Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bak şimdi sıkma dedin beni can evimden vurdun ne etcez yav canım çektii
offfffffffffff ulen yapılırmı bu beeekötükedihüso

offf,nede güzel olur dimi,ben acemice yapıyom ama genede oluyo işte,tabi mersinliler kadar hızlıda açamıyom,ama yap diyo bana kaç gündür,nappsam ki,bu gece olmazda,ilerleyen günlerde hepinize yapam.

ben evlendimizden beri adamıma 35 kilo aldırmışımm annesi diyo yedirme buna bu kadarrr hee dedim yedirmeyemm sonrada amanınn dostlarr gelinn oglumu aç bıraktıı bakın zafiyett geçircek dersin dedim hahahahaha

:roflol::roflol::roflol:
aynısını kaynanam bana,bende kaynanama söyledim.ama aramızdaki fark azracım,sen 15 senede 35 kilko,ben üç senede 20 kilo,gerisini sen düşün gayri.

ya ciddi anlamda çok benziyoruz biz yanlız sen biraz daha pembesin bayanssulusmile
buarada yok bugday hafif oluyo mercimek çok gaz yapıyo kuzum
yarına elim değerse,sarcam inş,gel beraber yiyelim,senin hatrına gene düdüklüye koyarım.:roflol::roflol:
ben düdüklüde pişeni yemem kısık ateşte daha leziz olur almıyım sengözlerimebaksanab
evet abla MAŞALLAH iyi baktım adama o da bana baktı bende 15 kilo aldım evlendiyimden belli

yok canım hiç övmedin kendini cok mütavazisin canım benimkaydirigubbakcemile3

ama gercekler bunlar

ozaman sanada maşallah diyelim
eee bende 20 kilocik aldım bende hakettim maşallahı
ama ben 10 yıllık evliyim dikkatinizi çekerim sırnaşık şey

mavişim senden bişey istesem olurmu
yarın girip haber verebilirsen 20 tane ayetel kürsi okurmusun kuzum yazdığım arkadaşlardan gelen olmadı haber veremedim sana veriyim uygunsan

PORTİCİM hoşgeldin canım biz yine kek börek muhabbetindeyiz sahuru konuşuyoruz
sen naaptın gittinmi denize canım?

kardeloş bak sıkma için gelebilirim ama acemice olmuycak ustaca yapıcan ona göre

yok,sıkma pişerken yamuk yumuk oluyo,sacım yok,tavada yapıyorum,ama börek versiyonunu,türkçesi,gözleme olanını yapabiliyorum,hatta çok misafirime yaptım,hele beyaz lahanayla,yaparken,lahanadan börek olur mu dediler ama yerken çok harika olduğunu söylediler,hatta bi gün kuzen gelmişti,bide ufaklığı var,bizdende misafirlkiğe gitcekler ama tadından dolayı,baya doydular,oraya gidince çocuk,ordakileri yememiş,teyzemin böreği daha güzeldi demiş.
yaaaa olmuyo ama böyle,hepte kendimi övdüm bu gece.lmaz:tamam tıpppppp.

Ebrarcım bu arada bişey soracağım zorx için okuyacağın 30 vardı ya onu okudun mu?
Okumadıysan paylaşalım yarı yarıya,çünkü başka bi arkadaş bizim topikten okuyacağını söylemiş.Daha çok kişinin duasını almış olur

MAVİŞİM kontrolemi gittin hayırlı haberler aldın inşallah canım
buarada çok geçmiş olsun nasıl şimdi yiğenin
bende gördüğün gibi canım sıcaklarla boğuşuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…