Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

abla ya annemi dinlediyim zamn daha iyi oluyo yarın resmimi ceker koyarım sende görürsün

şimdi cekmiş olsaydım koyardım yaaa

yaaaaaaaaa ben öyle ince düşünceliyimdir kızzzzzzzzzz

canım yaaaa
pardüse alcam dedimya aldım fatihteki armineden ama hiç içime sinmedi varyaannem beyendi diye aldım birazcık ufacık kilolu gösterdide

kız arminede çok güzel pardesüler vardı,niye kilolu gösterdi ki?

azra ve kardelen nerdesiniz bakıyım yine nereye kaçtınız ??
kardelen emir ve komutlarınıza hazırdır komutanım
kardelen konuşsa kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

nerelerdesin bakıyım

azra sende hiç konuşmuyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzz

konuşuyom tatlım,arada kaçamak yapıyom ama hiç bi yazıolnıda atlamıyom.
amaaaa gizli güç kaynağımı söylemem,yada söylim hadi,keçiboynuzu pekmezidelikafaduldenahanda böyle adamı kıpraştırıyo,yerinde duramıyon onu yeyince.

yeliiiiz,artık sende gel tatilden,son durum ne,ilacı alınca kesildi mi kırmızılar,merak ediyorum artık.

kardelen yok ya ben beyenmedim sadece adı var arminenin

kız kardelen ben eşime yaptım keci boynuzunu okadar etkili olmadı ya sen içine başka şeylerdemi katıyon yoksamkaydirigubbakcemile3

kardelen yok ya ben beyenmedim sadece adı var arminenin

kız kardelen ben eşime yaptım keci boynuzunu okadar etkili olmadı ya sen içine başka şeylerdemi katıyon yoksamkaydirigubbakcemile3

yok,sadece keçiboynuzu,çok enerjik yapıyo beniherüf bilem korkuyo.:roflol::roflol:

aleyna içine fındık ve cevizde kat canım
aslında varya balın içine süper oluyo bomba etkisi yapıyo :kedi:

kızım yazıları anca gördüm bakıyom bakıyom yok bişi bu arada polen bayaenerji veriyo kızlarrr kardoş yoksa gizli saklı keçipekmesiyle polenidemi götürüyon napıyonnn aleynam inşallah iyi haberini alırız kız ebrar seninde inşllah belki güzel süprizler yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…