hoş geldin kubi,burası herkeze açık bi yer,seve seve.vereliniortak
hoşgeldin aramıza kubi seni tanıyabilirmiyiza.s.
tabiki cnm ben13 aylık evliyim 18 yaşındayım bu 3 cü denememiz cnm doktora gittik eşimle bi sorunumuz yok cnm peki seni tanıyabilirmiyim olumunekankayizsmile
sağol cnm seni tanımak isterdim :kedi: :roflol: :roflol:
canım daha cok gencmişsin olur inşallah sakın stres yapma bende 27 yaşındayım bir sene oldu evleneli 8 aydır deniyoruz ama olmadı bende doktora gittim bi sorun gözükmedi ama hormon testleriyle eşimin sperm testi yapılmadı bu ayda olmassa onları baktırcaz inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz:Saruboceq:
arkadaşlar artık ezberlediler ama ben kısaca yazayım,33 aylık evliyim,32 yaşındayım,hiç korunmadık,tedaviler ertesi hariç ama henüz bebişimiz yok,dr lara göre iki,bana göre üç defa kimyasal gebelik geçirdim,problem benim yumurtalarımda,olgunlaşıyo ama demekki içinde bi noktası eksik ki,döllendikten sonra devam etmiyo,kendini sonlandırıyo. b8u kadar,eğer çok acele ediyosam tüpe başlama zamanım geldi tedavide,bunun içinde ön şart,iki kez aşılama yaptırmak,ben henüz karar vermedim aşılamaya.
ben de ezberlerim inş. :roflol: ilerki günlerde inş. unutmam opuyorumnanaktan cnm benim inş. olur sakın ümidini yitirme bir gün hepimiz bura hamileyizzz yazıcaz rabbim bizede nasip edicek allaha şükür kısır değiliz cnm olumunekankayizsmile
burası kalabalık olunca unutuluyo arada,olsun biz yeniden soruyoz,yeniden cevaplıyoz,neticede burda herkezin derdi çocuk ve bizi en iyi biz anlıyoruz o yüzden sorun olmuyo bu gibi şeyler,iyi,samimi bi topice geldin.aklinialirimsmilehihoyyyt
kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz allaha emanet olun opuyorumnanaktan
kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz allaha emanet olun opuyorumnanaktan
kızlar bilirmisiniz bilmem ama duş alıp ilişkiye girmeyin vajinanızı silin sadece peçete ile canlarım ilişkiden sonra çok ılık banyo kaynarda yaşaması mümkün değilmiş ve adet kanıyla atılıyomuş benim arkadaşım bu yöntemle hamiş kaldı hep duş alıyodu bir kez böle denedi tuttu çok şaşırdık bende ilk bu ay deniyorum inş. olur bebişlerimiz tez zamnda kaydirigubbakcemile5
bizim denemediğimiz yöntem kalmadı,tabi tedavide kalmadı,tüp haricinde,zaten biliyorum ama iyice anladım ki,ne yaparsam yapim,rabbim izin vermeyince olmicak.
peki cnm daha neler var beni bilğilendirirsen sevinirim cnm yumurtlama günümün ilk günü buğün cnm inş. hamile kalsamda dua etsem size kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?