Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

DİDEM İÇİN DUA LİSTEMİZ
PELİN.....................25
BONCUK.................50bitti
KARDELEN..............25
SEYDAM.................25
ZEYN.......................20
KUBI........................53bitti
AZRA......................20
DERİNSU.................20
SAMYELİM...............20
GAMZE....................15
DİDEM....................20
TURKUAZ.................20

LİSTE TAMAMLANMIŞTIR OKUYANLAR BİLDİRİRSE SEVİNİRİM TATLIŞLAR .yarına bitsin ama biliyosunuz yarın berat kandili

Son düzenleme:
Bide ben ne düşündüm
gamzenin duasınıdamı yarın yapsak ikisi beraber .kandilya daha iyi olur diye düşündüm sizce nasıl olur ?

cnm ben abdest alım de okuyayım cnm benim allaha emanet olun ne olur bana da dua edin ismmi mi sölüyerek ismim kübra ben size çok da edicem allaha emanet olun peki dua nerde yapılıyo cnm opuyorumnanaktan

canım saol ya tabiki mazeretin var sonuçta
şuanda 20 kaldı onuda hallederiz sorun yok tatlım

cnm onuda alım istersen şimdi okucam bitiririm hemen cnm allahıma emanet olun tmm cnm 73 tane okucam söz klkdım bile :roflol: :roflol:

cnm ben abdest alım de okuyayım cnm benim allaha emanet olun ne olur bana da dua edin ismmi mi sölüyerek ismim kübra ben size çok da edicem allaha emanet olun peki dua nerde yapılıyo cnm opuyorumnanaktan

CANIMSIN ÇOK SAOL DUYARLILIĞIN İÇİN
DUA TOPİCDE YAPILIYO TATLIM BEKLERİZ
DUALARIMDA OLUCAKSIN BENİMDE SIRAYA SENİDE OKUYDUK İNŞALLAH SANADA OKUYCAZ TATLIM opuyorumnanaktan

CANIMSIN ÇOK SAOL DUYARLILIĞIN İÇİN
DUA TOPİCDE YAPILIYO TATLIM BEKLERİZ
DUALARIMDA OLUCAKSIN BENİMDE SIRAYA SENİDE OKUYDUK İNŞALLAH SANADA OKUYCAZ TATLIM opuyorumnanaktan

sağol cnm allah razı olsun hepinizden peygamberimin suyu gözü hürmetine dualarımızı boş çevirmesin rabbim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…