Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım çok geçmiş olsun kas kasılması nasıl oluyo yaa ilk defa duydum mevlam şifa versin .çok zor hastane işleri yaa
tamm cnım yaz bana okurum ayetel kürsiydi dim,i

evet canım ayetel kürsi
tamam hemen yazıyorum opuyorumnanaktan

buarada ben bu akşam randevu sayesinde pc yi kaptık kocişten heheee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

MAVİŞ için dua listemiz
berrakada................60BİTTİ
porti..........................20BİTTİ
zorx...........................20
ebrar..........................30
boncuk.......................30
kardelen.....................30
aleyna........................20
turkuaz.......................30
derda.........................30bitti
azra..........................30
asi..........................13

perşembe akşamına duasını yaparız

geçmiş olsun tatlım rabbim şifasnı versinn inşallahhh

saol ebrarcım kas kasılması şöyle elleri ayakları çabuk uyuşuyo mesela sürekli yerde oturursa kalkınca bi müddet yürüyemiyo bonu tutuluyo öğle işte

saol ebrarcım kas kasılması şöyle elleri ayakları çabuk uyuşuyo mesela sürekli yerde oturursa kalkınca bi müddet yürüyemiyo bonu tutuluyo öğle işte
ay canım yaa kıyamam mevlam iyilik versin
ya bendede çok oluyo özellikle boynum tutuluyo yoksa bendede mi var?bide kollarım çok ağrıyo gerçi sorun var onlardada busene daha çok ağrıyoya .yok ben yaşlandım
ebrarcım dua içinde liste varmı hangi sıraya göre kime okunuyor merek ettimde

canım sıraya göre okuduk şuanda sonlardayız
mavişden sonra zeynep var tedavide transfer günü duasını yapıcaz inşallah
sanada okuruz allahn izniyle sonrada başa dönüyoruz

tamm cnımn inşallah

kızzz yirinnn seninnn o umursamazzz haliniiiiiii bakk gelmeyeyimmm orayaaa hadi kasıl hadi hadii kapriss yap hadi ben çekerimm razıyımmmm hehehehe

yaparım tabe,o kadar nazımız geçsin heralde,kaç gündür meraktan ölmüşük,nerde kaldı,hemen gelcekti diye,bide slmı zorla aldık.lmaz:Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…