kuzum çay veriyo bak aleynam dur bakak şekeri vercekmii hahahaha evet kuzum biz gitmeyek biyere bisen bana gel bi ben sana kimse bize bi çay bi kek yapmayoo bak aleynanında suyumu ne kesilmişş yani diyokii alın için bi bardakk yeterr başkada yokk bizi bi bardakla savacakk yokkk öyleee biz geldikmii çaydanlıgı köklerizzz aleyna kuzusu şekerede acıma koy bi kavanoz yanına hahaha
allah kabul etsin canım
öyle oluyo malesef ama sen yetiştirisin bu azimle
ayyy kuzum yaa çok saol hemen geliriz aklinialirimsmile
buarada gerçektenmi yapıcan canım benimki yemez öyle şeyler oyüzden yapmıyorum tost bile yemez delüü herifim :umursamaz:
şekerim cok kızlar eşim cok şekerli içer cayıkuzum çay veriyo bak aleynam dur bakak şekeri vercekmii hahahaha evet kuzum biz gitmeyek biyere bisen bana gel bi ben sana kimse bize bi çay bi kek yapmayoo bak aleynanında suyumu ne kesilmişş yani diyokii alın için bi bardakk yeterr başkada yokk bizi bi bardakla savacakk yokkk öyleee biz geldikmii çaydanlıgı köklerizzz aleyna kuzusu şekerede acıma koy bi kavanoz yanına hahaha
ay bende okuyodum yarım kaldı iNŞALLAH ramazanda okurum RABBİM kabul etsin İNŞALLAHyok kız,onlar cüz değil,meryem suresi okuyorum ya,o.cüzlerin daha başındayım,eskiden kalmada var,onlarıda tamamlamaya çalışıyorum.
allah kabul etsin canım
öyle oluyo malesef ama sen yetiştirisin bu azimle
ayyy kuzum yaa çok saol hemen geliriz aklinialirimsmile
buarada gerçektenmi yapıcan canım benimki yemez öyle şeyler oyüzden yapmıyorum tost bile yemez delüü herifim :umursamaz:
kızlar,bugün bacağımda varis çoraplarım var,şimdiye kadar giyemiyodum,çünkü ben wc ye çorapla giremem kesinlikle vede apdestte alınmaz,giy çıkarda zor oluyo o çorabı,ama bugün ucunu kestim,gerçi kesmeyin yazıyo kullanma kılavuzunda ama hiç kullanmamaktansa,kesim dedim ve başladım bakalım,eğer bu gece bacxcağım ağrımadan,rahatca uyursam,devam etcem kullanmaya,bende başlangıcı varmış,ama ilerletmemeliyim dimi?
ama bugece ben neyiycem bilmiyorum yarın kendime buğday çorbası yapam bari .
kahvaltılıkla aram yok çorbayla oruç tutuyom ben
gecmiş olsun benim annemdede var o corabı herzamn olmasada yol yürüyeceyi zamn giyiyokızlar,bugün bacağımda varis çoraplarım var,şimdiye kadar giyemiyodum,çünkü ben wc ye çorapla giremem kesinlikle vede apdestte alınmaz,giy çıkarda zor oluyo o çorabı,ama bugün ucunu kestim,gerçi kesmeyin yazıyo kullanma kılavuzunda ama hiç kullanmamaktansa,kesim dedim ve başladım bakalım,eğer bu gece bacxcağım ağrımadan,rahatca uyursam,devam etcem kullanmaya,bende başlangıcı varmış,ama ilerletmemeliyim dimi?
ben sana demiştim ya aleyna,adetinden sonra hemen devam etseydin,ara vermiş olmicaktın işte,şimdi baştan başlaman gerekicek sanırsam.
bende çokkk nefis yemekler yaptığımdan,evlendiğimizden beri yaklaşık 20 kilo aldırdım herife.:roflol::roflol::roflol:
ay övünmek gibi olmasında,hele geçen gün yaptığım,düdüklüde pişirdiğim dolmaya bayıldı adam,deyme aşcılara taş çıkarmışım,annesi bile benim kadar tane tane yapmamıoş hiç,o derece yani.ay kendimide çok övdüm ama acı gerçekler bunlar.:roflol:
ama bugece ben neyiycem bilmiyorum yarın kendime buğday çorbası yapam bari .
kahvaltılıkla aram yok çorbayla oruç tutuyom ben
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
ellerine sağlık yaprak sarma olsa gelirdimde diğerini bende güzel yaparım onun için samsuna gelemem valla :dilcikar:
evet abla MAŞALLAH iyi baktım adama o da bana baktı bende 15 kilo aldım evlendiyimden belliALEYNA maşallah iyi bakmışsın herüfüne
bende çokkk nefis yemekler yaptığımdan,evlendiğimizden beri yaklaşık 20 kilo aldırdım herife.:roflol::roflol::roflol:
ay övünmek gibi olmasında,hele geçen gün yaptığım,düdüklüde pişirdiğim dolmaya bayıldı adam,deyme aşcılara taş çıkarmışım,annesi bile benim kadar tane tane yapmamıoş hiç,o derece yani.ay kendimide çok övdüm ama acı gerçekler bunlar.:roflol:
gel ben sana sıkma atam kuzu,yen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?