şimdide bana kisme cevap virmiyo hoşgeldiniz kızlar nabersiniz iyimisiniz hayat nasıl gidiyo de helen bi
ANLIYORUM SENİ TAHMİN EDEBİLİYORUM YANİhihoyyythihoyyythihoyyyt ben geldiiim,kuzu bundan sonra benim işim çok,hep böyle arada gelcem galiba,ama ösledim sizi yavvvv.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3durun bi,şu meşhur düdüklümün altını kapatıp geliyorum hemen.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne yazısı biliyomusun arkadaşım göndermiş resimde var kadının bi tanesi 6 tane doğurmuş o yazıyo arkidş göndermiş
ay buda fıkra gibi olmuş canımaman kapat kardelenim ben çok korkuyom o şeyden geçen ilk kez koydum oda eltimin evinde onun ısrarıla amleiyat oldu bende yemek yapıyom onlaar neyse bi ses geliyo mutfaktan bi görseniz ben dedim hayatta girmem o mutfağa çocuklarda mutfaktan kaçtı ameliyatlı kadın kalktı bi baktık onun veletler musluğu açmış sonuna kadar ben nasıl korktum bilin gari
ebrarcım,sende bi tuhaflık var,kaç günlerdir altta ismin görünmüyo kuzu,gizli girişler yapabilirsin:jeyyar:
aman kapat kardelenim ben çok korkuyom o şeyden geçen ilk kez koydum oda eltimin evinde onun ısrarıla amleiyat oldu bende yemek yapıyom onlaar neyse bi ses geliyo mutfaktan bi görseniz ben dedim hayatta girmem o mutfağa çocuklarda mutfaktan kaçtı ameliyatlı kadın kalktı bi baktık onun veletler musluğu açmış sonuna kadar ben nasıl korktum bilin gari
hayret,sen ve pazara gitmemek,çok şaşırttın beniohaoldumsmiledelikafaduldenbende yemek yapmıycam bugün
geçen hafta pazardan fasulye almıştım dükkanda unuttum 1 haftadır dükkanın dolabında duruyo .eşim saolsun hergün unutuyo .evdede yemeklik yok pazarada gitmedim buhafta çok kalabalık olur diye ramazan üstüyaa.sadece makarna yiycez .ya zaten çok yenmiyo bu sıcakta
evet bu yoldan kaçış yok kocise desem benim için yaaprmı acep
bende derda gibi hepimiz için hatime başlıyorum canım,k.k,o yüzdende okuyamam tefriciye,çünkü okuncak çokkkkk fazla şeyim var,yarım hatimlerimde var,onlarıda bitirmeye çalışıyorumda.
zeynebe bana 20 vermişin ama ben listeyi görmemiştim,30 okudum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?