- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kız senin adete en az bi hafta var,sen benle oluyodun,benimki biraz gecikti ama,o kadarda değil yani,belki yımırtalardandır
yok kız belki rahatsız olursun diye düşündüm
düşündümde aramızda cok yaş farkı yok bem memnunum sana abla demekten ama belki sen olmazsın diy deyiştirdim
rahatsız olazsan derim ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamopuyorumnanaktan
hoşgeldinn aleynaaa nasılsınnn canımmm
azracım hayırlısı olsun canım şifa olsun inşallah tez vakitte bebişin göbüşüne düşsün
hoşbuldumazra sen nasılsınnn yaktın bugün yemeyi galibaaaa:tomato::tomato::tomato:
evet canım aramıza sıra daglar armıza denizler girdi ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayok benim için hiç sorun değil daha öncede sormuştun bende problem yok demiştim ama şimdi değiştirince dedim aramıza resmiyet girdi galiba .
istediğin gibi hitap edebilirsin farketmez yani opuyorumnanaktan
olabilirmi acep kız ben gecti diye üstüne düşmüyom deyerlendiriyim mi acaba
bugün 18. günüm
kardelen sen yine görünmez oldun nerdesin bakıyım?
iyiyiym canım
resillll oldummm yaaaaa kız kızım ben yakmadımm patlıcanın yanası varmışş yandııı hahaha
evet canım aramıza sıra daglar armıza denizler girdi ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
daha önce sordugumu hiç hatırlamıyorum ama kardelen azra senle yaşıtlar onlara abla demiyo sana diyom ayıp olur diye düşündüm
belkim sen diyemessin ben düşünceli davranıyım dedim
iyi etmişmiyim ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aleynacım geçmiş olsun belkide adet olmuycan dur bakalım hemen ümit kesme canım
anladım tatlım ince düşünmüşsün benim için hiç farketmez içinden nasıl geçiyosa öyle hitap et zorla abla yada ebrar dedirtmem yani okey .içinden geçeni yap ben mutlu olurum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?