Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız övünmek gibi olmasın güzel börek açarım hele ıspanaklım daha bi güzel olurrr içine peynirle bak bi getirem çayında ye sonra her gün artıkın hadi çayı demledim kap gel ıspanaklı böremii drsinnn :))))

ayy canım ınsallhh hersey ıyı olur Rabbım yardımcımz olsun canımm herkesı bebegıne tez zamanda kavustrsunn ınsallhh cok kotu zamanlar gecırmıstımm ama daha ıyım onumuzu goruyrz ne yapacagımızı bılıyrz en azından dıger hastane bızı maffetmıstı hıc sppem yok dedı neyden kaynaklanıyo arastrmadan dırekt tup bebek dedı ve ustunede sansızn az ama deneyın dedı boyle bısey denırmı yaa Allaha havale edıyrmmm o dr...

oooo hemde yufkayı sen açıyosun offf ağzımın suyu aktı valla
bide nediycem ben pazılıyı severim bilirmisin onuda
ay sen gel yeterki böreğe gerek yok kuzu

Allah razı olsun balımm ınsallhh gusel haberlerle donerımm ınsallh canım

kızlar bizim bebişler böyle olur kesin biz pcnin başında bukadar çok sohbet edersek hamileykende

orası kesın canımm bız pc basından ayrılmayınca onlarda ayrılmazz vallaaa...

canım evet ogünki halini hiç unutmuyorum rizedeydim ben ve aklım sende kalmıştı çok dua etmiştim sana
çok şükür bak herşey yoluna giiyo kimse bilemez ne olacağını rabbim ol desin yeterki .
herşey çok güzel olucak inanıyorum .odoktoruda rabbime havale et insanların duygularıyla oynamak nasıl olurmuş görsün rabbim bildiği gibi yapsın adi insanı kötükedihüso

oooo hemde yufkayı sen açıyosun offf ağzımın suyu aktı valla
bide nediycem ben pazılıyı severim bilirmisin onuda
ay sen gel yeterki böreğe gerek yok kuzu
eli boş gelmem kızımmm çayı kuru kurumu içecezzz olmazz anacımm olmazzz böreksiz çay içmem ben hehehe
pazılıda yaparıkuzu taze soganlıda hangini istersen yaparımm kızzz aşkolsunn sen iste yeterr aman sevtun görmesinn anacımm bunlarıı hamile canı falan çekerr amannn çekersede yapar yollarımm kuzuya nolcekkk ki

ay tamam kuzu sen yap salata türleride benden olsun ohh sefamız olsun .
valla sevtun nasıl acaba inşallah herşey yolundadır yaa
biri ıspnakalı börekmi dedi aman hemen geliyom

gel kuzu bende toplaşıyoruz yerimseniben

derdanur için dua listemiz
boncuk................20
maviş...................18
seydam.................25
zeyn.......................20
turkuaz..................20
azra........................25
derin......................25
samyeli...................20
didgok.....................20
gamze......................25
kardelen.................25
aleyna......................25bitti
kubı...........................25
zeynep.....................20
kızlar çarşamba akşamı duasını yapıcaz

iyiym canım bugün bizim evlilik yıl dönümümüz eşim izin alamış bana süpriz yapma için dolaştık biraz sonra iş yerinden acil çağırdılar gitti

kızlar bizim bebişler böyle olur kesin biz pcnin başında bukadar çok sohbet edersek hamileykende

kız kuzuu bize sıra verirlermiki pc başına geçelim seninki benimki diyer kızlarınki gireler buraya onlar için neler yaptıkk okur okurrr birberine yazarlar burdan bak benim annem adaçayı atıyomuş ben olayım diye kuyuyaa bak senin annende hayıtt içiyormuş derlerr gülerlerrr bacımmm kız onlarada bi topikk açarızzz

Allah razı olsun canımm beım dualarınızn sayesınde hersey duzelıyo zatenn duanın acamayacagı kapı yokk ınsallhhh...

bana mı okuyosunuz çok teşekkür ederim ya gözlerim doldu ilk kez hayatımda biri benim için dua ediyo çok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…