Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

herkeze slm,gerçi kimse yok burda,bugün hiç karşılaşamadık kızlar,hayırdır?
yelizim dönmüşün,demekki düştü fsh ki,tedaviye başladın,çokkkkkk sevindim.
bu arada aleyna nerelerde acaba,neti mi kesildi ki?
azra gelmedi,sevtun dan haber yok,boncukta bi uğramış,gitmiş hemencik,ha bide derin yok,artık gelsin yaaa,özledim ben o nu.
ebroşum,ben geldim ışığın yanıyodu,sayfayı yenilerken kayboldu,kılpayı kaçırdım galiba canım seni,çabuk gel emi?

kimsecikler yokkk ben geldim kıslarr

bugün kendimi bir anda tüp bebek tedavisinde buldum allah yardımcım olsun duaalarınızı eksik etmeyinn

Selam yelizcim burdamıydın :1hug:
Hayırlı olsun canım Allah yardımcın olsun
Bu ay herkes birşeyler yaptırıyor,inşallah hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla :Saruboceq:
Sakin ol,stresden uzak dur canım

Selam canım aysenle görüştüm
Hala adet olmamış,test de yapmamış.belki dönünce yapar zemuszemus :CüvCüv: dönüyor zaten yarın kk ya girer sanırım

canım kimse olmayınca çıktım hadi gel şimdi buralardayım kaydirigubbakcemile5
buarada kimsecikler yok yanlız kaldık hepten

canım çok saol haber verdiğin için
inşallah ağustosun ilk hamişi olur ayşenim
demek geliyo bomba haberlerle gelir umarım kkya

canım kontrolegittim bgn folekül görünce hmn ilaç felanverdi yumurrtaaları geliştiştirmekiçin bakalım hayırlısı canım
şoklardayım canım inallah gelişir yumoşlarr
kardelenim fsh yi ölçtürmedim ama çok meak ediyorum ama folekül var çok mutluyum büyük gelişme biliysun

selam portim nasılsın tatlımm
sağol cnım inşallah hayırl olur
bi haftadır yoktum yeni döndüm
gerçken bi çook kişi tedavde inşallah emeklerimizin karşılığıını alırız caanım
rabbim dileyen herkese isteyen hrkese
versin inşlahh
inşallah stres olmam tatlım 3 ay önce menopoza girmişsin artık imkansz denilen ben toparlanmaktanda zorlanıcam
ama bgn hastaneden uçarak çıktım

yelizim demek folukül gördü ay nasıl sevindim yaaa canım gözünaydın inşallah koca koca yumoşların olur allahım varya süper bir haber bu .
buarada transfer aşamasına gelince sana tekrardan ayetel kürsi okuruz ayrıca bende yasinişerif okurum yelizim

sağol canım benim allah razı olsun arkadaşım
bi tanesi büüyük yanında da ufak ufaaak 2 3 tane daha vardı
ganof verdi işte 250 mg yrn başlıyorumm

ay yelizim maşallah ya inşallah koca koca olsunlar nasıl sevindim canım
bak herşeyde bihayır vardır sen yoksa kanama için filanmı gitmiştin?epeydir haber alamadık senden .kesilmişti değilmi kanaman

yelizim kimsecikler yok herkes tatillere gitti galiba
azra teyzesine gitti,derinin neti yok,aleyna uğramıyo kaç gündür,kardeloşla ben kaldık :))
turkuazım var oda fırsat buldukca geliyo .
topicde değişiklik yok aynıyız canım .dualara devam işte:)

ebrarım 21.gün adet oldum ya doktor bana geciktirici vermişti 2 gün önce bitti ben yeniden adet oldum doktor 2.gün gel kontrol edlim demişti ya geçen ay
onun için gittim bgn ama bu ayki kanamaam çok yoğun ve kırmızıydı
durumların değiştiğini hissetmiştimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…