slm kızlar
slm samyeli,naptın canım,tekrar gittin mi kontrole?
ebrar hamile değil şimdilik,arkadaşının bebişinin mevlidine gitmiş,ondan bahsediyodu.
buakşam gidicem canım,,, dua edin bana. yumurta olmuştur inşallah...
canım ya başınız saolsun çok acı kaza filanmı canım?
sen zme kendini hayat böyle biri doğuya biri ölyo dnya böyle dönyo işte
allah razı olsun canım benimde hepiniz duamdasınız .buarada bebişin cinsiyeti neydi söyledinmi bilmemde çok unutkanım kuzum
slm canlar nasılsınız
bende yeni geldim işten bi bakıyım dedim bu ara fazla yakalayamıyorum kimseyi
inş cnm ağzından bal akıyor opuyorumnanaktanvallaah o borçlar var ya,hele tedavideysen,gün geçtikçe çoğalıyo,ne kadar pahalı ya,şu tedavi,nolur bunu ucuzlatsalar birzcık.
canım yumurtlam agününü yakaldıkta noldu sdanki,belki sen öyle zannediyosundurda,gelmiştir bebişin.inş.
amin ablam inş,en yakın zmanda olacak inş bizimde bebişimizay nasıl sevindim yaa rabbim dah iyi etsin çok şkr dahada iyi olucak inanıyorum bitanem
ah kuzu dn öyleydi valla rabbim bizede nasip etsin
ay inşallah kuzum ya allah söyletmiştir ah ah içim tuhaf oldu valla
buarada ben yine aynıyım genelde böyle oluyo dur bakalım hayırlısı
sen nasılsın balım
olmuştur inş.samyeli,ilk gittiğmde,yani bundan önceki tedavimde 7,günde bendede oluşmamıştı yumurta,bende çok fazla üzülmüştüm ama iki gün sonra gidince,başlamıştı büyümeye,üzülme,inş.her şey istediğin gibi olur.
hoş geldin mavim,nasılsın canı,sende durumlar ne,sen hangi aşamalardasın,hiç tedavi oldun mu,merak ettim.
hoşbulduk canım iyiyim diyim işte buna şükür
ben daha hiç tedavi olmadım ben gitmiştim doktora geçende 3 ay olmazsa gel demişti folik asit verdi işte 2 ay oldu bakalım hayırlısı canım ya bugün geldi kırmızılar tabi 2 gün erken oldu umutlar ağustosa kaldı sen nasılsın canım
bu aya olur inş.canım yaaa,keşke gelmese kırmızılar,insan ne kadar üzülüyo ama napalım,rabbimin takdiri böyleymiş.sen orda mı gidiyon,buraya mı geliyon,dr un kim mavicim?
sorma canım üzüldüm ama nasipten ötesi olmuyo işte,doktora samsuna geliyorum ülkü diye bi doktor burda malesef güvenebileceğim bi doktor yok canım
hayırlıs canım yaaaa,inş arattırmadan gelir bebeğin.
iyiyim bitanem sen nasilsin????opuyorumnanaktanSeydam nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?