ay tabi kuzum yapın bişeyler seneye bebiş olursa hiç bişey yapamazsınız gerçi onunda tadı başka olur benim enbüyük hayalim 10 senedir bebişimle evlilik yıldönümümüzü kutlamak allahım hepimize yaşatsınsaol ebrracım ya çok güzel çok teşekkür ederim akşam pc nin önüne yazarım ben bunu tam kutlayamadık akşam misafir gelcek artık sonra yaparız bişeyler
valla super olr tatlımm ama pek mumkun degıl gıbı duruyo su durumda ama bılınmz tabı RAbbımn gucu herseye yeter....
ezgicim hiç merak etme canım çok pasit bi ameliya benim eşimde 3 hafta önce oldu gayet iyi hemen kalkıyo ayağa zaten öğle ağrısı felanda olmuyo çok şükür dilerim iyi geçer mevlam vesile eder ve alırsın bebişini kucağına
olucak inşalalh ebrarcım ayy negüel olur kız ozamanda yazışırız işallah artık çokcuklararda gösteririrz benim umudum var rabbim büyük
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr daldımm börekleree çaya gittim mutfaga anam anamm göz gözü görmeyooooooooooo patlıcanlarrr yanmışş kül olmuşşşşşşşşş hahahahahahaha bogulecektimmmm anam anammmmm bi duman bi dumannnn hahahahahah dedimmm yandııı yandıııııı gettttiiiii patlıcanlarımmmmmmmm anam anammmmmmmmmm söndürdüm altııda kaçı verdimmm ha buraya az dumann çıksınnnn barimmm işte kızlarrr bir patlıcanınnn hazinnn sonuuuu hahahaha
kızlar ben cıkıyrm kendınıze ıyı bakın ben gelene kadar tamam mı pazar aksamı donuyrm gırebılırsem haber verırım mutlaka öpurm hepınızı ve dualarınızı beklırm aeolun
inan az önce diycektim yakma diye keşke deseymişim allah iyiliğini versin yanması bişey değilde temizlemesi ve kokusu berbat olur .geçmiş olsun canım dikkat et yaa eyvahedigeldismile
amann boşvr bee kuzummm allah başka kederr vermesinnn patlıcanın gözüne görünür vardı zatenn soyarkenn kaçtıydı elimden dedimm kaç bakalım nereye kadar kaçacann kızaracan dedimm ee tabbii ben öyle deyince kızdı galibaa yaktıı küll etti kendiniiii hehehehehehe
kızlar ben cıkıyrm kendınıze ıyı bakın ben gelene kadar tamam mı pazar aksamı donuyrm gırebılırsem haber verırım mutlaka öpurm hepınızı ve dualarınızı beklırm aeolun
amann boşvr bee kuzummm allah başka kederr vermesinnn patlıcanın gözüne görünür vardı zatenn soyarkenn kaçtıydı elimden dedimm kaç bakalım nereye kadar kaçacann kızaracan dedimm ee tabbii ben öyle deyince kızdı galibaa yaktıı küll etti kendiniiii hehehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?