Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ALEYNAYA nezaman gitcez azra varmı kafanda bigün şimdiden randevu alalımda süprizzzzz

kuzum bak bu akşam yelizcikk davet etti ortada yokk samyeli börek yapacam dedi oda kaçıyoo kardelen illa bana gelin diyo ama gör bak desek yarına sendeyizz bi şey bulurr şans yokk bizde her kapıdan kovuluyozzz bundan gayri habersizmi gitsekk kuzuu aleyna iftara sahurada kardelene geliyıoz diyelimm gör bakk elektiklerimiz kesildi derlerr hahahaha

peynirli desek onada bişey bulursun emme hadi peyniri benden olsun
bol peynirli bir börek çıtır çıtır cokacimcoook

patlasın bizahmet bugece uyumak yok sahura kadar burdayız davul çalıcaz derinimin yerine .her sahurda oçalardı kuzum yokki yerini biz alak bari

burda çene varken ne işin var orda senin kaydirigubbakcemile3

zaten bura yüzünden kıpırdayamıyom,o yüzden açmadım sabah,bi takılırsam çıkamam diye,burası yakalıyo,bırakmıyo adamı.kaydirigubbakcemile

:roflol::roflol::roflol:

bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmileevet,,bende eminimdelikafaduldendelikafaduldenbelki böytle dersem,olmam.delikafadulden
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:roflol::roflol::roflol::roflol:
bunlardan beklenir kuzum boşver hiçbirine gitmiyek bi sen bana gel bide ben sana olmamı?alkisalkisalkisalkisalkisalkis

elektiriyim deyilde suyum kesildikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka şaka şimdi cay koydum sizede bir bardak verim:içelim:

kuzum çay veriyo bak aleynam dur bakak şekeri vercekmii hahahaha evet kuzum biz gitmeyek biyere bisen bana gel bi ben sana kimse bize bi çay bi kek yapmayoo bak aleynanında suyumu ne kesilmişş yani diyokii alın için bi bardakk yeterr başkada yokk bizi bi bardakla savacakk yokkk öyleee biz geldikmii çaydanlıgı köklerizzz aleyna kuzusu şekerede acıma koy bi kavanoz yanına hahaha

evet,sonrada cüzlerim kalıyo,bi adet oldumu,8 9 gün,yakalayamam ucunu o zaman,gayretli davranmalıyım.günlük okuduklarımdada bugün 16. günü okudum,rabbim kabul etsin.
allah kabul etsin canım
öyle oluyo malesef ama sen yetiştirisin bu azimle
olur bende pohaca yapim dedim sahur için gelin beraber iyecokacimcoookk ablam ya

ayyy kuzum yaa çok saol hemen geliriz aklinialirimsmile
buarada gerçektenmi yapıcan canım benimki yemez öyle şeyler oyüzden yapmıyorum tost bile yemez delüü herifim :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…