Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşbuldum abla sen nasılsın ben yemeyimi yaptım bi sofra ile salata kaldıııııııı
ohh maşallah kuzum ellerine sağlık ben evde değilim annemlerdeyim
kardeşim ve eşide gelicek beraber iftar yapıcaz kociş çalışıyo onada yemek verdim dükkanda açıcak .böyle işte bizdeki durumlar
Iyiyz ebrarcım söylediklerine katılşıyorum canım umudumuzu kaybetmek yok pelincim sende bukadar takma kafana napalım takdir allahtan elbet vardır bi bildiği

saol tatlım
buarada özledim seni demek yoğunsun tefriciye kaç tane okudun sen iyisindir kesin ben daha 400 tane okudum

ebrarcım tefriciye noldu canım be 300 tane bitirdim daha erken okurumda işlerim var diğer 200 taneyi yarın bitirirm siz naptınız

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, aleyna84+, derdanur+, ugurboncugum+, pelin67+, portakal_suyu+, baharinkizi

o0kurumda ebrarcım camiye gidiyorum mukabeleye evdede okuyorum anneme gitmek zorunda kaldım annem hasta biliyosunuz bu akşam yine gidicem fırsat olmuyo ama akşam yada yarın biter

sıcak çok var kızlar benim tansiyonda düştü galiba Rabbim çalışanlara yardım etsin ben .ıkıyom kızlar kociş geldi görüşürz akşam

Ebrarım aleynam ıkınızdende ozur dılıyorum bencılce konustum ama bu belırsızlıkte benı cok yıprattı bı doktara gıtsem rahatlıycam belkı ama esım hep ertelıyo sımdı de ramazandan sonraya kaldı... adet oldugum zaman boyle sacmalıyorum ıste bır ıkı gun sonra gelırım kendıme... tekrardan ozur dılıyorum kızlar hepımız aynı kaderı paylasıyoruz allahım ıns hepımızın yuzunu guldurur...iyıkı varsınız canlarım benım...

o0kurumda ebrarcım camiye gidiyorum mukabeleye evdede okuyorum anneme gitmek zorunda kaldım annem hasta biliyosunuz bu akşam yine gidicem fırsat olmuyo ama akşam yada yarın biter
canım acelesi yok sen bak işlerine süre kısıtlaması yokmuş zaten rabbim kabul etsin
OHHHHHHHHHHHHH abla ne güzel annenlerdesin yemekle ugraşmadın

kızlar ya bende elimi yaktm yemek yaparken sızlıyıyo yaaaaaaaaaaa
canım annem yapmadıki yemekleri ortaklaşa yapıyoruz yani onu çalıştırırmıyım kuzum yaa zaten rahatsız bide oruçlu .
ayy çok sızlar canım allahım yakmasın bizi ufacık bişeye dayanamıyoruz
sıcak çok var kızlar benim tansiyonda düştü galiba Rabbim çalışanlara yardım etsin ben .ıkıyom kızlar kociş geldi görüşürz akşam

amin canım çok zor rabbim herkesin yardımcısı olsun
hadi güle güle öptüm çok

canım yaa özür dilemene gerek yok biz seni çok iyi anlıyoruz ama bukadar üzülme diye bunları yazdım .yani beterin beteri var .benim eşimde aynı napıyım bıraktım kendimi yıpratamam ne sanki tek benimmi çocuğum birrazda onlşar fedakarlık etsin 10 senedir ben ediyorum .seni öpüyorum canım olumunekankayizsmile

pelinim özür dilencek bişe yok canım hepimiz aynıyız bende adet oldugumda senin gibi olurum

benim eşimde hep erteliyodu kayınvaliem konuştu onu dinledi sende annesine de canım belki onu dinler

canım benim üzme kendini yarın öbürgün cocun olur heşey yerine gelir saglık gelmez içini rahat tut RABBİME GÜVEN herşey yerini bulur

aynı kaderi paylaşıyoz canım kardeşim kaderdaşız bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

meraba arkadaşlar, tesadüfen gördüm topiğinizi
beni de listenize eklermisiniz. bende anne olmak istyorum
bu mübarek ayda Rabbim dualarımızı kabul etsin, hsret kaldığımıza kavuştursun

Sağolun ben de iyiyim kızlar
ne kadar kalabalık bugün burası
maşallah
porticim ramazan bereketi galiba :))
abla bende okurum tefriciye bana şimdilik 300 yaz okuyabilirsem tekrar okurum olurmu rabbim kabul etsin inşallah

tamam canım gece yazarım sanada 300 tane ,çok saol balım allah razı olsun

BEN KAÇTIM kızlar öpüyorum sizi
BONCUK sesin çıkmıyo senide çok öptümm

bu eşlere ne oluyo anlamıyom ya bütün sıkıntıyı biz cekiyozzzzzzz

onlar bi teste nazlanıyolar taste sanki zor bişe tövbe tövbe yaa

benimkide aynı bi tes yaptırmadıkı dr son durumu görsün bunların hepsi aynı galiba

abla senin gibi yapmak lazım ama dayanamıyom yaaaaaaaaaaaaaaa anca 1 hafta susabiliyom

eşimde öyle diyo anca 1 hafta dayanıyon sonra patlıyon diyo bana sinir ederler bunlar insanı yaaaaaaaaaa

kuzularrr yakaladım sizi çıkamadan heheheh
boncuğum he ya bi bakem dedim geçmişe,makbuşun topiğine de bakıyorum arada güzel oluyor eskileri okumakyerimseniben
pelincim bende senin gibi düşünüyordum ama eboş sağolsun kendime getirdi...
naneliseker hoşgeldin canım sendeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…