aaa ebrar hamilemi
benim bilgim yok ebrarın hamile olduğu ile ilgili...
kızlar Allah mı söyletti acaba,ben kuzenimden bahsetmiştim ama yanlış anlaşıldı sanırım
ama inş eboşta vrdır bişeyler sonuçtam reglini tam görmeye başlamadı opuyorumnanaktan
inş vardır turkuazım,nabersin canım,çalışıyon dimi?
inş cnm,valla nasıl olduğumu bende bilmiyorum uykusuz olduğum kesin,evet malesef çalışıyorumsenağlama
sen nasılsın var mı herhangi bir gelişme dün gelmediniz hiç görüşemedik
kolay gelsin turkuazım,zor yaa,hem çalışmak,hem evde uğraşmak,ben sırf evde bile zorlanıyorum bazen.
dün yoğun bi gündü,gece geldim,ebroşla slmlaştık ve gittim canım,kimsede gelmemiş,zaten aleyna ve yeliz tatilde,derin de net kesikmiş.toplanırız inş en yakın zamanda tekrar.
bende bi gelişme yok,bu ayki yumurtlama dönemim kandile denke geldiği için,pek bi umudum yok,önümüzdeki ayki maçlara bakcaz.:asigim:
sağol cnm,ya sevdiğin bi işte çalışsan katlanırsın ama sırf borçları biran önce kapatığ tedaviye başlamak için katlanıyorum valla yoksa işim olmaz anlayışsız insanlar...
demek öyle canım olsun hayırlısı hem rahimde toparlanır dimi,bende ekime kadar falan benim bebişn hiç olacağını sanmıyorum eşim gece geç geliyorbu dönemide atlattım bu ayda erken yumurtlama oldu sanırsam kaçırdık...:kedi:
hayırlısı artık napalımm
selam ben geldimmmmm
zeynom hadi hayırlı olsun tedavin çok kaliteli yumoşların olsun ve sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah .transferden önce biliyosun dua okuycaz haber ver mutlaka tatlımopuyorumnanaktannasılsınız kıslar ben hormon iğnelerine başladım 13 gün sonra felan yumurtalarım toplanır bana dua edin lütfen görüşmek üzere
canım ağzına sağlık allah kabul etsin opuyorumnanaktanebrarcım ben okudum 20 tane. bilgin olsun canım...
ay nasıl sevindim yaa rabbim dah iyi etsin çok şkr dahada iyi olucak inanıyorum bitanemeboooşşş bebiş iyiyymiş kıss:sm_cool: çok hareketliymiş maşallah:)süt anne de bulmuşlar çok şükür,evett ya dün gelmediniz o kadar bekledim ama demek günün bebişlerle geçti he ne güzel inş senin bebişinin mevlüdünü okuttuğun günleride göreceksin ablamm...
selam canım,hadi bakalım müjdeli haberleri alırız inşaallah en kısa zamanda kaçıncı günündesin şuan birde bu konuda çok cahilim yumurta toplama işlemi nasl olluyor?
anestezi ile dimi?
herkse günaydınlar,iyi hafta sonlarıı
:Saruboceq::Saruboceq:aaa ebrar hamilemi
yok be kuzular nerde ???benim bilgim yok ebrarın hamile olduğu ile ilgili...
canım yaa sende negzel yazmışsın şimdilik değil ama olucak inşallah demi opuyorumnanaktanslm samyeli,naptın canım,tekrar gittin mi kontrole?
ebrar hamile değil şimdilik,arkadaşının bebişinin mevlidine gitmiş,ondan bahsediyodu.
kızlar Allah mı söyletti acaba,ben kuzenimden bahsetmiştim ama yanlış anlaşıldı sanırım
ama inş eboşta vrdır bişeyler sonuçtam reglini tam görmeye başlamadı opuyorumnanaktan
hoşbuldum canım valla yeni kalktım salak gibiyimhoş geldin,amma uykucusun,akşam erken yatmışın bide.sırnaşık şey
selam kızlar nasılsınız
ebrarım nasılsın canım benim nasıl gidiyor maknuşum doğum yapmış ne güzel çoksevindim allah analı babalı büyütsün
çok özledim sizleri opuyorumnanaktan
ahh ebrarım canım amin darısı hepimizin başına inşallah
nasıl oluyum canım 25 gün önce en yakın arkadaşımın arkadaşımın eşi vefat etti öyle kötü oldumki daha akşam görmüştüm şoka girdim kendime gelemedim ertesi gün sabah bi kalktım kanamam oldu hastanelik oldum neyseki kanama hemen durduda yatırmadılar ama ben 20 gün evde hep yattım yeni yeni kalktım gene istirahate devam çok korktum
size dua ediyorum şu anda allahım tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasib etsin hepinize canlarım benim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?