Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım,seni sabah topicte yazmış görmüştümde ondan,yoksa atlamadım yani ama genede kusura bakma.
diğer avatarı ebroş hediye etmişti,bende kullanıyodum,o avatarını değiştirince bende değiştirdim canım,teşekkür ederim beğendiğin için.öbürüde güzeldi,ben gibi kardelendi.bayanssulusmile
hepinize güzel bir pazar diliyorum ve öpüyorum sizleri canım arkadaşlarım
bugün temizliğe kalkışıyorum (çokda sıcak ama ramazan gelmeden halletmeliyim
canım hayırlı pazarlar,biz düğüne gidip geldik,bu ne sıcak yaa,asvalt erimişti resmen,felaket nem var bide.işin zor,kolay gelsin canım.
ayşencim gerçekten kırmızı kart mı,yoksa tutunma falan olmasın canım,sen genede dikkatli ol,tam sonuç alana kadar.:teselli:

Selam kızlar kımsecıkler yok ya...ebrarım benım bılgısayar bozuldu canım cep ınternetten yazıyorum fazla gıremıycem ama cepten yoklarım sızlerı ara sıra... ınsallah hepımız bu ay teker teker hamıle kalırız... sonra gorusuruz hepınızı kocaman opuyorum...

canım bnm şaka yaptım ben ayrıca rica ederim evet ikisde güzel güle güle kullankaydirigubbakcemile3

selam canım...

hemde çok sıcak canım yaa güya iş yapıcaktım inanki mutfağa girince fenalık geldi bende aynen bıraktım .biraz vitrinimin içiyle uğraştım tozunu filan aldım .çamaşır yıkadım astım ,yemek yaptım sonra biraz KURAN okudum akşam oldu .kociş denizdeydi geldiki fena yanmış şimdide serilmiş yatıyo bakıyım dedim ama yine kimse yok alsanaalsanasmile
düğün nasıldı buarada?

pelinim demek bozuldu pc zldüm canım ya duanda olamıycakmısın aramızda .neyse sağlık olsun .öpüyorum canım

Selam men geldiim :))
bilmiyorumkismile Ne duası bu ben de istiyorum ebrarcım yerimseniben

canım hoşgeldin
ayetel kürsi okuyoruz tatlım .seve seve okuruz nedemek yaa
senin topicden arkadaşlarda katılır bizdekiler buara hep adetli listeyi tamamlıyamadık oyüzden .eğer varsa okuycak arkadaşlar hemen organize edelim canım

sen bi arkadaşlarına söyle tatlım yani berrakada dedinya kaç tane okuyabilir
sonra bende burda dağıtırım tamamlarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…