğe gidecez. ben aslında erkenden gitmeyi sevmem. bana göre 2-3 gibi gitcen ama bizimkiler sabah erkenden gitmek istiyorlar...onlar 9 da gitcek biz 10-10.30 gibi gitcez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…