Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar bu kürü hem erkek hem bayan yiyomuş melisam öyle dedi.
nurum arkadaş hamiş değil haber bekliyoruz test yapıcaktı inşallah pozitifdir.bide farketmez heralde nezaman yeneceği..

yokk bi belirti şuann ama kasıkların iki tarafında minik minik sancı gibi bişey gelio adetten öncede oluomuydu bu hatırlamıorum umursamıyodum o zamn.

ebuşum sağol canım hep beraber..
anlamadım şimdi birini günümü geçti ve belirtisimi var hadi inşallah :Saruboceq:

doğru pelinim yaa sende bal tarçın çörek otu yaptın .hadi hayırlısı inşallah şifa olmuştur..
ya ben niye bukadar unutkanım kusuruma bakma yine sorduğum için..

ama ebrarcım cörek otu düşük tehlikesi yapıoyomuş ben yaptıgım kürü 12 inci günde bıraktım cörek otu vardı ondada canım

yokk bi belirti şuann ama kasıkların iki tarafında minik minik sancı gibi bişey gelio adetten öncede oluomuydu bu hatırlamıorum umursamıyodum o zamn.
canım yaa aslında daha önceleri adet dönemi neler oluyodu filan hiç bilmezdim nezamanki kkya girdim habire bişey arıyorum.ve insan ister istemez bişeyler buluyo .hakkında hayırlısı olsun bitanem inşallah minişin seninledir..
canım bu ay adet olursam bunuda denerim sagol :Saruboceq:

canım inşallah olmazsın bal tarçın işe yaramıştır belkim..

doğru pelinim yaa sende bal tarçın çörek otu yaptın .hadi hayırlısı inşallah şifa olmuştur..
ya ben niye bukadar unutkanım kusuruma bakma yine sorduğum için..

hic önemli degil canım burda kac kişiyle konuşuuyoruz tabiki aklında tutmamız biraz zor oluyo amin canım inşallah şifa olmuştur allahımın izniyle bebişim göbüşümdedir:Saruboceq::ecrin_bebek:

bide soğan kürüne çokk iyi diyolar ama bn tereddüt ediyorum içini tamizliyomuş ya hamile kalırsam bilmeden içersem ya düşerse die korkuyorum.soğanı deniyen varmiki burda

nurum sen yaz bi köşeye inşallahgerek kalmaz ama yinede dursun.vesile olur inş
pelinim düşükmü yapıyomuş ilk defa duydum hayatım yaa .çörekotu çok şifalıymış demek düşük yapma ihtimalide var.ay neyapıcağımızı şaşırdık..

burcu onun zaten belli zamanı varya işte o günden sonra bıraktığın için düşük yaptırmıyormuş ama sen araştır yinede..

bide soğan kürüne çokk iyi diyolar ama bn tereddüt ediyorum içini tamizliyomuş ya hamile kalırsam bilmeden içersem ya düşerse die korkuyorum.soğanı deniyen varmiki burda

ben varım hayatım kokusunun dışında herşey süper .ben iki aydır yapıyorum .adetim düzene girdi şükür .bide benim arkadaşım vardı iki negatif aşılaması var tüplerinden biri tıkalıydı 4 yıldır istiyodu artık tüpe geçiceklerdi ondan önce soğan kürü yaptı hamiş şimdi çok şükür.tavsiye ederim.inş şifa olur..

kızzlarrr inşallah hepimiz hamile kalırızda hayırlısıyla bebişlerden konuşuruz bu seferde:Saruboceq:

pelinim saol canım anlayışın için gerçekten insan unutuyo yaa.yani kişiler unutulmuyoda yaptığı şeyler unutuluyo.:kedi:
inşallah göbüşündedir minişin canım..

yazdım ebrarım yerim yeterki dermanım olsun..
soğan kürünü denemeye çalıştım yapamadım..
ebrar bi arkadşımda kist çııkmış bu gün öğrenecekti iyi huylumu kötü huylumu diye ona yasmin hapı vermişler bana sordu iyimi diye bende çok kişi duydum içiyor dedim oda diyorki kısırlaştırırmı..,
bence kısırlaştırmaz değilmi çünkü o adet kanaması ile kisti söktürüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…