canım kıyamam sana yaa evet hava çok sıcak allahtan son zamanların değil kuzum yoksa hç nefes alamazdın .allah yardımcın olsun canım .bi karşılaşamadık yaa özledim seni .buarada dua için saol kuzum ağzına sağlık opuyorumnanaktanselam kızlar valla bu sıcaklar beni mahvetti yaylada sıkılıyodum evimi arıyodum ama orası cennetmiş yorgana sarılıp yatıyodum elim kolum kalkmıyo -yemek yaparken bile eşim yardım ediyo sanki tüm enerjim çekilmiş gibi pc başında da oturamaz oldum sizleri özledim ama sürekli yatıp yuvarlanıyom şu sıcaklar bi geçseydi belki toparlanırdım ....bu arada zeynebin duasını allah kısmet ederse yarın okucam okuyunca bildiririm hepinizi çok öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyy kıyamam sana ya kimse görmedimi senibu kızlar beni mesinmi,yo kimse bana cevap vermiyo ben gidiyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar nasılsınızzz???ben 1 ay kadar yoktum.memleketteydim.1 hafta oldu döneli.anca vakit buldum.nasılsınız?ne var ne yok.bişey kaçırdımmı???varmı yeni hamişlerimiz???
günaydın kızlar,zeynep'in duasını okudum ben
iyi pazarlar herkese...
hoşgeldin tıurkuazcım nasılsın zeynebemi okuuyo dua okurum bende
yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenkımse yok bgn ebrarda erken kacmıskaydirigubbakcemile2
canım selam nasılsın?günaydın kızlar,zeynep'in duasını okudum ben
iyi pazarlar herkese...
hoşgeldin kuzum özledik seni ya dönmene sevindim canımhayırlı pazarlarr kızlarrrr bengeldimm nasılsınız cuma gecesi döndüm misafir vardı giremedim anca girdim ne var ne yok kızlarr iymisiniz hepiniz geçmişe bakmadım hemen yazayı dedim 7 30 du kalktım çok uykum var eşimin işi vardı gitti az önce bende hemen bi giip bakayım dedim sonrada yatarım şimdi o gelene kadar uyuyayım az yoksa uyutmaz gelince hepinizi öpüyorum görüşürüz
hoşgeldin tıurkuazcım nasılsın zeynebemi okuuyo dua okurum bende
sağol cnm,inş ya inş vesilesi olurr...yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
canım selam nasılsın?
allah kabul etsin bitanem inşallah vesile olur zeynoya
arkadaşlar hepinize iyi pazarlar
buarada gündoğmadan arkadaşımız hamiş çok sevinçliyim .inşallah busefer sağlıkla alır kucağına
tabii bugun pazar herkes gezmelerde ben çalışıyorum ama :gitme:
bunalıma girdim hee,inş bende ekimden sonra gezicem bol bol sempatiksalakcinni
mart ayından beri çıkıcam diyorum hala çalışıyorum,ne komik yaaaakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?