evet cnm öyle ama ne bileyim,etrafımda hemen çocuğu olupta değerini bilmeyen biri var ve şuan bebeği hasta ama umrunda değil bazen elimde olmadn öylelerine hemen nasip ediyorsun da Allah'ım diyorum orda duruyorumm... Allah herşeyin hayırlısını nasip etsinherkese hayırlı ramazanlar
turkuazcım her ay bende de oluyo canım böyle şeyler içime aglama geliyo sen içini ferah tut canım kendini üzme cünkü üzdüyümüzle kalıyoruz olan bize oluyo
duana bütün kalbimle amin diyorum canım
sağol ablam sanada hayırlı ramazanlar...selam hanımlar hepinize güzel bir ramazan diliyorum
çok güzel dualar yapılmış amin diyorum hepinizden ALLAH razı olsun .
fazla kalamıycam
DUAYI bitirenler lütfen haber versin .hepinizi öpüyorum tatlışlar
PELİNİM adet olmuşsun çok üzüldüm bitanem sağlık olsun nediyelim vardır herşeyde bir hayır .öpüyorum seni..
TUTİŞİM niye böylesin kuzum üzülüyorum moralin bozuk olunca yanlız olurmusun RABBİMİZ var sığınacağımız,bizler varız,ailn var .canını sıkan her ne ise lütfen boşver gitsin hayat herşeye rağmen çok güzel.tutişim öpüyorum seni..
GÖKCEM,BERSUM,BONCUĞUM,ALEYNAM,DİDEMİM,DERDAM kızlar uğramışsınız hepinize hayırlı ramazanlar
Arkadaşlar merhaba. Bugün çok işim vardı. Gelemedim. turkuaz nasılsın? Şimdi çıkmam lazım. Görüşmek üzere. Bu arada dua vermişi ebrar bana 20 bitirdim. Gelirse söyleyebilirmisin? opuyorumnanaktan
selam canim ben 30 da oldum malesef :gitme:Gamze87........................................... ..........................................13 temmuz
gelıncık37_34..................................... .......................................17 temmuz
zeynep4........................................... ...........................................?temmuz
mızmız............................................ .............................................17tem muz
dekınman.......................................... ..........................................?? Temmuz
06sevınc06........................................ ...........................................?? Temmuz
asi............................................... .................................................. 23 temmuz
seydam............................................ .............................................29 temmuz
yelız............................................. ................................................30 .temmuz
kızlar temmuz ayında adet olanlar olmayanlar bıldırsınler lütfen lısteyı düzenlıcem
canım okuyan herkesden allah razı olsunslm kızalr herkes ilkgün mayışıklığında herhalde Allah sabır versin herkese
ebrar cnm 50 tane okundu aysende okudu 23 ü tancredi arkadaşımız zaten hemen okudu onların yanınada yazabilrisin cnm bitti die duayı kaçta yapıoruz bide cnm 9.30 gibimi oluyo yine
canım anlıyorum seni hayat güzel olduğu kadar zor ama lütfen kendinden kötüleri düşün inan bana teselli olursunevet cnm öyle ama ne bileyim,etrafımda hemen çocuğu olupta değerini bilmeyen biri var ve şuan bebeği hasta ama umrunda değil bazen elimde olmadn öylelerine hemen nasip ediyorsun da Allah'ım diyorum orda duruyorumm... Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin
sağol ablam sanada hayırlı ramazanlar...
abla yazdığını okuyunca acayip oldum,haklısın öyle ama ne biliyim işte iş yüzünden eşimin yüzünü göremiyorum,bu çocuk derdi zaten ayrı bir mesele,e bir de iş meselesi var bildiğin gibi,ufak tefek başka sorunlar hepsi birikti sanırım...
neyse sizin de canınızı sıkmıyım,bn akşam yine anneme gidicem sanırım 7 buçuk gibi belki karşılaşırız...
canım ağzına sağlık çok saolasınArkadaşlar merhaba. Bugün çok işim vardı. Gelemedim. turkuaz nasılsın? Şimdi çıkmam lazım. Görüşmek üzere. Bu arada dua vermişi ebrar bana 20 bitirdim. Gelirse söyleyebilirmisin? opuyorumnanaktan
azra kızmaz hiç merak etmeyin kızlarçok şükür canım sen nasılsın,Allah kabul etsin ağzına sağlık
eboş görür zaten okuduğunu,yoksam bizde azra gibi iki üç defa yazsak mı acep
azraa kızmadın dimi öyle dedim diyeeeyvahedigeldismile
canım listeye ekliycem inşallahselam canim ben 30 da oldum malesef :gitme:
hayirli ramazanlar kizlar
1-Allah ramazan ayını diğer aylara nazaran bir çok özelliklerle ve faziletlerle tahsis etmiştir. Onlardan bazıları.
1-Oruçlunun nefesi Allah indinde misk kokusundan daha güzeldir.
2-Oruçlu iftarını açıncaya kadar melekler onun için istiğfarda bulunurlar.
3-Allah cennetini her gün güzelleştirir ve der ki “ salih kullarımın acılara ve ezalara katlanmalarına az kaldı sonra senin yanına girecekler.”
4-Ramazan ayında şeytanlar bağlanır.
5-Ramazan ayında cennet kapıları açılır ve cehennem kapıları kapanır.
6-Ramazan içinde kadir gecesi vardır ki bu gece bin aydan daha hürmetlidir.
7-Ramazanın son gecesinde Allah oruçluları bağışlar.
8-Her Ramazan gecesi Allah kullarını ateşten azat eder
allahim oruclarinizi kabul etsin ins ben tutamiyorum tutamiyorum malesef tedavi öncesi doktorum uygun görmedi zaten kan sekerimde yüksek uzun süre ac kalamiyorum ins sonra yerine tutarim rabbimin iznilye
canım anlıyorum seni hayat güzel olduğu kadar zor ama lütfen kendinden kötüleri düşün inan bana teselli olursun
mesela ben geçen ramazan hastanedeydim görseydin neler vardı .yani halimize sonsuz hamdusenalr olsun .inanki biz kullar nankörüz beni yanlış anlama hepimiz için söylüyorum bunu RABBİM verdikce daha fazlasını istiyoruz peki biz fazla ne veriyoruz?
seni seviyorum güzel kardeşim dilerim mübarek ay ruhen ve bedenen tertemiz yapar bizleri opuyorumnanaktan
azra kızmaz hiç merak etmeyin kızlar
kuzum çok hoşgörülü opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?