Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım kıyamam sana yaa evet hava çok sıcak allahtan son zamanların değil kuzum yoksa hç nefes alamazdın .allah yardımcın olsun canım .bi karşılaşamadık yaa özledim seni .buarada dua için saol kuzum ağzına sağlık opuyorumnanaktan
bu kızlar beni mesinmi,yo kimse bana cevap vermiyo ben gidiyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
oyy kıyamam sana ya kimse görmedimi seni
okızları pataklamak lazım valla alsanaalsanasmile
kızlar nasılsınızzz???ben 1 ay kadar yoktum.memleketteydim.1 hafta oldu döneli.anca vakit buldum.nasılsınız?ne var ne yok.bişey kaçırdımmı???varmı yeni hamişlerimiz???

hoşgeldin canım baya tatil yapmışsın negüzel
yeni hamileler var tabi darısı bizlere inşallah

hayırlı pazarlarr kızlarrrr bengeldimm nasılsınız cuma gecesi döndüm misafir vardı giremedim anca girdim ne var ne yok kızlarr iymisiniz hepiniz geçmişe bakmadım hemen yazayı dedim 7 30 du kalktım çok uykum var eşimin işi vardı gitti az önce bende hemen bi giip bakayım dedim sonrada yatarım şimdi o gelene kadar uyuyayım az yoksa uyutmaz gelince hepinizi öpüyorum görüşürüz

ZEYNEP için dua listemiz
DERİN...................20bitti
KARDELEN............30bitti
YELİZ....................20bitti
TURKUAZ..............20bitti
MAVİ.....................30bitti
AZRA....................20
BONCUK...............30bitti
DERDA.................20bitti
PORTAKAL...........20
EBRAR.................20bitti
ZEYN.....................20bitti
SAMYELİ....................20
ASİ......................20
BERSU.................23bitti
KIZLAR listemiz tamamdır .okuyamıycaklar bildirsin ayarlıyayım.
pazartesi akşamı duasını yapıcaz inşallah

Son düzenleme:
kımse yok bgn ebrarda erken kacmıskaydirigubbakcemile2
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
günaydın kızlar,zeynep'in duasını okudum ben
iyi pazarlar herkese...
canım selam nasılsın?
allah kabul etsin bitanem inşallah vesile olur zeynoya
hoşgeldin kuzum özledik seni ya dönmene sevindim canım
hoşgeldin tıurkuazcım nasılsın zeynebemi okuuyo dua okurum bende

canım zeynebe okuyoruz sana yazmıştım listeye bi bakarsın
buarada turkuazın dediği gibi yelizede tefriciyeye başladık .

arkadaşlar hepinize iyi pazarlar
buarada gündoğmadan arkadaşımız hamiş çok sevinçliyim .inşallah busefer sağlıkla alır kucağına

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500
derda.................500
pelin.................50
derin.................??
turkuaz.............??

Son düzenleme:

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGıM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
ALEYNA84......................................................................................8 AĞUSTOS
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

canım selam nasılsın?
allah kabul etsin bitanem inşallah vesile olur zeynoya
sağol cnm,inş ya inş vesilesi olurr...

arkadaşlar hepinize iyi pazarlar
buarada gündoğmadan arkadaşımız hamiş çok sevinçliyim .inşallah busefer sağlıkla alır kucağına

ayy evet bi saat önce falan okmuuştum nasıl sevindim anlatamam:)
cnm ya inş sağlıcakla da kucağına alır...

tabii bugun pazar herkes gezmelerde ben çalışıyorum ama :gitme:
bunalıma girdim hee,inş bende ekimden sonra gezicem bol bol sempatiksalakcinni
mart ayından beri çıkıcam diyorum hala çalışıyorum,ne komik yaaaakannehir

valla ben gezmede değilim yine temizlik yapıyorum ama şükür bitirdim:))
hadi inşallah ekimde çıkda bol bol gezelim seninle kuzum olumunekankayizsmile

buarada kızlar listemizde ÖZLEMSOYSAL arkadaşımızda hamileymiş
gelip haber vermedi ama sevindim .soğan kürünü kullandığı ay hamile klmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…