temizlik bittiyse gözün aydın cnm,ayy abla işten çıkıyım kendimi dışarı atıcam hep gezicem inş ahdım varvalla ben gezmede değilim yine temizlik yapıyorum ama şükür bitirdim:))
hadi inşallah ekimde çıkda bol bol gezelim seninle kuzum olumunekankayizsmile
aaa sen nerden öğrendin kıss ne güzel darısı başımıza sağlıcakla alsın kucağına inşbuarada kızlar listemizde ÖZLEMSOYSAL arkadaşımızda hamileymiş
gelip haber vermedi ama sevindim .soğan kürünü kullandığı ay hamile klmış
selam cnm naber,nasıl gidiyorcanlarım merhaba diycem ama kimsecikler yok ben 23 tane okudum allah kabul etsin inşallah
slm sekerler nasılsınızz yaa kac gundur gıremedım yenı hamısler varmıs ne gusell ya her gecen gun artar lıstemız ınsallahh canlarımm Rabbımm kucagını bos bırakmasın kımsenınnn....
yeni hamişler varmış ne güzel.darısı bizlerin başına inşallahhhh....
canım ağzına sağlık çok saol bitanem benim öptüm çokcanlarım merhaba diycem ama kimsecikler yok ben 23 tane okudum allah kabul etsin inşallah
canım nerelerdesin özledim seni herşey yolunda inşallah kuzumslm sekerler nasılsınızz yaa kac gundur gıremedım yenı hamısler varmıs ne gusell ya her gecen gun artar lıstemız ınsallahh canlarımm Rabbımm kucagını bos bırakmasın kımsenınnn....
canım hayırlısı olsun gününde olmanda iyi bişey inşallah gelecek ay bebişin gelirbugün adet oldum.karnım ağrıyor ve midemde bulanıyor biraz.sıcaklarda bunalttı.5 aydan sonra ilk kez adetim gecikmedi.beni biliyosunuzya kızlar,korunmayı bıraktıktan sonra hep gecikiyodum,bu ay gecikmedim.gerçi eşimle hiç bir araya gelemedik,belki ondandır
temizlik bittiyse gözün aydın cnm,ayy abla işten çıkıyım kendimi dışarı atıcam hep gezicem inş ahdım var
beraber gezeruk taammm mıızemuszemus
aaa sen nerden öğrendin kıss ne güzel darısı başımıza sağlıcakla alsın kucağına inş
selam cnm naber,nasıl gidiyor
Allah yardımcınız olsun ya bu sıcakta zor ama güzelliği daha başka tabi:ecrin_bebek:
selam canım naberrr? amin inş bizde muradımıza ereriz en yakın zamnda
aminnn cnm inş yaa
kardeloş sen mi geldin kısss nabersinnn,ben 5 dk sonra çıkıcam toplandınız aşk olsun :umursamaz:
selam canım naberrr? amin inş bizde muradımıza ereriz en yakın zamnda
ıyımm güll sen nasılsın tatlımmm bebısın nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?