ohh maşallah kuzum ellerine sağlık ben evde değilim annemlerdeyimhoşbuldum abla sen nasılsın ben yemeyimi yaptım bi sofra ile salata kaldıııııııı
Iyiyz ebrarcım söylediklerine katılşıyorum canım umudumuzu kaybetmek yok pelincim sende bukadar takma kafana napalım takdir allahtan elbet vardır bi bildiği
ebrarcım tefriciye noldu canım be 300 tane bitirdim daha erken okurumda işlerim var diğer 200 taneyi yarın bitirirm siz naptınız
canım acelesi yok sen bak işlerine süre kısıtlaması yokmuş zaten rabbim kabul etsino0kurumda ebrarcım camiye gidiyorum mukabeleye evdede okuyorum anneme gitmek zorunda kaldım annem hasta biliyosunuz bu akşam yine gidicem fırsat olmuyo ama akşam yada yarın biter
canım annem yapmadıki yemekleri ortaklaşa yapıyoruz yani onu çalıştırırmıyım kuzum yaa zaten rahatsız bide oruçlu .OHHHHHHHHHHHHH abla ne güzel annenlerdesin yemekle ugraşmadın
kızlar ya bende elimi yaktm yemek yaparken sızlıyıyo yaaaaaaaaaaa
sıcak çok var kızlar benim tansiyonda düştü galiba Rabbim çalışanlara yardım etsin ben .ıkıyom kızlar kociş geldi görüşürz akşam
Ebrarım aleynam ıkınızdende ozur dılıyorum bencılce konustum ama bu belırsızlıkte benı cok yıprattı bı doktara gıtsem rahatlıycam belkı ama esım hep ertelıyo sımdı de ramazandan sonraya kaldı... adet oldugum zaman boyle sacmalıyorum ıste bır ıkı gun sonra gelırım kendıme... tekrardan ozur dılıyorum kızlar hepımız aynı kaderı paylasıyoruz allahım ıns hepımızın yuzunu guldurur...iyıkı varsınız canlarım benım...
Ebrarım aleynam ıkınızdende ozur dılıyorum bencılce konustum ama bu belırsızlıkte benı cok yıprattı bı doktara gıtsem rahatlıycam belkı ama esım hep ertelıyo sımdı de ramazandan sonraya kaldı... adet oldugum zaman boyle sacmalıyorum ıste bır ıkı gun sonra gelırım kendıme... tekrardan ozur dılıyorum kızlar hepımız aynı kaderı paylasıyoruz allahım ıns hepımızın yuzunu guldurur...iyıkı varsınız canlarım benım...
porticim ramazan bereketi galiba :))Sağolun ben de iyiyim kızlar
ne kadar kalabalık bugün burası
maşallah
abla bende okurum tefriciye bana şimdilik 300 yaz okuyabilirsem tekrar okurum olurmu rabbim kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?