Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm sekerler nasılsınızz yaa kac gundur gıremedım yenı hamısler varmıs ne gusell ya her gecen gun artar lıstemız ınsallahh canlarımm Rabbımm kucagını bos bırakmasın kımsenınnn....

bugün adet oldum.karnım ağrıyor ve midemde bulanıyor biraz.sıcaklarda bunalttı.5 aydan sonra ilk kez adetim gecikmedi.beni biliyosunuzya kızlar,korunmayı bıraktıktan sonra hep gecikiyodum,bu ay gecikmedim.gerçi eşimle hiç bir araya gelemedik,belki ondandır

valla ben gezmede değilim yine temizlik yapıyorum ama şükür bitirdim:))
hadi inşallah ekimde çıkda bol bol gezelim seninle kuzum olumunekankayizsmile
temizlik bittiyse gözün aydın cnm,ayy abla işten çıkıyım kendimi dışarı atıcam hep gezicem inş ahdım var
beraber gezeruk taammm mıızemuszemus
buarada kızlar listemizde ÖZLEMSOYSAL arkadaşımızda hamileymiş
gelip haber vermedi ama sevindim .soğan kürünü kullandığı ay hamile klmış
aaa sen nerden öğrendin kıss ne güzel darısı başımıza sağlıcakla alsın kucağına inş

canlarım merhaba diycem ama kimsecikler yok ben 23 tane okudum allah kabul etsin inşallah
selam cnm naber,nasıl gidiyor
Allah yardımcınız olsun ya bu sıcakta zor ama güzelliği daha başka tabi:ecrin_bebek:

slm sekerler nasılsınızz yaa kac gundur gıremedım yenı hamısler varmıs ne gusell ya her gecen gun artar lıstemız ınsallahh canlarımm Rabbımm kucagını bos bırakmasın kımsenınnn....

selam canım naberrr? amin inş bizde muradımıza ereriz en yakın zamnda
yeni hamişler varmış ne güzel.darısı bizlerin başına inşallahhhh....

aminnn cnm inş yaa
kardeloş sen mi geldin kısss nabersinnn,ben 5 dk sonra çıkıcam toplandınız aşk olsun :umursamaz:

canlarım merhaba diycem ama kimsecikler yok ben 23 tane okudum allah kabul etsin inşallah
canım ağzına sağlık çok saol bitanem benim öptüm çok
canım nerelerdesin özledim seni herşey yolunda inşallah kuzum
canım hayırlısı olsun gününde olmanda iyi bişey inşallah gelecek ay bebişin gelir

kuzum bitti sonunda ohhh yaaa
hee gezeruk tabi gelsin ogülerde inşallah
ben öğrenirim datlum soğan kürü topicine baktım aaa ne göreyim hamiş ohaoldumsmile
ama haber vermesini isterdim listeye kendini yazdırdıysa

ZEYNEP için dua listemiz
DERİN...................20bitti
KARDELEN............30bitti
YELİZ....................20bitti
TURKUAZ..............20bitti
MAVİ.....................30bitti
AZRA....................20
BONCUK...............30bitti
DERDA.................20bitti
PORTAKAL...........20
EBRAR.................20bitti
ZEYN.....................20bitti
SAMYELİ....................20
ASİ......................20
BERSU.................23bitti
KIZLAR listemiz tamamdır .okuyamıycaklar bildirsin ayarlıyayım.
pazartesi akşamı duasını yapıcaz inşallah

slm güzeller ben geldim köye gitmiştim inş herkes iyidir aslındakimse yok kendi kendime yazıyom :) yeni hamişte varmış hayırlı olsun darısı tüm bekleyen isteyen arkadaşlarımın da başına olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…