Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım yaa belkide hayıtın ve ilaçların çok etkisi oldu
inşallah herşey güzel olcak daha umutlusun şimdi değilmi?

kardeloş seninki birahat vermiycek bize anlaşılan dün gecede öyleydi
buarada küsmüşmü

ya bahane yapıyo,yatak odası daha sıcakmış,benden yüz bulamıyodu oturma odada yatmaya,bahene oldu,yoksa öyle küsülcek bi durum yokki,napim,alışsın artık,hem ben onun gibi yatar yatmaz fos diye uyuyamıyom napim.

canım seninkide çok kaprisli yaa boşver zamanla alışır
erkekler hep istediklerinin olmasını ister ama hep onların isteği olmaz sempatiksalakcinni

canım seninkide çok kaprisli yaa boşver zamanla alışır
erkekler hep istediklerinin olmasını ister ama hep onların isteği olmaz sempatiksalakcinni

hani hep derler,evde son sözü erkekler söylermiş;peki karıcım,olur karıcım,tamam karıcım.:roflol::roflol::roflol:

ya msn muhabbtleride başka oluyo ama burayıda ihmal ettik çıkıyorz toptan heralde .
öpüyorum sizi iyi geceler

PELİN İÇİN DUA LİSTESİ
kardelen.................25bitti
ebrar.......................70bitti
boncuk....................30bitti
derda.......................25bitti
aleyna ......................25
samyeli.....................25
zeyn.........................20bitti
azra..........................25
turkuaz......................25bitti
didgok.......................20bitti
kubı...........................23

listemiz tamamdır kızlar .okuyan bildirirse sevinirim RABBİM kabul etsin dualarımızı .kızlar pazartesi akşamı duasını yaparız inşallah

Son düzenleme:
selam canlar dün gece eve döndüm
ve gece malesef kırmızı kartıda gördüm
ne üzüldüm ne şaşırdım alıştım artık
ebuşum nasılsın kuzum bakayım beni sormuşsun keşke ii haberlerle gelseydima ama ne diyelim nasipten öte köy yokmuş
yarın yine gidyiroum doktora bakalım yeni tarhimide vereyim 26 veya 27 ağustos
bu arada 27 ağustosda doğum günüm hihoyyyt

kimsecikler yokkk ben geldim kıslarr

bugün kendimi bir anda tüp bebek tedavisinde buldum allah yardımcım olsun duaalarınızı eksik etmeyinn
ayyy canım senin adına çok sevindim,inşaallahh olacak inşaallah :Saruboceq:
hangi merkeze gidiyorsun canım sen?

Slm kızlar bende gıremıyorum fazla ebrar sen ora bıttı yaz tatlım hasta falan olursamda sana msj atarım ok kib

boncuğum naber canım nasıl gidiyor?
ay canım hepimizde buara keyifsizlik var galiba bende düşündükce kafayı yiycek gibi oluyorum yine iğneler ilaçlar sıkıntılar off off nediyimki kuzum aynı durumdayız .allah sonumuzu hayır etsin .
aminnn eboşum ya inşaallah,gerçekten Allah sonumuzu hayır etsin böyle giderse ya kavuşucaz ya da bakırköy'lük olucaz kaydirigubbakcemile3 en azından kendi adıma öyle:)

kızlar buarada DERİNİM adet olmuş .nerdeyse 10 gün önce oda çok şaşkın ama inşallah düzeliyodur
hepinize çok selamı var öpüyo sizleri
aa düzene mi giriyor acep,inşaallah devamında bebişi de gelir yaa,çok slm söylersin ablam görüşünce

kardeloş aşk olsun beni niye sormuyorsunsenağlama
bu arada eski avatarına dönmüşsün,çok şekeryerimseniben

canım bnm üzülme ne olur,nasip kısmet işte... oldu olacak diye hep bi bekleyiş içindeyiz ama Rabb'im ol demedikten sonra ne yapalım,biraz daha sabır bitanem...
bu arada hoşgeldin canımma.s.

günaydınlar herkese,iyi pazarlar...

canım hoşgeldin
off demek geldi kırmızılar hayırlısı olsun canım vardır bir hayır.
nasıl geçti tatil inşallah çok güzel geçmiştir.eklerim kuzum listeye inşallah gelmez kırmızılar .

canım amin diyorum başkada bişey diyemiyorum
rabbim yarve yardımcımız olsun
ay derinişkomun inşallah düzeliyodur yaa .buarada aleykümselam görüşünce ileticem kuzum .
sende çalışıyosun galiba kolay gelsin bitanem

hepinize güzel bir pazar diliyorum ve öpüyorum sizleri canım arkadaşlarım
bugün temizliğe kalkışıyorum (çokda sıcak ama ramazan gelmeden halletmeliyim

evet ablacım işteyim,kolay gelsin sana da temizlikte :)

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
DERİNSU.........................................................................................????
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…