Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500
derda.................500
pelin.................50
derin.................??
turkuaz.............??
yeliz................1000
ezgi.................100
azra.................100
a.s.a.s.a.s.a.s.

demekki neymiş erkeklerde güzel kek karıştırırmış kaydirigubbakcemile3
maşallah canım sen kekleri bidaha eşine yaptır bence

aleykumselam canım olmadımı onun netı dahaa yahuu ozledıkk

evt yaa ben uzun zamandr gormuyorm onu ıyıdr ınsalhhh...
yaa evet malesef hala neti yok oda çok özledide işte malum nedenler
karşılaşmadınız boncukla tabi o genelde gece geliyo bugünde yok uyudu galiba
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz sekerler

mızmız hoşgeldin kuzu
naber kız geçtinmi evine

demekki neymiş erkeklerde güzel kek karıştırırmış kaydirigubbakcemile3
maşallah canım sen kekleri bidaha eşine yaptır bence

evet yaaff dedım zaten bundan sonra keklerı sen ypınca oda nedemk sultanım yeterkı sen ıste dıyo zaten yemek fılan yapar benım kocışm marıfetlı anlycann..

yaa evet malesef hala neti yok oda çok özledide işte malum nedenler
karşılaşmadınız boncukla tabi o genelde gece geliyo bugünde yok uyudu galiba

mızmız hoşgeldin kuzu
naber kız geçtinmi evine

gectım cnm cok sukur evıme bır haftadır evımdeyım

esım ıs yerındekı vınn getırmıs ondan gırıom nete bu gunluk sevınıyım dıye getırmıs saolsun

hala elektırıklerımız yok santıyeden kullanmaya basladık ama cok sukur cok mutluyum evımde

sogan kuru yapıom

kucuk tup var suanlık onla yemek yapıom

bugun fasulye yaptım taze

pıstı tavuk kızarttım

o pıstı pılav

amma zor oluyormus yaaaaa hele kı banyooooooolar bır felaket soguk suda yapıom arada ne zor ya delikafadulden

kızım kapıdayızz açsana kapıyı girelim içeriiii kaldıkk yaban ellerde korkuyozz aç kapıyı keki kendin yicen diye açmıyon deii kapıyııı:))))))))

azranın yüzünden düzgün kullanamıyoki uçağı
yolumuzu kaybettik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar alemsınz yaa guldummm hee heee ayy Allahta sızı guldursun emııı hadı buyrunn bakalımmm cayı nasıl ıcersınz acık mı olsun demlı mıı heee

sogan kuru yapıom kızlar ben bakalım ıse yarayacak mı adetım zamanında gelsın dıye
ay hadi hayırlısı mızmızım yaa bende yaptım 3 ay sonra bıraktım şimdi yine düşünüyorum
ya bırakınca yine şaşıyo adet
evet yaaff dedım zaten bundan sonra keklerı sen ypınca oda nedemk sultanım yeterkı sen ıste dıyo zaten yemek fılan yapar benım kocışm marıfetlı anlycann..
ooo maşallah yaa allah nazarlardan esirgesin iyi becerikli eş herzaman iyi olur
kızım kapıdayızz açsana kapıyı girelim içeriiii kaldıkk yaban ellerde korkuyozz aç kapıyı keki kendin yicen diye açmıyon deii kapıyııı:))))))))

kız dua hele kapıya geldik diyo bide yalancı yolu kaybettim demiyonda sempatiksalakcinni

ebrarcım evet ya yapınca ıyı yapmayınca atıo gene gercı ılk defa 5 gun attı gecen adetım sasırdı benı 9 dan az olmazdı

mızmız helal kız sana küçük tüplede harikalar yaratmışsın
olsun evindesin yaa onlar hallolur bende evime geçtiğimde doğalgaz yoktu elektrikli ocakda yapıyodum zor ama napalım sağlık olsun

canım hoşgedin haırlı olsn evinn inşllah bebişle dolsunn sogan kürnde şifa olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…