Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar ben kaçtım kızkardeşim geldi onu görmeye gidicem
buarada duayı bitirenler haber verirse sevinirim .akşama dua yapıcaz biliyosunuz

buakşam gidicem canım,,, dua edin bana. yumurta olmuştur inşallah...

olmuştur inş.samyeli,ilk gittiğmde,yani bundan önceki tedavimde 7,günde bendede oluşmamıştı yumurta,bende çok fazla üzülmüştüm ama iki gün sonra gidince,başlamıştı büyümeye,üzülme,inş.her şey istediğin gibi olur.

canım sağol kaza burda tatildeleri 29 yaşındaydı 2,5 yaşında kızları vardı sabaha karşı kaza yaptı 3 arkadaş hepsi hayatını kaybetti birinide tanıyordum oda 15 günlük evliydi balayındaydı burda çok ağır geldi ama atlattım ölümlü dünya hiçbişeyi takmadan yarını düşünmeden yaşamayı öğretti bana bu olay

kızım olucakmış allah nasib ederse tatlım
derinim nasıl denk gelemiyorum ona hiç çalışıyormuş galiba çok selamımı söyle canımsınız :1hug:

ah ebrarım kaçırdım seni annem geldi işi vardı pc de biraz onu bekledim neyse sizi çok seviyorum öpüyorum kocaman hepinizi

inş cnm ağzından bal akıyor opuyorumnanaktanvalla
amin ablam inş,en yakın zmanda olacak inş bizimde bebişimiz
sabırla bekliyoruz o günleri

selamlar herkese...

hoş geldin mavim,nasılsın canı,sende durumlar ne,sen hangi aşamalardasın,hiç tedavi oldun mu,merak ettim.

hoşbulduk canım iyiyim diyim işte buna şükür
ben daha hiç tedavi olmadım ben gitmiştim doktora geçende 3 ay olmazsa gel demişti folik asit verdi işte 2 ay oldu bakalım hayırlısı canım ya bugün geldi kırmızılar tabi 2 gün erken oldu umutlar ağustosa kaldı sen nasılsın canım

bu aya olur inş.canım yaaa,keşke gelmese kırmızılar,insan ne kadar üzülüyo ama napalım,rabbimin takdiri böyleymiş.sen orda mı gidiyon,buraya mı geliyon,dr un kim mavicim?

bu aya olur inş.canım yaaa,keşke gelmese kırmızılar,insan ne kadar üzülüyo ama napalım,rabbimin takdiri böyleymiş.sen orda mı gidiyon,buraya mı geliyon,dr un kim mavicim?

sorma canım üzüldüm ama nasipten ötesi olmuyo işte,doktora samsuna geliyorum ülkü diye bi doktor burda malesef güvenebileceğim bi doktor yok canım

slm kızlar,misafirim var,akşam gelemicem,beni okudu yazabilirsiniz.öpüyorum,fazlada kaynatmayın bensiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…