Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ezgim kk kart varya onu aldığın zaman pro üye oluyosun yani kkda yeni veya eski olman farketmiyo canım..
burcum sana yazarım heç görmezsin benisonra selam vermiyo derin deme sakın:)geçmiş sayfalarda yazmışlıgım var ama çabuk ilerleyince gözden kaçıyor.
evet canım eskidim artık:)))sizde güle güle iyi günlerde eskiyin inşallah:)
burası benim ikinci evim gibi adeta..kk sız olmuyo yaa cidden...ne kadar artık çok bakmıcam desemde kopamıyorum..burası başka bir dünya..bana terapi gibi geliyor...
aynen canım kartı aldımıydın pro üyesin:)))
ama aynı zamanda eskiyim de ebroşşşşşalsanaalsanasmile
melisam teste bakıyonmu arada kuzu ?
canım,çevremizde çok kişi olsa bile,onların çocukları olduğu için,bizi pek anlayamıyolar,sadece stres yapmamamızı söylüyolar ve bu cümle beni dahada strese sokuyo,bende biliyorum ama elde mi?unutursam olurmuş,unutamıyorum,çünkü etrafta o kadar çocuklu ve hamile var ki,istemesemde hatırlıyorum,çünkü çocukluktan beri çocukları çok fazla severdim.ben hatırlamasam bile zaten etraf hatırlatıyo sağolsun hala yok mu falan diyerek.
benn geldimmm.....
ezgim kk kart varya onu aldığın zaman pro üye oluyosun yani kkda yeni veya eski olman farketmiyo canım..
melisa kaç gün geçtiki günün senin?
hüüüüüüü aynen yaa ben tammm alışır gibi oluyorummm delünün biri geliyoo hamilemisinn diyoooo ayyy acık kilo almaya gelmiyo yanii hamilemisin diyenden geçilmiyooo gırtlaklayasım geliyo vallaaaasempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar SELAM ben geldim
oooooooo bayada kalabalıgız MAŞALLAH
Şenizayyy ayyy canım görmedimmm:kedi: saolasın
evet canım ya hiç ayrılma bizden..bizi bizden başkası anlamıyor çünkü...inşallah da çok ugurlu gelir sana.bende bır ay falan oldu canım nerdeyse hergun burdayım sevıyeum burayı stresımı azaltıyo banada aynen terapı gıbı gelıo cunku burda herkes bırbırını cook ıyı anlıyo....
sırnaşık şey canım benim..yaşlandık artık demi dermişimm:)))eskisin tabi delüşş aşk olsun seni kastetmedim zaten..
sen hepimizden eskisin datlum kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımopuyorumnanaktanbenn geldimmm.....
çişten sapsarı oldu test baksamda görünmeyo gari kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aman üstüne görmek kim ben kim naniknanik