Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inş cnm,valla nasıl olduğumu bende bilmiyorum uykusuz olduğum kesin,evet malesef çalışıyorumsenağlama
sen nasılsın var mı herhangi bir gelişme dün gelmediniz hiç görüşemedik

kolay gelsin turkuazım,zor yaa,hem çalışmak,hem evde uğraşmak,ben sırf evde bile zorlanıyorum bazen.
dün yoğun bi gündü,gece geldim,ebroşla slmlaştık ve gittim canım,kimsede gelmemiş,zaten aleyna ve yeliz tatilde,derin de net kesikmiş.toplanırız inş en yakın zamanda tekrar.
bende bi gelişme yok,bu ayki yumurtlama dönemim kandile denke geldiği için,pek bi umudum yok,önümüzdeki ayki maçlara bakcaz.:asigim:

sağol cnm,ya sevdiğin bi işte çalışsan katlanırsın ama sırf borçları biran önce kapatığ tedaviye başlamak için katlanıyorum valla yoksa işim olmaz anlayışsız insanlar...
demek öyle canım olsun hayırlısı hem rahimde toparlanır dimi,bende ekime kadar falan benim bebişn hiç olacağını sanmıyorum eşim gece geç geliyor bu dönemide atlattım bu ayda erken yumurtlama oldu sanırsam kaçırdık...:kedi:
hayırlısı artık napalımm

ah o borçlar var ya,hele tedavideysen,gün geçtikçe çoğalıyo,ne kadar pahalı ya,şu tedavi,nolur bunu ucuzlatsalar birzcık.
canım yumurtlam agününü yakaldıkta noldu sdanki,belki sen öyle zannediyosundurda,gelmiştir bebişin.inş.

GAMZE İÇİN DUA LİSTEMİZ
DİDGOK.................20bitti
TURKUAZ................33BİTTİ
ALEYNA..................20bitti
BONCUK..................40bitti
DERİN......................40
SEYDAM..................30bitti
EZGİM.......................20
ZEYN.........................20bitti
KARDELEN................25
GÜN..........................20
SAMYELİ....................20bitti
AZRA........................20
GAMZE.....................5bitti
KIZLAR CUMARTESİ AKŞAMINA KADAR BİTİREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM
LİSTE TAMAMLANMIŞTIR

selam kızlar nasılsınız
ebrarım nasılsın canım benim nasıl gidiyor maknuşum doğum yapmış ne güzel çoksevindim allah analı babalı büyütsün
çok özledim sizleri opuyorumnanaktan

nasılsınız kıslar ben hormon iğnelerine başladım 13 gün sonra felan yumurtalarım toplanır bana dua edin lütfen görüşmek üzere
zeynom hadi hayırlı olsun tedavin çok kaliteli yumoşların olsun ve sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah .transferden önce biliyosun dua okuycaz haber ver mutlaka tatlımopuyorumnanaktan
ebrarcım ben okudum 20 tane. bilgin olsun canım...
canım ağzına sağlık allah kabul etsin opuyorumnanaktan
ay nasıl sevindim yaa rabbim dah iyi etsin çok şkr dahada iyi olucak inanıyorum bitanem
ah kuzu dn öyleydi valla rabbim bizede nasip etsin
aaa ebrar hamilemi
:Saruboceq::Saruboceq:
ay tuhaf oldum okuyunca yaa ognleride görcezmi .
benim bilgim yok ebrarın hamile olduğu ile ilgili...
yok be kuzular nerde ???
slm samyeli,naptın canım,tekrar gittin mi kontrole?
ebrar hamile değil şimdilik,arkadaşının bebişinin mevlidine gitmiş,ondan bahsediyodu.
canım yaa sende negzel yazmışsın şimdilik değil ama olucak inşallah demi opuyorumnanaktan
kızlar Allah mı söyletti acaba,ben kuzenimden bahsetmiştim ama yanlış anlaşıldı sanırım
ama inş eboşta vrdır bişeyler sonuçtam reglini tam görmeye başlamadı opuyorumnanaktan

ay inşallah kuzum ya allah söyletmiştir ah ah içim tuhaf oldu valla
buarada ben yine aynıyım genelde böyle oluyo dur bakalım hayırlısı
sen nasılsın balım

hoş geldin,amma uykucusun,akşam erken yatmışın bide.sırnaşık şey
hoşbuldum canım valla yeni kalktım salak gibiyim
boncuğumla sabahladık resmen
sen nasılsın canım?
selam kızlar nasılsınız
ebrarım nasılsın canım benim nasıl gidiyor maknuşum doğum yapmış ne güzel çoksevindim allah analı babalı büyütsün
çok özledim sizleri opuyorumnanaktan

oyy semoşum hoşgeldin bitanem nasılsın?miniş nasıl herşey yolunda umarım
evet ya makbuş doğum yaptı darısı sana ve diğer hamiş arkadaşlara

ebroşum tabi şimdilik tatlım,olcaksın inş en kısa zamanda,belkide varda,biz öğrenemedik daha,hala lekeyse,artık bi test gerekli kuzu yaaa.

kardelenim her ay böyle oluyo yaa ilginç bi durum hala leke geliyo çok az daha dönmedi kanamaya nebiliyim artık galiba hiç dşnemiyorum hamile olabileceğimi

ahh ebrarım canım amin darısı hepimizin başına inşallah
nasıl oluyum canım 25 gün önce en yakın arkadaşımın arkadaşımın eşi vefat etti öyle kötü oldumki daha akşam görmüştüm şoka girdim kendime gelemedim ertesi gün sabah bi kalktım kanamam oldu hastanelik oldum neyseki kanama hemen durduda yatırmadılar ama ben 20 gün evde hep yattım yeni yeni kalktım gene istirahate devam çok korktum

size dua ediyorum şu anda allahım tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasib etsin hepinize canlarım benim :Saruboceq:

canım ya başınız saolsun çok acı kaza filanmı canım?
sen zme kendini hayat böyle biri doğuya biri ölyo dnya böyle dönyo işte
allah razı olsun canım benimde hepiniz duamdasınız .buarada bebişin cinsiyeti neydi söyledinmi bilmemde çok unutkanım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…