aleykumselam canım olmadımı onun netı dahaa yahuu ozledıkkbuarada kızlar derinimin hepinize selamı var
boncukda gelmedi yaa nerde bu hatun
kız 5 dk suatum sadece kekin sosunu dokmeye gıttımdııı ayy bugun esımın kısmetıne nasıl kabardı gormelısınz yaa yaparken esım de alıp karıstırdı bende dedımkı sen ıyı karıstırmıyrsun kabarmayacak bı gusel oldu bana da ıyı cevap oldu yanıı
yaa evet malesef hala neti yok oda çok özledide işte malum nedenleraleykumselam canım olmadımı onun netı dahaa yahuu ozledıkk
evt yaa ben uzun zamandr gormuyorm onu ıyıdr ınsalhhh...
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz sekerler
demekki neymiş erkeklerde güzel kek karıştırırmış kaydirigubbakcemile3
maşallah canım sen kekleri bidaha eşine yaptır bence
hadı kızlar nerdesınız ucugınız rötarmı yaptı yahuuuu....
hadı kızlar nerdesınız ucugınız rötarmı yaptı yahuuuu....
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz sekerler
sogan kuru yapıom kızlar ben bakalım ıse yarayacak mı adetım zamanında gelsın dıye
buarada kızlar derinimin hepinize selamı var
yaa evet malesef hala neti yok oda çok özledide işte malum nedenler
karşılaşmadınız boncukla tabi o genelde gece geliyo bugünde yok uyudu galiba
mızmız hoşgeldin kuzu
naber kız geçtinmi evine
kızım kapıdayızz açsana kapıyı girelim içeriiii kaldıkk yaban ellerde korkuyozz aç kapıyı keki kendin yicen diye açmıyon deii kapıyııı:))))))))
azranın yüzünden düzgün kullanamıyoki uçağı
yolumuzu kaybettik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hosgeldın talım ınsalhh ıse yarar ıstedıgın sonucu alırsın balımmm..
ay hadi hayırlısı mızmızım yaa bende yaptım 3 ay sonra bıraktım şimdi yine düşünüyorumsogan kuru yapıom kızlar ben bakalım ıse yarayacak mı adetım zamanında gelsın dıye
ooo maşallah yaa allah nazarlardan esirgesin iyi becerikli eş herzaman iyi olurevet yaaff dedım zaten bundan sonra keklerı sen ypınca oda nedemk sultanım yeterkı sen ıste dıyo zaten yemek fılan yapar benım kocışm marıfetlı anlycann..
kızım kapıdayızz açsana kapıyı girelim içeriiii kaldıkk yaban ellerde korkuyozz aç kapıyı keki kendin yicen diye açmıyon deii kapıyııı:))))))))
azranın yüzünden düzgün kullanamıyoki uçağı
yolumuzu kaybettik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gectım cnm cok sukur evıme bır haftadır evımdeyım
esım ıs yerındekı vınn getırmıs ondan gırıom nete bu gunluk sevınıyım dıye getırmıs saolsun
hala elektırıklerımız yok santıyeden kullanmaya basladık ama cok sukur cok mutluyum evımde
sogan kuru yapıom
kucuk tup var suanlık onla yemek yapıom
bugun fasulye yaptım taze
pıstı tavuk kızarttım
o pıstı pılav
amma zor oluyormus yaaaaa hele kı banyooooooolar bır felaket soguk suda yapıom arada ne zor ya delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?