- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
bence olmuycann vereliniortak
ALEYNAYA nezaman gitcez azra varmı kafanda bigün şimdiden randevu alalımda süprizzzzz
heee,ben sahuru düşünmediydim,kendimi oruca başlıcak gibi görmüyom zaaar,ondan olsa gerenk,olur,çok güzel ıspanaklı börek yaparım ama şimdi ıspanağı nerde bulalım,kıymalı olmaz,çok pahalı,eee neli istesiniz?:roflol::roflol:
patlasın bizahmet bugece uyumak yok sahura kadar burdayız davul çalıcaz derinimin yerine .her sahurda oçalardı kuzum yokki yerini biz alak bari
burda çene varken ne işin var orda senin kaydirigubbakcemile3
kuzum bak bu akşam yelizcikk davet etti ortada yokk samyeli börek yapacam dedi oda kaçıyoo kardelen illa bana gelin diyo ama gör bak desek yarına sendeyizz bi şey bulurr şans yokk bizde her kapıdan kovuluyozzz bundan gayri habersizmi gitsekk kuzuu aleyna iftara sahurada kardelene geliyıoz diyelimm gör bakk elektiklerimiz kesildi derlerr hahahaha
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmileevet,,bende eminimdelikafaduldendelikafaduldenbelki böytle dersem,olmam.delikafadulden
kuzum bak bu akşam yelizcikk davet etti ortada yokk samyeli börek yapacam dedi oda kaçıyoo kardelen illa bana gelin diyo ama gör bak desek yarına sendeyizz bi şey bulurr şans yokk bizde her kapıdan kovuluyozzz bundan gayri habersizmi gitsekk kuzuu aleyna iftara sahurada kardelene geliyıoz diyelimm gör bakk elektiklerimiz kesildi derlerr hahahaha
kardelen senin günün gectimi kız ne zamn olucaktın
yok,daha gelmedi,yakın ama,bir iki güne gelir devletlum,ama ben şimdiye kadarki aklına göre,geçen ay geç oldugumdan,bu ay erken teşrif ederler zanediyordum.
kardeloş bende öyleyim takıldımmı bırakamıyorum napalım muhabbet güzel oluyo
aleyna geliyoruz kuzu yarım saate ordayız
geçerken samyelinide alırız hani börek yapmışyaa sempatiksalakcinni
hımmmmmmmm belkim hiç teşrif etmezler belli olmaz canım benim
evet,sonrada cüzlerim kalıyo,bi adet oldumu,8 9 gün,yakalayamam ucunu o zaman,gayretli davranmalıyım.günlük okuduklarımdada bugün 16. günü okudum,rabbim kabul etsin.
bitirmişsin kız ramazana girmeden nerdeyse cüzleri yarılamışsın MAŞALLAH
ben daha başlamadım
allah kabul etsin canımevet,sonrada cüzlerim kalıyo,bi adet oldumu,8 9 gün,yakalayamam ucunu o zaman,gayretli davranmalıyım.günlük okuduklarımdada bugün 16. günü okudum,rabbim kabul etsin.
olur bende pohaca yapim dedim sahur için gelin beraber iyecokacimcoookk ablam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?