Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
AZıZE1.........................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
ASİCİM NEGÜZEL SEVİNDİM KEYİFLİ GEÇMESİNE CANIM
ay bellimi olur yaa bakarsın tatil dönüşü süpriz olur hani hiç düşünmemişsinya belirti filan yokmu canım
tabi yarın mutlaka bildir inşallah topicimizi coşturursun uzun zamandır hamiş çıkmadı yaa

valla inanmazsın belki her ay belirti olurdu ama bu ay tık yok benden gayet normalim ya..psikolojik bile belirti olmazmı bu kadar gün gecerde ama yokk

günaydın kızlar,sabahları uğramıyosunuz buralara,gece kuşları siziaklinialirimsmile
akşam gelemedim ama kociş yüzünden değil,sıcak o kadardı ki,başım fena ağrıdı,mümkün değil geçmedi,ilaç aldım ama etki etmedende......... işte orasını yazmim,sonrada zorla uyudum ve hala ağrıyo,ama birazdan misafirim gelcek,kakltım mecburen,buraya uğramadanda edemedim.

slm kızlar kusura bakamyın uğrayamadım anneme gittim ordada net yok kardelencim geçmiş olsun canım ee sizler nasılsısnız kızlar

Slm kızlar
ebrarcım bu akşam için yapalım mı duayı,kızlara söyledim,buraya uğrarlar.
50tanesini bana,30tanesini de komşuma diye düşebilirsin.
eksik olursa anneme falan da söylerim.
işe gidiyorum şimdi akşam 6dan sonra girerim kk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…