Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

herkese hayırlı ramazanlar...........
RABBİM bu mübarek günlerde açılan elleri boş çevirmez inş....

ebrarım gecmısı okuyamamıstım cnm kusurabakma sımdı dua abdessız nasıl okunuyomus ya anlamadım kesın dımı eger okunuyorsa okurum cnm
lısteyıde hallederız bgn cnm gece burdayız sahur yaparız beraber

bu ardada ben benim kırmızılar geldi malasef cok üzgünüm ama napalım hayırlısı olsun mafoldumbenyeni tarihim 11 eylül...

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS
SEYDAM..........................................................................................30 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84.................................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ...................................................4 EYLÜL
UGURBONCUGUM......................................6 EYLÜL

TURKUAZ....................................................9 EYLÜL
PELİN67.....................................................11 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

KIZLAR YENI TARIHLERINI BILDIRMEYENLERE CEZA KESILICEK.......:)

Son düzenleme:
Gamze87........................................... ..........................................13 temmuz
gelıncık37_34..................................... .......................................17 temmuz
zeynep4........................................... ...........................................?temmuz
mızmız............................................ .............................................17tem muz
dekınman.......................................... ..........................................?? Temmuz
06sevınc06........................................ ...........................................?? Temmuz
asi............................................... .................................................. 23 temmuz
seydam............................................ .............................................29 temmuz
yelız............................................. ................................................30 .temmuz

kızlar temmuz ayında adet olanlar olmayanlar bıldırsınler lütfen lısteyı düzenlıcem

Sanada hayırlı ramazanlar gökcem umarım ıyısındır cnm dıkkatet kendıne
pelınım bende cok üzülüyorum tam 15 ay bıttı cnm kafayı yıcem ama elden ne gelırkı adam gıbı doktorda yok bulundugunuz yerın kıymetını bılın hersey yoluna gırer ınsallah cnm

herkeze haytırlı nramazanlart nabersiniz kızlar ben giremedim bi kaçgündür çok yoğunum sabah mukabeleye gidiyorum akşamları kendim okuyorum şimdi bide terafi var sizi ihmal ettim kusura bakmayın kızlar

Herkese merhabalarr...
Rabb'im bu mübarek günde derdi olana deva,hasta olana şifa,borçlu kullarına da edalar nasip eylesin.
Bizler gibi meleğinin olmasını dört gözle bekleyen kardeşlerimize hayırlısıyla tez zamanda hamiş kalmayı ve sağlıcakla kucağına almayı,hamile kardeşlerimize de hayırlı doğumlar,kolay doğumlar nasip etsin...AMİİNN
Kızlar kendimi çok garip hissediyorum,sanki bu dünyada kimsem yokmuş gibi,ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum...

herkese hayırlı ramazanlar

turkuazcım her ay bende de oluyo canım böyle şeyler içime aglama geliyo sen içini ferah tut canım kendini üzme cünkü üzdüyümüzle kalıyoruz olan bize oluyo

duana bütün kalbimle amin diyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…