ebrarım 21.gün adet oldum ya doktor bana geciktirici vermişti 2 gün önce bitti ben yeniden adet oldum doktor 2.gün gel kontrol edlim demişti ya geçen ay
onun için gittim bgn ama bu ayki kanamaam çok yoğun ve kırmızıydı
durumların değiştiğini hissetmiştimm
kardeloş seninki birahat vermiycek bize anlaşılan dün gecede öyleydi
buarada küsmüşmü
ya bahane yapıyo,yatak odası daha sıcakmış,benden yüz bulamıyodu oturma odada yatmaya,bahene oldu,yoksa öyle küsülcek bi durum yokki,napim,alışsın artık,hem ben onun gibi yatar yatmaz fos diye uyuyamıyom napim.
canım seninkide çok kaprisli yaa boşver zamanla alışır
erkekler hep istediklerinin olmasını ister ama hep onların isteği olmaz sempatiksalakcinni
hani hep derler,evde son sözü erkekler söylermiş;peki karıcım,olur karıcım,tamam karıcım.:roflol::roflol::roflol:
ayyy canım senin adına çok sevindim,inşaallahh olacak inşaallah :Saruboceq:
kimsecikler yokkk ben geldim kıslarr
bugün kendimi bir anda tüp bebek tedavisinde buldum allah yardımcım olsun duaalarınızı eksik etmeyinn
Slm kızlar bende gıremıyorum fazla ebrar sen ora bıttı yaz tatlım hasta falan olursamda sana msj atarım ok kib
aminnn eboşum ya inşaallah,gerçekten Allah sonumuzu hayır etsin böyle giderse ya kavuşucaz ya da bakırköy'lük olucaz kaydirigubbakcemile3 en azından kendi adıma öyle:)ay canım hepimizde buara keyifsizlik var galiba bende düşündükce kafayı yiycek gibi oluyorum yine iğneler ilaçlar sıkıntılar off off nediyimki kuzum aynı durumdayız .allah sonumuzu hayır etsin .
aa düzene mi giriyor acep,inşaallah devamında bebişi de gelir yaa,çok slm söylersin ablam görüşüncekızlar buarada DERİNİM adet olmuş .nerdeyse 10 gün önce oda çok şaşkın ama inşallah düzeliyodur
hepinize çok selamı var öpüyo sizleri
kardeloş aşk olsun beni niye sormuyorsunsenağlamaherkeze slm,gerçi kimse yok burda,bugün hiç karşılaşamadık kızlar,hayırdır?
yelizim dönmüşün,demekki düştü fsh ki,tedaviye başladın,çokkkkkk sevindim.
bu arada aleyna nerelerde acaba,neti mi kesildi ki?
azra gelmedi,sevtun dan haber yok,boncukta bi uğramış,gitmiş hemencik,ha bide derin yok,artık gelsin yaaa,özledim ben o nu.
ebroşum,ben geldim ışığın yanıyodu,sayfayı yenilerken kayboldu,kılpayı kaçırdım galiba canım seni,çabuk gel emi?
selam canlar dün gece eve döndüm
ve gece malesef kırmızı kartıda gördüm
ne üzüldüm ne şaşırdım alıştım artık
ebuşum nasılsın kuzum bakayım beni sormuşsun keşke ii haberlerle gelseydima ama ne diyelim nasipten öte köy yokmuş
yarın yine gidyiroum doktora bakalım yeni tarhimide vereyim 26 veya 27 ağustos
bu arada 27 ağustosda doğum günüm hihoyyyt
canım hoşgeldinselam canlar dün gece eve döndüm
ve gece malesef kırmızı kartıda gördüm
ne üzüldüm ne şaşırdım alıştım artık
ebuşum nasılsın kuzum bakayım beni sormuşsun keşke ii haberlerle gelseydima ama ne diyelim nasipten öte köy yokmuş
yarın yine gidyiroum doktora bakalım yeni tarhimide vereyim 26 veya 27 ağustos
bu arada 27 ağustosda doğum günüm hihoyyyt
ayyy canım senin adına çok sevindim,inşaallahh olacak inşaallah :Saruboceq:
hangi merkeze gidiyorsun canım sen?
boncuğum naber canım nasıl gidiyor?
aminnn eboşum ya inşaallah,gerçekten Allah sonumuzu hayır etsin böyle giderse ya kavuşucaz ya da bakırköy'lük olucaz kaydirigubbakcemile3 en azından kendi adıma öyle:)
aa düzene mi giriyor acep,inşaallah devamında bebişi de gelir yaa,çok slm söylersin ablam görüşünce
kardeloş aşk olsun beni niye sormuyorsunsenağlama
bu arada eski avatarına dönmüşsün,çok şekeryerimseniben
canım bnm üzülme ne olur,nasip kısmet işte... oldu olacak diye hep bi bekleyiş içindeyiz ama Rabb'im ol demedikten sonra ne yapalım,biraz daha sabır bitanem...
bu arada hoşgeldin canımma.s.
günaydınlar herkese,iyi pazarlar...
canım hoşgeldin
off demek geldi kırmızılar hayırlısı olsun canım vardır bir hayır.
nasıl geçti tatil inşallah çok güzel geçmiştir.eklerim kuzum listeye inşallah gelmez kırmızılar .
canım amin diyorum başkada bişey diyemiyorum
rabbim yarve yardımcımız olsun
ay derinişkomun inşallah düzeliyodur yaa .buarada aleykümselam görüşünce ileticem kuzum .
sende çalışıyosun galiba kolay gelsin bitanem
evet haklısın valla...saol turkuazım ALLAH razı olsun
havada çok sıcak ama ramazanda uğraşamam oruçlu oruçlu
sağol turkuazım inşallah hayırlı olurr
fertijin sevaal hanıma gidiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?