Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yok benim için hiç sorun değil daha öncede sormuştun bende problem yok demiştim ama şimdi değiştirince dedim aramıza resmiyet girdi galiba .
istediğin gibi hitap edebilirsin farketmez yani opuyorumnanaktan

yok benim için hiç sorun değil daha öncede sormuştun bende problem yok demiştim ama şimdi değiştirince dedim aramıza resmiyet girdi galiba .
istediğin gibi hitap edebilirsin farketmez yani opuyorumnanaktan
evet canım aramıza sıra daglar armıza denizler girdi ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

daha önce sordugumu hiç hatırlamıyorum ama kardelen azra senle yaşıtlar onlara abla demiyo sana diyom ayıp olur diye düşündüm

belkim sen diyemessin ben düşünceli davranıyım dedim

iyi etmişmiyim ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anladım tatlım ince düşünmüşsün benim için hiç farketmez içinden nasıl geçiyosa öyle hitap et zorla abla yada ebrar dedirtmem yani okey .içinden geçeni yap ben mutlu olurum opuyorumnanaktan

anladım tatlım ince düşünmüşsün benim için hiç farketmez içinden nasıl geçiyosa öyle hitap et zorla abla yada ebrar dedirtmem yani okey .içinden geçeni yap ben mutlu olurum opuyorumnanaktan

yaaaaaaaaa ben öyle ince düşünceliyimdir kızzzzzzzzzz

canım yaaaa
pardüse alcam dedimya aldım fatihteki armineden ama hiç içime sinmedi varyaannem beyendi diye aldım birazcık ufacık kilolu gösterdide

aleynam inşallah gelmez canım
benim durum karışık leke leke oldum şimdide bitti tamamen anlamadım artık hayırlısı canım

aleynam güle gülşe giy canım keşke içine sinen bişey alsaydın yine anneciğini dinledin desene .
bence güzeldir sana öyle geliyodur tatlım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…