Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben geçmişi okumaya kalksam haftalar sürer ama arada okuyorum yavaş yavaş naniknanik :roflol: :roflol:

canım benim çıkmam gerek,eşim gircekmiş pc ye,işi biterse gelirim gene.görüşürüz.gene gel.kaydirigubbakcemile

sağol cnm ben ilk bu ay yastık deniyorum sabaha kadar yatıyorum cnm cnm benim bebek düşündüğün için rabbim affeder yumurtlama günlerini boş geçirme ben bi kitapda okudum kandil günü bebek olursa hayırlı evlat olur diye acaba yanlış mı okudum bilmiyorumkismile

DİDGOK İÇİN DUA LİSTEMİZ
PELİN.....................25
BONCUK.................30
KARDELEN..............25
SEYDAM.................25
ZEYN.......................20
KUBI........................53
AZRA......................20
DERİNSU.................40
SAMYELİM...............20
GAMZE....................15
DİDGOK....................20

kızlar okumak isteyeni ekliycem .yarına bitsin ama biliyosunuz yarın berat kandili

Son düzenleme:

cnm ne okucaz anlamadım ki :uhm:

cnm ben alım 53 tane okurum ayetel kürsiyü cnm benim allah kabul etsin canlarım peki toplam ne kadar oluyoki bilmiyorumkismile

canım toplamda 313 tane okuyoruz .
yanlız yarın duasını yapıcaz okuyabilirsin değilmi canım ?

tabiki okurum cnm boşboşuna yatılı kuran kursuna gitmedim :roflol: :roflol: neden olmasın kendimi düşünceğime önce kardeşlerimi düşünürüm cnm benim peki bu kardeşin ismi ne ki ona göre niyetlensem niyet önmli cnm opuyorumnanaktan

canım maşallah yaa negüzel
canım arkadaşımızın ismi didem ona niyetlenirsin olurmu
şimdiden allah razı olsun bitince haber ver canım .yarın akşamada fırsatın olursa duaya bekleriz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…