canım,seni sabah topicte yazmış görmüştümde ondan,yoksa atlamadım yani ama genede kusura bakma.ayyy canım senin adına çok sevindim,inşaallahh olacak inşaallah :Saruboceq:
hangi merkeze gidiyorsun canım sen?
boncuğum naber canım nasıl gidiyor?
aminnn eboşum ya inşaallah,gerçekten Allah sonumuzu hayır etsin böyle giderse ya kavuşucaz ya da bakırköy'lük olucaz kaydirigubbakcemile3 en azından kendi adıma öyle:)
aa düzene mi giriyor acep,inşaallah devamında bebişi de gelir yaa,çok slm söylersin ablam görüşünce
kardeloş aşk olsun beni niye sormuyorsunsenağlama
bu arada eski avatarına dönmüşsün,çok şekeryerimseniben
canım bnm üzülme ne olur,nasip kısmet işte... oldu olacak diye hep bi bekleyiş içindeyiz ama Rabb'im ol demedikten sonra ne yapalım,biraz daha sabır bitanem...
bu arada hoşgeldin canımma.s.
günaydınlar herkese,iyi pazarlar...
canım hayırlı pazarlar,biz düğüne gidip geldik,bu ne sıcak yaa,asvalt erimişti resmen,felaket nem var bide.işin zor,kolay gelsin canım.hepinize güzel bir pazar diliyorum ve öpüyorum sizleri canım arkadaşlarım
bugün temizliğe kalkışıyorum(çokda sıcak ama ramazan gelmeden halletmeliyim
canım bnm şaka yaptım bencanım,seni sabah topicte yazmış görmüştümde ondan,yoksa atlamadım yani ama genede kusura bakma.
diğer avatarı ebroş hediye etmişti,bende kullanıyodum,o avatarını değiştirince bende değiştirdim canım,teşekkür ederim beğendiğin için.öbürüde güzeldi,ben gibi kardelendi.bayanssulusmile
canım hayırlı pazarlar,biz düğüne gidip geldik,bu ne sıcak yaa,asvalt erimişti resmen,felaket nem var bide.işin zor,kolay gelsin canım.
ayşencim gerçekten kırmızı kart mı,yoksa tutunma falan olmasın canım,sen genede dikkatli ol,tam sonuç alana kadar.:teselli:
Selam kızlar kımsecıkler yok ya...ebrarım benım bılgısayar bozuldu canım cep ınternetten yazıyorum fazla gıremıycem ama cepten yoklarım sızlerı ara sıra... ınsallah hepımız bu ay teker teker hamıle kalırız... sonra gorusuruz hepınızı kocaman opuyorum...
hemde çok sıcak canım yaa güya iş yapıcaktım inanki mutfağa girince fenalık geldi bende aynen bıraktım .biraz vitrinimin içiyle uğraştım tozunu filan aldım .çamaşır yıkadım astım ,yemek yaptım sonra biraz KURAN okudum akşam oldu .kociş denizdeydi geldiki fena yanmış şimdide serilmiş yatıyo bakıyım dedim ama yine kimse yok alsanaalsanasmilecanım,seni sabah topicte yazmış görmüştümde ondan,yoksa atlamadım yani ama genede kusura bakma.
diğer avatarı ebroş hediye etmişti,bende kullanıyodum,o avatarını değiştirince bende değiştirdim canım,teşekkür ederim beğendiğin için.öbürüde güzeldi,ben gibi kardelendi.bayanssulusmile
canım hayırlı pazarlar,biz düğüne gidip geldik,bu ne sıcak yaa,asvalt erimişti resmen,felaket nem var bide.işin zor,kolay gelsin canım.
ayşencim gerçekten kırmızı kart mı,yoksa tutunma falan olmasın canım,sen genede dikkatli ol,tam sonuç alana kadar.:teselli:
Selam kızlar kımsecıkler yok ya...ebrarım benım bılgısayar bozuldu canım cep ınternetten yazıyorum fazla gıremıycem ama cepten yoklarım sızlerı ara sıra... ınsallah hepımız bu ay teker teker hamıle kalırız... sonra gorusuruz hepınızı kocaman opuyorum...
hamile kalmak için illaki ilişkiden sonra 1 saat yatmak mı gerekiyor?
Selam men geldiim :))
bilmiyorumkismile Ne duası bu ben de istiyorum ebrarcım yerimseniben
aysenle zorxx da regl şuan.
diğerleri ortada yok zaten :))
bitek berrakada kalıyor okuyabilecek
kaça tamamlıyorsunuz peki?
Komşuma söylerim o da okur benim için 20-30 neyse.
Berrakada şuan yok konuşur konuşmaz sana haber vericem canım
tamam canım sen sayıyı netleştir bana söyle ben gerisini hallederim inşallah opuyorumnanaktan
Sağol canım :1hug:
Allah razı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?