ben geçmişi okumaya kalksam haftalar sürer ama arada okuyorum yavaş yavaş naniknanik :roflol: :roflol:
inş.hamile kalırsın,benimde bu seferki yumurtlama günüm kandile denk geliyor,o yüzden bişeycik olmicak.
hangi konuda bilgi soruyasun,beraberlikten sonra mı,bele yastık koyma,ayakların havada bekleme,gerçi bunu bazıları tasvip etmiyolar,anatomi okuyanlar,düz yatarken daha kolay ulaşabileceğini,geçiş yolunun,düz yatmaya münasip şekilde yaratıldığını söylüyolar,zaten bugüne kadar bu şekilde başarılı bi gebelik çok nadir,belkide denk gelmiştir sadece.
evet çok fazla bizim yazılar,aradığım bi yer vardı,günlerce bulamadım,vazgeçtim en sonunda,kaçıncı sayfada kaldı acaba?:uhm:
DİDGOK İÇİN DUA LİSTEMİZ
PELİN.....................25
BONCUK.................30
KARDELEN..............25
SEYDAM.................25
ZEYN.......................20
DERDA....................20
AZRA......................20
DERİNSU.................40
SAMYELİM...............20
GAMZE....................15
kızlar okumak isteyeni ekliycem .yarına bitsin ama biliyosunuz yarın berat kandili
cnm ben alım 53 tane okurum ayetel kürsiyü cnm benim allah kabul etsin canlarım peki toplam ne kadar oluyoki bilmiyorumkismile
canım toplamda 313 tane okuyoruz .
yanlız yarın duasını yapıcaz okuyabilirsin değilmi canım ?
ebrarcım bitmedi, daha canım yaa ilaçtanmı ne bitmeyede niyeti yok
tabiki okurum cnm boşboşuna yatılı kuran kursuna gitmedim :roflol: :roflol: neden olmasın kendimi düşünceğime önce kardeşlerimi düşünürüm cnm benim peki bu kardeşin ismi ne ki ona göre niyetlensem niyet önmli cnm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?