Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ewet tatlım geldim ben bugün ama kimsecikler yoktu ayyy kıss melisadan haberi olan varmı naptı test yaptımıkisempatiksalakcinni:Saruboceq:hamiştirrr inşallah

evet canım yazını okudum bende bugün biraz çiçeklerile uğraştım ..
senin cücük napıyo?

burcum hamişimiz iki ama bi hamişimiz topicimize katılmadan kalmıştı .ama yinede yanlız bırakmıyo bizi saolsun..

:lepi::lepi::lepi::lepi:
öyle ama yaa dışarıya düşkün erkekle uğraşmak çok daha zor hele kahve olayı filan allah korusun..

evde olanda en ufacık bişeyde dışarıya gitmiyorum,dizinin dibindeyim,daha ne istiyon,ya başka erkekler gibi olsaydım diye üste çıkıyo ama.
genede evde dursun da desin değil mi?

hüüüüü benimm herifin kahve alışkanlığı var yaaa çok deil ama rada sinirlendiriyo beni geç geliyo deli oluyoooomdelikafaduldenÇok üzgünüm çoook

yapmayaa kuzum kötü bi durum inşallah engel olabilirsin .
ya kimse yanlış anlamasın ama boş iş yaa anlıyamıyorum bu kahve muhabbetini..

burcum hamişimiz iki ama bi hamişimiz topicimize katılmadan kalmıştı .ama yinede yanlız bırakmıyo bizi saolsun..

bnde kalırsamm inşallah bırakmam kızzz sevdim bn bu topiği..
bazı topiklerde gruplaşma falan oluo bişey soruosun cevap vren yok aynı kişiler konuşuo

evde olanda en ufacık bişeyde dışarıya gitmiyorum,dizinin dibindeyim,daha ne istiyon,ya başka erkekler gibi olsaydım diye üste çıkıyo ama.
genede evde dursun da desin değil mi?

olması gereken bu aslında ozaman bizde gidelim ne yani hemen savunmaya geçerler evet .aman dediğin gibi konuşsunlarda gitmesinler..

ben bucadayım canım..

himmm ayyy ters taraftasın kızzz keşkem karşıyaka tarafında olsaydın arada görüşürdükk
ayy beni anlıyan pek arkadaşım yok ta ondann şöle benii anlaycak bi arkadaşa reelde çok ihtiyacım var şöle karşılıklı oturup kahve eşliğinde muhabbet ne kadan güzel olurr burdada iyi oluyo amaa gerçekte şöle canlı kanlı bi arkadaştaa pek hoş olurduu yanii sempatiksalakcinnisırnaşık şey

benimkininde yok allahtan kahvesi falan zaten istesede gidemezzz vardiyalı çalışıo çünküüüükaydirigubbakcemile3

bnde kalırsamm inşallah bırakmam kızzz sevdim bn bu topiği..
bazı topiklerde gruplaşma falan oluo bişey soruosun cevap vren yok aynı kişiler konuşuo

canım inşallah bırakmıycaz iyi günde kötü günde diyerek çıktık bu yola .
ya sorma bende çok karşılaştım öyle yerlerle ve birdahada girmedim.burda olmaz inşallah hepimiz olumunekankayizsmile

evet canım yazını okudum bende bugün biraz çiçeklerile uğraştım ..
senin cücük napıyo?

benim cücükk iyi valla maşallahı varr büyüdü teyzesiii acık tavuk gibi hissediyom kendimi ama napıyım yaa olsunnn bebiş anası olamadık ama cücük anası oldukk :dance::icecream::roflol:

emoş bnde izmirliyim canım kemalpaşada ama bn daha uzağım

emoş sorma yaa bende isterdim yakında birinin olmasını dertleşmeyi .gerçi burası çok iyi geliyo banada

canım rüyan cok güzel ALLAH hayır etsin

yakın zaman da hamiş haberini alırız bak görürsün:CüvCüv:

benim cücükk iyi valla maşallahı varr büyüdü teyzesiii acık tavuk gibi hissediyom kendimi ama napıyım yaa olsunnn bebiş anası olamadık ama cücük anası oldukk :dance::icecream::roflol:

oyy tavuğum benim kaydirigubbakcemile3
bebiş anasıda olucan hiç merak etme rabbim büyük tatlım..

canım rüyan cok güzel ALLAH hayır etsin

yakın zaman da hamiş haberini alırız bak görürsün:CüvCüv:

inşallah hep beraber..

evet değilmi ama uzağız bellimi olur belki karşılaşırız kimbilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…