ayy balımsın yaa inanki süpersin maşallah sana demi yaa okur okur gülerler sıpacıklar .kız kuzuu bize sıra verirlermiki pc başına geçelim seninki benimki diyer kızlarınki gireler buraya onlar için neler yaptıkk okur okurrr birberine yazarlar burdan bak benim annem adaçayı atıyomuş ben olayım diye kuyuyaa bak senin annende hayıtt içiyormuş derlerr gülerlerrr bacımmm kız onlarada bi topikk açarızzz
Allah razı olsun canımm beım dualarınızn sayesınde hersey duzelıyo zatenn duanın acamayacagı kapı yokk ınsallhhh...
bana mı okuyosunuz çok teşekkür ederim ya gözlerim doldu ilk kez hayatımda biri benim için dua ediyo çok saolun
iyiym canım bugün bizim evlilik yıl dönümümüz eşim izin alamış bana süpriz yapma için dolaştık biraz sonra iş yerinden acil çağırdılar gitti
iyiym canım bugün bizim evlilik yıl dönümümüz eşim izin alamış bana süpriz yapma için dolaştık biraz sonra iş yerinden acil çağırdılar gitti
saol ebrarım canım benim bilmem çok hoşuma gitti hepinizi çok seviyorum Allah razı olsun öğle güzel gönlünüz varki mevlam hepinize yardım etsin canlarım
cok guzel yaaa moralım yukseldı valla ıcım bı tuaf zaten bugunlerdee herseye aglıyorumm ınsallh sonu selamet olur bu sıkıntımın.. bu spıalar bı gelsee varyaaaa..kız kuzuu bize sıra verirlermiki pc başına geçelim seninki benimki diyer kızlarınki gireler buraya onlar için neler yaptıkk okur okurrr birberine yazarlar burdan bak benim annem adaçayı atıyomuş ben olayım diye kuyuyaa bak senin annende hayıtt içiyormuş derlerr gülerlerrr bacımmm kız onlarada bi topikk açarızzz
saol ebrarcım cümlemizin canım benimde dualarımdasınız
ezgim saol gülüm senden haberler iyyimi,ş çok sevindim eşin ameliyatmı olucak tam anlamadım
cok guzel yaaa moralım yukseldı valla ıcım bı tuaf zaten bugunlerdee herseye aglıyorumm ınsallh sonu selamet olur bu sıkıntımın.. bu spıalar bı gelsee varyaaaa..
ıyı ınsallh canımm evet amelıyt olck esım persembe gunu dualarınızı beklıyrm basarılı gecsın ınsalhh hersey ıyı olsuunn artk yaaa...
saol ebrarım canım benim bilmem çok hoşuma gitti hepinizi çok seviyorum Allah razı olsun öğle güzel gönlünüz varki mevlam hepinize yardım etsin canlarım
amin ebrarcım hepimizin canım çokluklu çocuklu nice yıllar nasip etsin mevlam
Evlilik Yıldönümü
Seni tanımadan önce
Yoktu bilmece
Sabah kalkar akşam yatardım
Uyur uyanırdım
Aya bakmazdım
Ellerimi yakmazdım
Ne olduysa, gözlerim
Gözlerinle buluşunca oldu.
Bütün boşluklar doldu.
Anlam kazandı yaşam
Çözüldü bilmece
Kader seni bana yazdı
Gece beyazdı
Mevsim yazdı
Kader beni sana yazdı
Yazıldık çizildik
Ezildik büzüldük
Büyüdükçe büyüdük
Ceylan gibi koştu
Kaplumbağa gibi yürüdü yıllar
İki idik üç olduk
Üç idik dört olduk
Keder olduk dert olduk
Sevinç olduk neşe olduk
Seni tanıdım ya
Çözüldü bilmece
Şimdi her an, her gece
Dilimde hece hece
Sevgin var, aşkın var
Seni seviyorum, seveceğim
Son nefesime kadar.
canım sana armağanım olsun .tekrardan nice mutlu yıllara
canım yaa bu duygusallık hayırlara çıksın ay bu koşturmacada bakarsın bebiş gelmiş ne süper olur allahım inşallah :Saruboceq:
iyiyim azracım canım hemen gelirim kız böreği çok severim sen nasılsın balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?