baksen ıspanaklı börekde varmış ozaman çaylar feda sana gel dolduruyorum açık çayını
canım ya bu sıakta harbiden çekilmiyo hele kızartma yapmak tam dert gerçi ben fritöz kullanıyorum sağlıklı değil deselerde 3 kere kızartma yapıp döküyorum yağını sanki dışarda yediklerimiz çokmu sağlıklı .
:dilcikar:
azra sen hala ordamısın hadi gel bekliyorum ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
ay ezgim çok sevindim tatlım yani tahlillerin iyi çıkmasına ameliyatta çok başarılı geçicek inşallah bak çokda korktuğun gibi değil rabbimin izniyle geçicek ve belkide birkaç ay sonra bebişin göbüşünde olucak .canım duamda olucaksınız rabbim hayırlısıyla ameliyat olmasını ve herşeyin yoluna girmesini nasip etsin :Saruboceq:
kız övünmek gibi olmasın güzel börek açarım hele ıspanaklım daha bi güzel olurrr içine peynirle bak bi getirem çayında ye sonra her gün artıkın hadi çayı demledim kap gel ıspanaklı böremii drsinnn :))))
Allah razı olsun balımm ınsallhh gusel haberlerle donerımm ınsallh canımtatlımm dualrım seninle sen içini ferah tut canım herşey güzel olacak sein güzel haberini en kısa zamanda alacaz tatlım hiç üzülme stres yapma çok yakında çok sevinecen güzelimm hiç sıkıntı stres yapmadan gidin gelin canım hayırlısıyla rast gittinsin işiniz bi tanem
kızlar bizim bebişler böyle olur kesin biz pcnin başında bukadar çok sohbet edersek hamileykende
ayy canım ınsallhh hersey ıyı olur Rabbım yardımcımz olsun canımm herkesı bebegıne tez zamanda kavustrsunn ınsallhh cok kotu zamanlar gecırmıstımm ama daha ıyım onumuzu goruyrz ne yapacagımızı bılıyrz en azından dıger hastane bızı maffetmıstı hıc sppem yok dedı neyden kaynaklanıyo arastrmadan dırekt tup bebek dedı ve ustunede sansızn az ama deneyın dedı boyle bısey denırmı yaa Allaha havale edıyrmmm o dr...
eli boş gelmem kızımmm çayı kuru kurumu içecezzz olmazz anacımm olmazzz böreksiz çay içmem ben heheheoooo hemde yufkayı sen açıyosun offf ağzımın suyu aktı valla
bide nediycem ben pazılıyı severim bilirmisin onuda
ay sen gel yeterki böreğe gerek yok kuzu
ay tamam kuzu sen yap salata türleride benden olsun ohh sefamız olsun .eli boş gelmem kızımmm çayı kuru kurumu içecezzz olmazz anacımm olmazzz böreksiz çay içmem ben hehehe
pazılıda yaparıkuzu taze soganlıda hangini istersen yaparımm kızzz aşkolsunn sen iste yeterr aman sevtun görmesinn anacımm bunlarıı hamile canı falan çekerr amannn çekersede yapar yollarımm kuzuya nolcekkk ki
biri ıspnakalı börekmi dedi aman hemen geliyom
kızlar bizim bebişler böyle olur kesin biz pcnin başında bukadar çok sohbet edersek hamileykende
canım evet ogünki halini hiç unutmuyorum rizedeydim ben ve aklım sende kalmıştı çok dua etmiştim sana
çok şükür bak herşey yoluna giiyo kimse bilemez ne olacağını rabbim ol desin yeterki .
herşey çok güzel olucak inanıyorum .odoktoruda rabbime havale et insanların duygularıyla oynamak nasıl olurmuş görsün rabbim bildiği gibi yapsın adi insanı kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?