Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

çok sıcak yaa bunaltıcı bende bi duşa giip yatarım kuzum anam herkezz gimişşşş hee kızlar gidenlerr hayırlı sahurlar anacımmm iyi bakın kendinize

hoşgeldinn kuzumm sıhhatle olsun ben daha gidemedim duşa hahaha günde artık 3 4 kere duş az geliyooo
saol kuzum yaa gerçektende yetmiyo girdim çıktımda ne oldu sanki yine sucuk gibiyim ohaoldumsmile
kuzum askerdende bi kardeşim geldi oda msn de gidecekmiş 2 güne onlada laflıyoz anacım yetişemiyomm anca pc de olsamm sorun olmuyoda bunda zor yetişmeiyom 3 4 yere birden hahaha

olsun canım sen takıl yaa bende bakınıyorum işte
a.s.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS
DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ALEYNA84............................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ...................................................4 EYLÜL
TURKUAZ....................................................9 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500
derda.................500
pelin.................50bitti
derin.................??
turkuaz.............100
yeliz................1000
ezgi.................100
azra.................100+100
elif....................50bitti
hatice...............350bitti

SİZİN İÇİN DAVULCU TUTTUM ULEN KIYMETİMİ BİLİN BAK kaydirigubbakcemile3
İSTEK BİLE ÇALIYO ADAM kaydirigubbakcemile3

Akşamdan pilavı pişirdim
Gene karnımı şişirdim
Çok mani diyecektim ama
Defteri yolda düşürdüm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Davulumun ipi kaytan,
Kalmadı sırtıma mintan,
Virin ağalar bahşişim,
Alayım sırtıma mintan

Davulun içi pekmez,
Çalarım fakat ötmez.
Bir bahşiş vermezseniz,
Davulcu buradan gitmez

BAHŞİŞLERİ YARIN TOPLARIM HABERİNİZ OLA

Artık uyanmanız gerek sonra yarın uyanmadık açız demeyin
bugecelik bukadar yarın manilere devam

hahahahahy koptumm kızzzzzzz allah iyiligini versinn kız site attı benii sonra girdim bakım ar dedii allahımm ne bakımı buu devamlı devamlıı hayırlı sahurlarrr ben yedim içtim yatıyomm hayırlı ramazanlar rbim tuttugumuz oruçları kıldımız namazları okudugumuz dualrı kabuletsin inşallah mübarek ramazanıı şeriff yzüsuyu hürmetin e ellerimiz bo çevirmesinn göbişlerimizi doldursunn inşallahh AMİNNNNNNNNNNNN

vulcu davulcu al sana bi tepsi börekk bu gecelik bahşisin börekk yarın gece gene gelesinn

Sen Ona Anne Dİyeceksİn

--------------------------------------------------------------------------------

BİR ZAMANLAR doğmak üzere olan bir çocuk varmış. Ve dünyaya gideceği gün Allah’a sormuş:
“Bu kadar küçük ve korunmasızken dünyada nasıl yaşayacağım?”
Allah “Meleklerimin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni hep koruyacak.” diye cevap vermiş.
“Ama lütfen söyle bana, burada Cennet’ te hiçbirşey yapmadan şarkı söylüyor ve gülümsüyorum, ben böyle çok mutluyum.”
“Senin meleğin de sana şarkılar söyleyecek ve sana hergün gülecek. Sen de o meleğin sevgisini hissedeceksin ve mutlu olacaksın.”
“Peki insanlar benimle konuştuklarında ben onları nasıl anlayacağım, ben onların dilini bilmiyorum ki.”
“Meleğin sana dünyadaki sözlerin en güzelini ve en tatlısını söyleyecek, ve görebileceğin en büyük sabır ve ilgi ile sana konuşmayı öğretecek.”
“O zaman seninle konuşmak istediğim zaman ne yapacağım?”
“Meleğin senin ellerini birleştirecek ve sana dua etmeyi öğretecek.”
“Duydum ki dünyada kötü insanlar varmış. Beni kim koruyacak?”
“Merak etme, meleğin seni hayatı pahasına dahi olsa savunacak.”
“Ama ben seni göremeyeceğim için çok mutsuz olacağım.”
“Meleğin sürekli sana benden bahsedecek ve sana bana nasıl tekrar ulaşabileceğini anlatacak, ama beni göremesen de ben hep senin yanında olacağım.”
Tam o esnada Cennet’te ki huzur ortamına dünyanın homurtuları karışmaya başladı. Dünyaya gitmek üzere olduğunu anlayan çocuk aceleyle son sorusunu sordu:
“Peki Allah’ım şimdi gitmek üzereyim, lütfen bana o meleğin ismini söyler misin?” “Meleğin ismi önemli değil, sen ona ‘Anne’ diyeceksin

günaydın kuzular
herkese hayırlı ramazanlar alllahım bu mübarek ayda hepimizi affı mağfiret ederek günahlarımızdan arınmış olarak çıkarsın inşlhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…