Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

heee,ama geçen tek keçiboynuzu yediydim,ondada aynıydım,ama şimdi dahada enerjikim yaffffkaydirigubbakcemile2

yok,sadece keçiboynuzu,çok enerjik yapıyo beniherüf bilem korkuyo.:roflol::roflol:
kız senmi iyiyon eşinmi iyiyo

sen niye iyiyon cadıııııııııııııııııııııı
aleyna içine fındık ve cevizde kat canım
aslında varya balın içine süper oluyo bomba etkisi yapıyo :kedi:

abla ben onu yaptım benim narin kocam iyemedi

ilk yaptıgımda cayla beraber kaşık kaşık yedi bira fazla odu migdesine dokundu

sonrada iyemedi migdesi agrıycak diye öyle kaldı anlıycan

bencede markaların adı var şimdi ben tekbiride beğenmiyorum sizce ?

ben tekbiri hiç beğenmiyom,ama arminenin ürünleri güzeldi,bi elbisesini giydim,kilolarım bilem kayboldu ama almadım,pek giyemicem diye.
bu yaz perdesü alamadım,hep ilaçlardan oldu,paracıklarım onlara gitti,ama alsaydım,beğendiğim vardı.

hücre yenilesin diye kuzu,kadınlardada yeniler diye düşünüyorum,bizimkide yumurta,onlarınkide,erkek kadın farkedermi?:uhm:

tekbirede girdim nerdeyse ablamla birlikte hepsini giydim onlarda kilolu gösterdi yani kadın işi olgun yaşlar için demek istediyim

kızlar fazla marka konuşmuyak olurmu sadece baş harflerini yazalım uyarı gelmesin
t varya önceden süperdi şimdi berbat hiç girmiyorum ya

abla yok ren krem rengi aldım

aslında beyazı giydim cok yakıştı yeni gelin gibi oldum ama erzamn giyiyim diye krem olsun dedim bide beyazım vardı

iyi etmişsin kremin modası geçmez bu sene pudra rengi moda herşey öyle geçicek tabi .ama krem asla geçmez

aaaa evet pudra rengi cok vardı bende alışık bi renk aldım yarın giyiyimn eşime resmimöi cektirim üstümde nasıl durdugunuda görürsün abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…