Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy balımsın yaa inanki süpersin maşallah sana demi yaa okur okur gülerler sıpacıklar .
ama varya ben benimkini çok ağlatıcam ben onun için çok gözyaşı döktüm .
olsunlarda topicde açarız sitede yeterki gelsin sıpalar kaydirigubbakcemile3
Allah razı olsun canımm beım dualarınızn sayesınde hersey duzelıyo zatenn duanın acamayacagı kapı yokk ınsallhhh...

cümlemizden canım öyle tabi duanın açamıycağı kapı yok .rabbim dualarımızı duysun inşallah .
herşey çok daha güzel olucak inanıyorum bitanemolumunekankayizsmile

bana mı okuyosunuz çok teşekkür ederim ya gözlerim doldu ilk kez hayatımda biri benim için dua ediyo çok saolun

oyyy kıyamam sana dilerim bu gözyaşları artık hepimiz için mutluluktan olsun
allahım vesile kılsın canım herşey güzel gönlünce olsun inşallahhhhhhhhhhhhh

iyiym canım bugün bizim evlilik yıl dönümümüz eşim izin alamış bana süpriz yapma için dolaştık biraz sonra iş yerinden acil çağırdılar gitti

evlılık yıl donumunz kutlu olsun tatlımm RAbbımmm bırdahakı evlılk yıl donumune bebegınle gırmeyı nasıp etsın ınsallhh ve Rabbım muhabbetınızı bozmasın artırsınnn tatlımm...

saol ebrarcım cümlemizin canım benimde dualarımdasınız
ezgim saol gülüm senden haberler iyyimi,ş çok sevindim eşin ameliyatmı olucak tam anlamadım

saol ebrarım canım benim bilmem çok hoşuma gitti hepinizi çok seviyorum Allah razı olsun öğle güzel gönlünüz varki mevlam hepinize yardım etsin canlarım

cok guzel yaaa moralım yukseldı valla ıcım bı tuaf zaten bugunlerdee herseye aglıyorumm ınsallh sonu selamet olur bu sıkıntımın.. bu spıalar bı gelsee varyaaaa..
saol ebrarcım cümlemizin canım benimde dualarımdasınız
ezgim saol gülüm senden haberler iyyimi,ş çok sevindim eşin ameliyatmı olucak tam anlamadım

ıyı ınsallh canımm evet amelıyt olck esım persembe gunu dualarınızı beklıyrm basarılı gecsın ınsalhh hersey ıyı olsuunn artk yaaa...

Evlilik Yıldönümü

Seni tanımadan önce
Yoktu bilmece
Sabah kalkar akşam yatardım
Uyur uyanırdım
Aya bakmazdım
Ellerimi yakmazdım

Ne olduysa, gözlerim
Gözlerinle buluşunca oldu.
Bütün boşluklar doldu.
Anlam kazandı yaşam
Çözüldü bilmece

Kader seni bana yazdı
Gece beyazdı
Mevsim yazdı
Kader beni sana yazdı

Yazıldık çizildik
Ezildik büzüldük
Büyüdükçe büyüdük
Ceylan gibi koştu
Kaplumbağa gibi yürüdü yıllar

İki idik üç olduk
Üç idik dört olduk
Keder olduk dert olduk
Sevinç olduk neşe olduk

Seni tanıdım ya
Çözüldü bilmece

Şimdi her an, her gece
Dilimde hece hece
Sevgin var, aşkın var

Seni seviyorum, seveceğim
Son nefesime kadar.

canım sana armağanım olsun .tekrardan nice mutlu yıllara

canım yaa bu duygusallık hayırlara çıksın ay bu koşturmacada bakarsın bebiş gelmiş ne süper olur allahım inşallah :Saruboceq:

saol ebrarım canım benim bilmem çok hoşuma gitti hepinizi çok seviyorum Allah razı olsun öğle güzel gönlünüz varki mevlam hepinize yardım etsin canlarım

senden de Allah razı olsun balımm...ınsallh hepımız dualarımız sayesınde bebişlerımıze kavusaczz....

ezgicim hiç merak etme canım çok pasit bi ameliya benim eşimde 3 hafta önce oldu gayet iyi hemen kalkıyo ayağa zaten öğle ağrısı felanda olmuyo çok şükür dilerim iyi geçer mevlam vesile eder ve alırsın bebişini kucağına

Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır. Kadehinizin hiç şarapsız kalmaması dileklerimle, hayat boyu mutluluklar dilerim. Birlikte en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını yaşayın Her şey gönlünüzce olsun ve yuvanız bebişlerle dolsunn NİCE SENELERE derdacım

saol ebrracım ya çok güzel çok teşekkür ederim akşam pc nin önüne yazarım ben bunu tam kutlayamadık akşam misafir gelcek artık sonra yaparız bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…