Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bende gece mesaisi yapıcam kızlar sıcakta ne klozeti örebiliyom nede hatim yapabiliyom artıkın kocişi uyutunca yaaprım tekl tek

ZEYNEP için dua listemiz
DERİN...................20bitti
KARDELEN............30bitti
YELİZ....................20bitti
TURKUAZ..............20bitti
MAVİ.....................30bitti
AZRA....................20
BONCUK...............30bitti
DERDA.................20bitti
PORTAKAL...........20
EBRAR.................20bitti
ZEYN.....................20bitti
SAMYELİ....................20
ASİ......................20
BERSU.................23
KIZLAR listemiz tamamdır .okuyamıycaklar bildirsin ayarlıyayım.
pazartesi akşamı duasını yapıcaz inşallah

Son düzenleme:
pelinim iyiyiz canım anlıyorum zaten boşver takma
sen yazdıklarımızı oku .pc yapılınca katılırsın inşallah bizde özledik seni datlum

valla sevinirim kardelencim keki ilk kez duydum ilginç pilavıda yeni duydum ama diğer gıdalar lezzetli oluyo ben yapmadım ama yidim

canım okey ben zorunkini siliyim ozaman
zaten ulaşamadım ona sana 30 yazıyım
sorun yok canım biz okumaya başladık rabbim verir kolaylığını innıyorum .

ya yanlış anlaşılmasın noılur,inanki çok yoğunum sabah 9 da zorla kalktım,günüm yaklaştı ya,fena uyku bastırıyo bana ve 9 dan beri anca oturabildim,eşimde inanmadı,pazara git şunları al dedim tlfnda,sen naptın bütün gün diyo.almasın,bizde bütün hafta makarna yeriz,ama soslu değil,mayonez ketçaplı,öyle yakışır o na.:mymeka:

yok artık pilav filanda yapılmazki canım .
yani benim pilavım dillere destandır ama düdüklüde değil bayanssulusmile

kızlar ben kaçtım azıcık örgü örem sonra dua okurum gece kocişi ikna edebilirsem gelirim yine öptüm canalr

hayır niye yanlış anlaşılcakki dedimya sorun yok canım .
ben zaten niyet etmiştim devam etmesekde yeliz için okuycaktım oyüzden hallederiz .
anlıyorum yoğunsun .kafaya takma kimse yanlış anlamaz seni merak etme

Bende ıyıyım canlarım bılgısayarım yapılsa daha ıyı olcam tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın kızlar

kızlar ben kaçtım azıcık örgü örem sonra dua okurum gece kocişi ikna edebilirsem gelirim yine öptüm canalr
tamam canım kolay gelsin çok öptümmm
vay vay vay,çokta mütevaziyiz,deniz yaramış sana.bayanssulusmilebayanssulusmile

he sana çektim
hani demiştimya üzüm üzüme muhabbeti kaydirigubbakcemile3
buarada deniz ne yaradı ne yaradı sorma bayanssulusmile
bu hafta pazara çıkmadım işim çoktu gözüm kesmedi sıcakta .

güle güle canım,uykum gelmesse buluşuruz inş.
ya tuhaf olan,son birbuçuk senedir,adetim yaklaştığındada uykum çok geliyo,hamileyim zannettim kaç sefer ama fos çıktı,benden başka bu durumu yaşayan var mı acep?

kardelenim neden yanlış anlayalım canım benim okuya bilen okur sen hatime başlamısıısn ben yarısını okudum zaten beni zorlamasın diye
düdüklüye baktım var kılavuz denicem bakalım sizin cesaretinizle
ebrarcım inşalalh bigün yerük o meşhur bilavını eminm güzeldi,r canım yakışır sana
şimdi ben kaçtım görüşürüz hepinizi öptüm kızlar

kardeloşum dün 3de yattım sabahda onbuukta kalktım yetti bana gün içinde pek uyumak istemem
zaten ben adet dönemlerimi bilmediğim için pek anlamıyorum canım

hiç bi fırsatıda kaçırmıyon laf sokam diyekaydirigubbakcemile3
ama ben seni karartmıcam,pembeleştircem inş.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…