Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

pelincim,önemli değil canım,biz anlıyoruz seni,aramızda olsan,yani sohbet etsek daha iyi ama,olsun,bu kadar gelebiliyosun ya,tlfndanda olsa,biz anlıyoruz seni.

azra azra duy sesimizi,işte bu topicin ayak sesleri
bak azra sana marş ta yazdım,gel artıkın,nerde kaldın?kaydirigubbakcemile
bide derine uydurcam,pardon yazıcam bi şarkı,slow olcak,çok özletti hatun kendini.

selam kızlar valla bu sıcaklar beni mahvetti yaylada sıkılıyodum evimi arıyodum ama orası cennetmiş yorgana sarılıp yatıyodum elim kolum kalkmıyo -yemek yaparken bile eşim yardım ediyo sanki tüm enerjim çekilmiş gibi pc başında da oturamaz oldum sizleri özledim ama sürekli yatıp yuvarlanıyom şu sıcaklar bi geçseydi belki toparlanırdım ....bu arada zeynebin duasını allah kısmet ederse yarın okucam okuyunca bildiririm hepinizi çok öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız kardelen görünmezmi oldum acep niden görmezsinki beni bende sana küsütüm işte :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

kızlar nasılsınızzz???ben 1 ay kadar yoktum.memleketteydim.1 hafta oldu döneli.anca vakit buldum.nasılsınız?ne var ne yok.bişey kaçırdımmı???varmı yeni hamişlerimiz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…