Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

SAOL TATLIM ONU BAŞKA ARKADAŞA YAZDIM
SEN 53 OKU .ALLAH SENİNDE GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN opuyorumnanaktan

tmm cnm 53 tane okuyorum anlaştık yerimseniben ben kaçım ozamn dua bekletilmez cnm allaha emanet ol. byby

tmm cnm 53 tane okuyorum anlaştık yerimseniben ben kaçım ozamn dua bekletilmez cnm allaha emanet ol. byby
SAOLASIN CANIM AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK
cnm benim ne güzel dua ettin unutmucam seni cnm sende beni unutma duanda :a015:

NEDEMEK UNUTURMUYUM BURDAKİ TÜM ARKADAŞLARIM VE SENİN İÇİN HEP DUA EDİCEMopuyorumnanaktan

ebrarcım okudum cnm aklın bende kalmasın 53 tane ayetel kürsü allahım kabul etsin cnm allaha emanet olun abdesliyken yemeğimide yapım by by

ebrarım ben dıdem ıcın 50 okudum cnm sen 20yı acıl düş tatlım baskasından ben yıne kımse olmaz dıye hemen okum dedım
gamzenın 20 tanesınde bıttı allah ıkısınıde kabul etsın

ablammm geçmişi okuyodum
olur olur yarın bitiyor dimi eksikse yine alabilirim
canım saol şimdilik tamam şükürler olsun
ben yazana kadr kaçmışsın sen zaten,abla yarım saate gelicem dedim ama patron gitti ve acayip yoğundu o yuzden gelemedim kızma bana tamam mı:)opuyorumnanaktan
canım eşim geldi çıkmak zorunda kaldım .
niye kızıyım kuzum iştesin sonuçta hiç önemli değil
ebrarcım okudum cnm aklın bende kalmasın 53 tane ayetel kürsü allahım kabul etsin cnm allaha emanet olun abdesliyken yemeğimide yapım by by

canım ağzına sağlık ALLAHIM kabul etsin .
kolay gelsin sanada tatlım

ebrarım ben dıdem ıcın 50 okudum cnm sen 20yı acıl düş tatlım baskasından ben yıne kımse olmaz dıye hemen okum dedım
gamzenın 20 tanesınde bıttı allah ıkısınıde kabul etsın

canım ozaman didemden düşüyüm diycem onada mesaj atmıştım ozaman bibakıyımda olmadı derinimden düşüyüm
ağzına sağlık bitanem çok saol

tamam kuzum derine haber vermemiştim ondan düştüm sorun yok allah kabul etsin
naaptın işlerini halledebildinmi?

DİDEM İÇİN DUA LİSTEMİZ
PELİN.....................25
BONCUK.................50bitti
KARDELEN..............25
SEYDAM.................25
ZEYN.......................20
KUBI........................53bitti
AZRA......................20
DERİNSU.................20
SAMYELİM...............20
GAMZE....................15
DİDEM....................20
TURKUAZ.................20

LİSTE TAMAMLANMIŞTIR OKUYANLAR BİLDİRİRSE SEVİNİRİM TATLIŞLAR .yarına bitsin ama biliyosunuz yarın berat kandili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…