Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

pelinim sen bişeyler yapıyomusun minişin gelmesi için .
dün melisa arkadaşımız bi tarif verdi ilgilenirseniz bakın bi..
nurum sende bi bak tatlım.özel bir karışım..

nurum hoşgeldin canım naber?

iyiyim canım..
hep okuyorum tedaviye başlayacakları an RABBİM bi lutufta bulunuyo hamile kaldıklarını öğrniyorlar ne yalan diyim bende içimden hep acaba dedim ama az önce kırmızıyı yedim, bir yandan kafama karıştı, bir yandan üzüldüm , bi yandanda aşılama yaklaştı diye sevindim işte öyle..

canım hoşgeldin..
genelde merkezler açık oluyo ama sen bugünden sayarsan cumartesi 3. gün oluyo .sen arayıp bi konuş bence onlar daha iyi yönlendirirler..hayırlısıya inşallah gönlünün muradı gelir .heyecanlandım bende inanki..

ya kızlar bn bide bişey sorcam bnm 10 gün var bu ara yapsam çalışma bi faydası olurmuki yoksa bitireyimmi

hay kafama bu gün perşembe değilmi? ben cuma diye hesapladım aman valla sıyırdım sonunda sempatiksalakcinni

melisamın macunu ..
hepimize şifa olsun...

sağol ebrarım bende ne heyecan ne bişey var hiç umudum yok valla ne bilim, rüyamda ne gördüm bilinmi?
güya hamilemişim beni doğuma alıyorlar ama nasıl doğumhane gibi bebeği çıkarıyorlar oğlanmış tertemiz mis gibi kucağıma veriyorlar emzir diyorla bebek küçük tutamıyorya afedersin sol göğsümü sıkıyom bembeyaz süt fışkırıyo..
aksi gibi eşim kaldırdı, sonrası malum mafoldumben

pelinim sen bişeyler yapıyomusun minişin gelmesi için .
dün melisa arkadaşımız bi tarif verdi ilgilenirseniz bakın bi..
nurum sende bi bak tatlım.özel bir karışım..

canım ben bal tarcın cörek otu kürü yapıp yedim 12 gün yiyosun ve bırakıyosun adetinin 2inci günü başlıyosun bakalım hayırlısı bu ay inşallah gelir bebişim ama sen bildigini yaz bakayım ebrarcım....

hayır olsun güzel bi rüya inşallah gerçek olur.bndee geçen kendimi test yapıoken grdüm çift çizgi çıkmış inanamıyorum 2 tane daha yapıorum onlarda aynı.rüyamdada diyorumki allahım bu gerçekmi yoksa rüyamıııı ama rüyaymışşşşboshayallersmile

kızlar kendinizde belirti aramayın arayınca bişeyler ooluyo psikolojik olarak ama adet oluyosun hayal kırıklıgına ugruyosun ben bu ay rahatım hayrlısı olsun diyorum

canım hayırlara çıksın inşallah erkek bebek görmek iyidir hele süt hepsinden iyi .
rabbim rüyanı gerçeğe döndürsün minişini emzir inş..
heyecan olsun lütfen allahın izniyle herşey güzel olucak..
resmen dinliyorum kendimi belirti aramaya çalışıorummm off yaaaaaaaaa

canım yaa dinlememeye çalış diycem ama elde olmuyo çok iyi biliyorum..
varmı belirti anlat bakalım biraz..

canım ya sağol senikide hayrolsun..
inanırmısın kimin hamile olduğunu gördüysem sonra hamile kaldıklarını duydum hatta geçen yiğenimin bebeği karkında ölmüştü valla o bile rüyama girmişti..,
bi duydum kürtaja almışlar..
eşim diyorki bi kendini gördüğün halde kalamıyon, napalım nasip kader..
sende izmirdensin öylemi neresinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…