Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya dur allah aşkına koptum ulennnnnnnnnnnn
sıcak zaten bitirdin beni kuzu :roflol::roflol:

kızlar,bugün bacağımda varis çoraplarım var,şimdiye kadar giyemiyodum,çünkü ben wc ye çorapla giremem kesinlikle vede apdestte alınmaz,giy çıkarda zor oluyo o çorabı,ama bugün ucunu kestim,gerçi kesmeyin yazıyo kullanma kılavuzunda ama hiç kullanmamaktansa,kesim dedim ve başladım bakalım,eğer bu gece bacxcağım ağrımadan,rahatca uyursam,devam etcem kullanmaya,bende başlangıcı varmış,ama ilerletmemeliyim dimi?

benimkide poğaça yemez,maya kokuyomuş,ama tostu her saat yapsam yiyebülü.cokacimcoook

ZORX için dua listemiz
AZRA..................20bitti
EBRAR...............30
PORTİ.................20
EZGİM.................20
DERİN.................30bitti
SAMYELİ............20bitti
YELİZ.................20bitti
DERDA...............20
ZORX..................50
MİRAGE..............20
GÜLŞAH..............20
AYŞEN................23
SEYDAM..............20bitti

kızlar çarşamba akşamı duasını yaparız inşallah .

şekerim cok kızlar eşim cok şekerli içer cayı

markete gittiyimizde ilk önce şeker alır
yok kız,onlar cüz değil,meryem suresi okuyorum ya,o.cüzlerin daha başındayım,eskiden kalmada var,onlarıda tamamlamaya çalışıyorum.
ay bende okuyodum yarım kaldı iNŞALLAH ramazanda okurum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH

gercekten abla pohaca yapıcam eşim cok sever böyle şeyleri

evlendiyinden beri 25 kilo aldı görenler tanıyamıyo eşimi

hahahaha iyi düşünmüşün kuzuu kesme işini inşallah iyi gelir devam et giymeye

ben sana demiştim ya aleyna,adetinden sonra hemen devam etseydin,ara vermiş olmicaktın işte,şimdi baştan başlaman gerekicek sanırsam.

hadi bakalım kardelen inşallah ağrıtmaz kuzu
buarada benim herüf kahvaltılık hastası onu ver daha bişey istemez oyüzden rahatım

ama bugece ben neyiycem bilmiyorum yarın kendime buğday çorbası yapam bari .
kahvaltılıkla aram yok çorbayla oruç tutuyom ben

bende çokkk nefis yemekler yaptığımdan,evlendiğimizden beri yaklaşık 20 kilo aldırdım herife.:roflol::roflol::roflol:
ay övünmek gibi olmasında,hele geçen gün yaptığım,düdüklüde pişirdiğim dolmaya bayıldı adam,deyme aşcılara taş çıkarmışım,annesi bile benim kadar tane tane yapmamıoş hiç,o derece yani.ay kendimide çok övdüm ama acı gerçekler bunlar.:roflol:

gecmiş olsun benim annemdede var o corabı herzamn olmasada yol yürüyeceyi zamn giyiyo
ben sana demiştim ya aleyna,adetinden sonra hemen devam etseydin,ara vermiş olmicaktın işte,şimdi baştan başlaman gerekicek sanırsam.

evet ya olmadı bu ay başlıycam İNŞALLAH

bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
ellerine sağlık yaprak sarma olsa gelirdimde diğerini bende güzel yaparım onun için samsuna gelemem valla :dilcikar:

ama bugece ben neyiycem bilmiyorum yarın kendime buğday çorbası yapam bari .
kahvaltılıkla aram yok çorbayla oruç tutuyom ben

buğday çorbası,midende tıkır tıkır dolaşmaz mı,yapsana me4rcimek,şöyle tatlı tatlı içersin,yada yersin,bende hem kahvaltı yaparım,hemde çorba içerim sahurda,ama bu gece çorbam yok,kahvaltıyla idare edicez.

bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
ellerine sağlık yaprak sarma olsa gelirdimde diğerini bende güzel yaparım onun için samsuna gelemem valla :dilcikar:

yarına elim değerse,sarcam inş,gel beraber yiyelim,senin hatrına gene düdüklüye koyarım.:roflol::roflol:

ALEYNA maşallah iyi bakmışsın herüfüne
evet abla MAŞALLAH iyi baktım adama o da bana baktı bende 15 kilo aldım evlendiyimden belli

yok canım hiç övmedin kendini cok mütavazisin canım benimkaydirigubbakcemile3

ama gercekler bunlar

ben evlendimizden beri adamıma 35 kilo aldırmışımm annesi diyo yedirme buna bu kadarrr hee dedim yedirmeyemm sonrada amanınn dostlarr gelinn oglumu aç bıraktıı bakın zafiyett geçircek dersin dedim hahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…