Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam hanımlar hepinize güzel bir ramazan diliyorum
çok güzel dualar yapılmış amin diyorum hepinizden ALLAH razı olsun .
fazla kalamıycam
DUAYI bitirenler lütfen haber versin .hepinizi öpüyorum tatlışlar

ZORX için dua listemiz
AZRA..................20bitti
EBRAR...............30bitti
PORTİ.................30bitti
DERİN.................30bitti
SAMYELİ............20bitti
YELİZ.................20bitti
ZORX..................50bitti
MİRAGE..............20bitti
GÜLŞAH..............20bitti
AYŞEN................23bitti
SEYDAM..............20bitti
TANCREDİ.............30bitti

kızlar çarşamba akşamı duasını yaparız inşallah .

Son düzenleme:
PELİNİM adet olmuşsun çok üzüldüm bitanem sağlık olsun nediyelim vardır herşeyde bir hayır .öpüyorum seni..
TUTİŞİM niye böylesin kuzum üzülüyorum moralin bozuk olunca yanlız olurmusun RABBİMİZ var sığınacağımız,bizler varız,ailn var .canını sıkan her ne ise lütfen boşver gitsin hayat herşeye rağmen çok güzel.tutişim öpüyorum seni..
GÖKCEM,BERSUM,BONCUĞUM,ALEYNAM,DİDEMİM,DERDAM kızlar uğramışsınız hepinize hayırlı ramazanlar

slm kızalr herkes ilkgün mayışıklığında herhalde Allah sabır versin herkese

ebrar cnm 50 tane okundu aysende okudu 23 ü tancredi arkadaşımız zaten hemen okudu onların yanınada yazabilrisin cnm bitti die duayı kaçta yapıoruz bide cnm 9.30 gibimi oluyo yine

turkuazım cnm benım bozma morelını hersey yoluna gırıcek esın yanında olmucakmıs buay olsun ıyı olsun esınde gelıcek ay olur bız agladıkca kendımızı yıpratıyoruız ben aklıma her geldıkce aglıyorum ama allah büyük cnm elbet bızde gülücez :teselli:

evet cnm öyle ama ne bileyim,etrafımda hemen çocuğu olupta değerini bilmeyen biri var ve şuan bebeği hasta ama umrunda değil bazen elimde olmadn öylelerine hemen nasip ediyorsun da Allah'ım diyorum orda duruyorumm... Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

selam hanımlar hepinize güzel bir ramazan diliyorum
çok güzel dualar yapılmış amin diyorum hepinizden ALLAH razı olsun .
fazla kalamıycam
DUAYI bitirenler lütfen haber versin .hepinizi öpüyorum tatlışlar
sağol ablam sanada hayırlı ramazanlar...

abla yazdığını okuyunca acayip oldum,haklısın öyle ama ne biliyim işte iş yüzünden eşimin yüzünü göremiyorum,bu çocuk derdi zaten ayrı bir mesele,e bir de iş meselesi var bildiğin gibi,ufak tefek başka sorunlar hepsi birikti sanırım...
neyse sizin de canınızı sıkmıyım,bn akşam yine anneme gidicem sanırım 7 buçuk gibi belki karşılaşırız...

Arkadaşlar merhaba. Bugün çok işim vardı. Gelemedim. turkuaz nasılsın? Şimdi çıkmam lazım. Görüşmek üzere. Bu arada dua vermişi ebrar bana 20 bitirdim. Gelirse söyleyebilirmisin? opuyorumnanaktan

Arkadaşlar merhaba. Bugün çok işim vardı. Gelemedim. turkuaz nasılsın? Şimdi çıkmam lazım. Görüşmek üzere. Bu arada dua vermişi ebrar bana 20 bitirdim. Gelirse söyleyebilirmisin? opuyorumnanaktan

çok şükür canım sen nasılsın,Allah kabul etsin ağzına sağlık
eboş görür zaten okuduğunu,yoksam bizde azra gibi iki üç defa yazsak mı acep
azraa kızmadın dimi öyle dedim diyeeeyvahedigeldismile

selam canim ben 30 da oldum malesef :gitme:

hayirli ramazanlar kizlar

1-Allah ramazan ayını diğer aylara nazaran bir çok özelliklerle ve faziletlerle tahsis etmiştir. Onlardan bazıları.

1-Oruçlunun nefesi Allah indinde misk kokusundan daha güzeldir.
2-Oruçlu iftarını açıncaya kadar melekler onun için istiğfarda bulunurlar.
3-Allah cennetini her gün güzelleştirir ve der ki “ salih kullarımın acılara ve ezalara katlanmalarına az kaldı sonra senin yanına girecekler.”
4-Ramazan ayında şeytanlar bağlanır.
5-Ramazan ayında cennet kapıları açılır ve cehennem kapıları kapanır.
6-Ramazan içinde kadir gecesi vardır ki bu gece bin aydan daha hürmetlidir.
7-Ramazanın son gecesinde Allah oruçluları bağışlar.
8-Her Ramazan gecesi Allah kullarını ateşten azat eder

allahim oruclarinizi kabul etsin ins ben tutamiyorum tutamiyorum malesef tedavi öncesi doktorum uygun görmedi zaten kan sekerimde yüksek uzun süre ac kalamiyorum ins sonra yerine tutarim rabbimin iznilye

canım okuyan herkesden allah razı olsun
bitek portiden haber yok galiba oda illaki akşama okumuş olarak gelir .
canım duayı yine aynı saatte yaparız heralde burda 20:18 iftar yemek bulaşık derken belki 5 10 dakikalık rötar olabi,lir.inşallah görüşrüz ayrıca çok mübarek birayda duanın yapılmasına çok mutlu oluyorum inşallah vesile olur.
canım anlıyorum seni hayat güzel olduğu kadar zor ama lütfen kendinden kötüleri düşün inan bana teselli olursun
mesela ben geçen ramazan hastanedeydim görseydin neler vardı .yani halimize sonsuz hamdusenalr olsun .inanki biz kullar nankörüz beni yanlış anlama hepimiz için söylüyorum bunu RABBİM verdikce daha fazlasını istiyoruz peki biz fazla ne veriyoruz?
seni seviyorum güzel kardeşim dilerim mübarek ay ruhen ve bedenen tertemiz yapar bizleri opuyorumnanaktan
canım ağzına sağlık çok saolasın
öpüyorum seni
azra kızmaz hiç merak etmeyin kızlar
kuzum çok hoşgörülü opuyorumnanaktan
selam canim ben 30 da oldum malesef :gitme:
canım listeye ekliycem inşallah

canım paylaşımın için çok saol
RABBİM sanada nasip etsin seneye orucunu tutmayı .rahatsızlığın olmasa tutacaktın sonuçta hiç moralini bozma şifa versin rabbim tutulur oruçlar canım .herşey güzel gönlünce olsun

çokk haklısın valla aklımı başıma getirdin abla, aptal gibi olmayacak şeylere üzülüyorum,ne durumda ne dertleri olanlar var haklısınn,başınız sağolsun bu arada geç oldu ama,mekanı cennet olsun....
azram da kızmaz zaten tahmin ettiğim için öyle dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…