Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ne yazısı biliyomusun arkadaşım göndermiş resimde var kadının bi tanesi 6 tane doğurmuş o yazıyo arkidş göndermiş

aman kapat kardelenim ben çok korkuyom o şeyden geçen ilk kez koydum oda eltimin evinde onun ısrarıla amleiyat oldu bende yemek yapıyom onlaar neyse bi ses geliyo mutfaktan bi görseniz ben dedim hayatta girmem o mutfağa çocuklarda mutfaktan kaçtı ameliyatlı kadın kalktı bi baktık onun veletler musluğu açmış sonuna kadar ben nasıl korktum bilin gari

ebrarcım,sende bi tuhaflık var,kaç günlerdir altta ismin görünmüyo kuzu,gizli girişler yapabilirsin:jeyyar:

hihoyyythihoyyythihoyyyt ben geldiiim,kuzu bundan sonra benim işim çok,hep böyle arada gelcem galiba,ama ösledim sizi yavvvv.
ANLIYORUM SENİ TAHMİN EDEBİLİYORUM YANİ
BENDE ÖZLEDİM DELÜÜÜÜ
durun bi,şu meşhur düdüklümün altını kapatıp geliyorum hemen.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne yazısı biliyomusun arkadaşım göndermiş resimde var kadının bi tanesi 6 tane doğurmuş o yazıyo arkidş göndermiş

hadi yaa maşallah birkarındamı
bende görmüştüm onu kadının karnı patlıycak gibiydi eyvahedigeldismile

sevindim kardelenim iyi olmana o büyük eksik hepimizde var balım ama bizimkiler muzur olcak galiba daha gelmeden uğraştırıyolar

ay buda fıkra gibi olmuş canım
allah iyiliğini versin kız korkma bişeycik olmaz .bende kullanırım bol bol zemuszemus
ebrarcım,sende bi tuhaflık var,kaç günlerdir altta ismin görünmüyo kuzu,gizli girişler yapabilirsin:jeyyar:

valla nebilem görünmezmi oluyomki
yoksam ruhlar aleminemi karıştım akannehir

yok canım,korkulcak bi durum yok,hem benimki basıncı gitmeden kesinlikle açılmıyo.bugün uzmandan dinledim,düdüklüde pişen yemekler besin değerlerini daha fazla koruyomuş ve gebe kalmaya çalışanlar vede yeni hamileler özellikle,düdüklüde pişirip yemeliymiş.
besin değeri bozuk her türlü yiyecek hücrelere bölünmesini bile engelleyebiliyomuş,artık burası ne kadan doğru bilemiyom.

bende yemek yapmıycam bugün
geçen hafta pazardan fasulye almıştım dükkanda unuttum 1 haftadır dükkanın dolabında duruyo .eşim saolsun hergün unutuyo .evdede yemeklik yok pazarada gitmedim buhafta çok kalabalık olur diye ramazan üstüyaa.sadece makarna yiycez .ya zaten çok yenmiyo bu sıcakta

bende derda gibi hepimiz için hatime başlıyorum canım,k.k,o yüzdende okuyamam tefriciye,çünkü okuncak çokkkkk fazla şeyim var,yarım hatimlerimde var,onlarıda bitirmeye çalışıyorumda.
zeynebe bana 20 vermişin ama ben listeyi görmemiştim,30 okudum canım.

derdam sen onu açda kullan kuzum hamarat hanımlar düdüklü kullanırlar bayanssulusmile
bunu kadelen için dedim yanlış anlama kaydirigubbakcemile3

Kızlar cepten yazmak zor oluyo demın yazdım gonderdım gıtmemıs sınır oldum ya bılgısayarın kasası bozuk daha gelmedı sızlerle sohbetı ozledım valla ebrarım derdanurum kardelenım nasılsınız gorusmeyelı

hayret,sen ve pazara gitmemek,çok şaşırttın beniohaoldumsmiledelikafadulden
evet bu yoldan kaçış yok kocise desem benim için yaaprmı acep

neyden,düdüklüden mi,ben öğretebilirim sana,uzman olaraktan.
millet pilavı,hatta keki bile pişiriyomuş,ben daha denemedim.laelaelaelaelae

canım okey ben zorunkini siliyim ozaman
zaten ulaşamadım ona sana 30 yazıyım
sorun yok canım biz okumaya başladık rabbim verir kolaylığını innıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…