Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardelenim hoşgeldin canım naber demek çok sıcak ya biz napalım fena haldeyiz şuan sucuk gibi oturuyom :))

iyidir,misafirim gitti,ben cumburlop burdayım.
ya bena gelmicem,başka işim çıktı demişti,bende adresi bilmediği için,böyle şaka yapamaz dediydim,meğer benim herifi arayıp,adres almış,arabadada navigasyon varmış,kapının önüne kadar getirmiş,tabi sıcak,evin içinde kıyafet giyincem başımı örtecem diyene kadar,zili kırdı,bende kimki bu diyom,bi baktım kiş,bizim kız,nasış şaşırdım,resmen şok geçirdim,çünkü bugüne kadar ben insanlara aynı sürprizi yapardım,hiç bana yapılmamıştı.lülülülülülü

KIZLAR LÜTFEN
yarın duayı bitirelim okumak isteyen yazsın bana mübarek günü boş geçirmeyelim olurmu tatlışlarım benim

kardelenim sana kaç tane yazayım ?
buarada süprizler güzel oluyo bide sevdiğin kişiyse .umarım çok güzel vakit geçirmişsinizdir

boncuğum güle güle kuzum çok öptm görüşürüz .
benimkie aradı geliyo ben hala burdayım gelince sopa yiycem valla

kardelenim sana kaç tane yazayım ?
buarada süprizler güzel oluyo bide sevdiğin kişiyse .umarım çok güzel vakit geçirmişsinizdir

evet sevdiğim bi arkadaşım,beraber uzun yıllar geçirdikyerimsenibenanlamışındır nerede olduğunu.
gece üçbuuğa kadar,gözlerimiz kapanana kadar konuştuk,sabah beride,ama hala bitmemişti,almaya geldiler malesef.alsanaalsanasmile

DİDGOK İÇİN DUA LİSTEMİZ
PELİN.....................25
BONCUK.................30
KARDELEN..............25
SEYDAM.................25
ZEYN.......................20
DERDA....................20
AZRA......................20

kızlar okumak isteyeni ekliycem .yarına bitsin ama biliyosunuz yarın berat kandili

iyi olmuş canım allah dostluğunuzu daim etsin inşallah
ee herşeyin bi sonu oluyo malesef

Kızlar ben şimdi kaçıyorum kusura bakmayın eşim yemeğe geliyo bide düğüne gidecek tabi benide sürükliycek eminim .sonra görüşürüz çok öptm

ya kızlara özel mesajla duayı bildiriyim dedim 600 saniye beklemem gerekiyomuş
malesef okadar vaktim yok umarım girip okurlar .
hadi bu sefer kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…