Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar ben cıkıyorum kuzenime gitcem oturmaya giyineyim eşim almaya gelir birazdan yarın görüşürüz hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

bilmemmi canım yaa haketti iyi edersin valla...aklinialirimsmile
hele bi kal hamiş sorarsın hesabını yaptıklarının..

aman bebeğim olsun sağlıklı imanlı bi şekilde başka ne isteyim ben öyle diyom ama hep dilimde öyle olduğum için çok üzülüyom..
bakalım cumartesi gidersek ne kadar sayı çıkacak bu arlar inciride macunu bitti hiiçç uğraşmıyom bakmıyom bile gidiyo mutfağa kavonozun dibindekileri kaşıklıyo canı isterse dimi ama..
bu arad richim yok benim listemdende silinmiş anlamadım.

cicişler ben bi çıkayım yemeke kalkayım az bişey var ek yapayım ama açık kalacak arada bakarım.

canım boşver iyi yapıyosun canı isterse birazda onlar çabalasınlar.yeter yoruluyo insan..
inşallah salih bir evladın olucak tatlım inanıyorum buna kaydirigubbakcemile5
richim üyeliğini kapattı tatlım özel nedenlerden .malesef mafoldumben

sağol canım tek duam bu ebrar hamdosun başımızı sokacağımız bi ev var karnımızda doyuyor insan başka ne ister?
vallamı richi artık gelmicekmi aramıza üzüldüm yaa.

tamam canım afiyet olsun bnde acıktım kocişi bekliyorummmklava:

sağolun eşimi aradım tokmuş yanına bişey yapma dedi işimede geldi delikafadulden
gelsin yeriz..

nurum çok şükür canım tek eksik miniş işte oda gelirse tam olucak...
evet canım richim yok artık malesef :gitme:

hahahah maçtan hiç haz almam benimkide sevmez allahtan ama oda her gece netten film açar izler beni uyutmaz her erkeğin ayrı bi huyu var :umursamaz:

ebrarcım,sayfayı yenilemeden gelen msjları okumanın başka yolu var mı,ben her defasında yeniliyorum,biraz bilgilendirirsen sevinirim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…