evet canım oyüzden adetin 2günü başlayıp 12 gün yiyosunnurum sen yaz bi köşeye inşallahgerek kalmaz ama yinede dursun.vesile olur inş
pelinim düşükmü yapıyomuş ilk defa duydum hayatım yaa .çörekotu çok şifalıymış demek düşük yapma ihtimalide var.ay neyapıcağımızı şaşırdık..
onuda yapıcamda hangi günler başlanıo çörekotu tarçına
yazdım ebrarım yerim yeterki dermanım olsun..
soğan kürünü denemeye çalıştım yapamadım..
ebrar bi arkadşımda kist çııkmış bu gün öğrenecekti iyi huylumu kötü huylumu diye ona yasmin hapı vermişler bana sordu iyimi diye bende çok kişi duydum içiyor dedim oda diyorki kısırlaştırırmı..,
bence kısırlaştırmaz değilmi çünkü o adet kanaması ile kisti söktürüyo.
evet canım oyüzden adetin 2günü başlayıp 12 gün yiyosun
canım adetin 2inci günü başlayıp 12inci güne kadar yiyosun yumurtaların büyüyüp catlaması icin bu kür inşallah hepimize şifa olur
pelinim saol canım anlayışın için gerçekten insan unutuyo yaa.yani kişiler unutulmuyoda yaptığı şeyler unutuluyo.:kedi:
inşallah göbüşündedir minişin canım..
nurum buarada sizin araba yapıldımı yaa unutuyorum hep?
nurunay canım izmirlisin galiba neresindesin sen?
saol canım inşallah sana bi faydası olmuşturrr
yapıldı canım dün akşam çıktı tamirden sağol çok incesin..
kız ben sana sordum az önce okumadın gailba :roflol: bucadayım sen neresindensin?
ayy özür tatlım görmedimm:kedi: bnde kemalpaşadayım
nurum rabbim bidaha göstermesin inşallah..
ya sen dikkatli olsanda gelip bi manyak buluyo seni..
est ne demek hmm uzaksın sen bana, bayağı oluyo hani dere içinde kültür sarayı varya orada bi proğram vardı ben oraya gelmiştim ama akşamdı havada çok soğuktu bayıldım oraya resmen:) görümcemin eşide oralı bize bol bol kiraz getirirler sağolsun..
pelinim inşallah güzelim yaa ben çok olumlu değilim malesef yıllar aldı götürdü umutlarımı :sinifsinif:
kirazmı sempatiksalakcinni
allahtan hamiş yok aramızda...
kirazmı sempatiksalakcinni
allahtan hamiş yok aramızda...
evet canım dere çok güzeldir burda.kirazıda çok meşhurdur festival oluo hersene geldinmi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?