Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tmm ebrarım nasılsın cnm
ben iyiyim canım sen nasılsın?
çok susadım kuzum yaa çok su içtiğim için ilk günün verdiği tuhaflık var

hepimiz aynıyız kuzum ama gerçekten insan hastanelerde çok büyük ders alıyo .allahım kimseyi düşürmesin
buarada çok saol kuzum opuyorumnanaktan

İnşaallah seneye tutabilirsin seydam,geçmiş olsunn...

kızlar selam herkes burda yaa negüzel

:1hug:

Allasenn bu üstteki şey reklamı ne ya heryerde çıkıyor sinir oldum,sayfanın arasından bile çıkıyor tam bişe okuyacam kadının fermuarı açılıorkaydirigubbakcemile3

ebrarım haklısın canım ama benım umudum kalmadı artık... bılıyorum ben anne olamıycam ısyan etmıyorum sadece ıcıme oyle doguyo... cok uzgunum bu aydan cok umutluydum ama yıne hayal kırıklıgına ugradım...sızlerı uzmek ıcın yazmadım sadece ıcımı dokecegım yer bı tek burası...bıtanem senı cok opuyorum kızlar sızlerıde tabıkı... allaha emanet olun hepınızı cok sevıyorum bı muddet gırmıycem artık uzaklasmam lazım bu dusunceden... hepınızı cok ozlıycem hoscakalın...

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER.................................................................................27 AGUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS
SEYDAM..........................................................................................30 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84.....................................................................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ.......................................................................................4 EYLÜL
UGURBONCUGUM..........................................................................6 EYLÜL
TURKUAZ.......................................................................................9 EYLÜL
PELİN67........................................................................................11 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

KIZLAR YENI TARIHLERINI BILDIRMEYENLERE CEZA KESILICEK.......:)

Son düzenleme:
pelincim turkuazcım ve uğurboncuğum siz nasılsınız kızlar?
sağol cnm şükür sen nasılsın

turkuazım bgn benı görmüyor hıhsempatiksalakcinni

görmem mi kuzuuuu,topiğin ilk açılış sayfalarını okuyordumm daa:) nabersinnn
kaydirigubbakcemile5
ben bırazdan işten çıkıyorum annneme gidicem en geç yarım saate gelirim kızlar kaçmazsanız konuşuruz biraz ,ama kaçmayın olar mııısositososito

Son düzenleme:
sorma yaa adamı mübarek gün günaha sokuyolar laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
off nedeyimki pelinim yaa yanlış düşünüyosun özür dilerim ama bukadar yıpratmayın kendinizi aslında söyliycek çok sözüm var ama nasıl diyeceğimi bilmiyorum .boşuna stres yapıyosunuz kuzum niye olmasın yaa sanki doktora gittinde sana dediki senin çocuğun olmaz .yaa deseydi sanaki rahimin yok senin asla çocuğun olmaz napardın .oyüzden biraz mantıklı düşünün benide yanlış anlamayın belki biraz sert uslubla yazdım ama belki kendine getirir seni .siz benden yaşca küçüksünüz bende bu yolda çok çektim ama hiç pes etmedim biliyomusunuz .hiç olmuycak demedim .inşallah olucak kuzum tamam git belki kafanı dağıtırsın ama lütfen enkısa zamanda toparlanmış olarak dön aramıza seni seviyorum canım opuyorumnanaktan
Slm ben geldim canlar nabersiniz

canım ya öyle düşünme lütfen bende adet oldugumda senin gibi düşünüyom sonra yumurtlamam günlerim gelince calışma oluyo sonra tekrar ümitleniyom sonra tekrar hayal kırıklıgı olyo adet olunca

bizim hayatımızda böyle geciyo ne yapalım RABBİM beterinden korusun

içini ferah tut kardeşim bizde seni seviyoruz

canım ben burda olamam heralde pilav yapıcam ve çorbanın sosunu yapıcam
sonra sofra kurucam inşalah karşılaşırız ama
Ya bu sıcakta ebrarım allah yardımcınız olsun ınan ben tutamadım ama sabahtan berı bırsey yemedım bıtsede baslasam artık
canım inan açlık hiç insanın aklına gelmiyo su işi zor yaa bide ben çok su içtiğim için .
sende bitince başlarsın ALLAH kabul etsin herkesin oruçlarını
kızlar buarada lıstemızı begenıyormusunuz eger begenmıyorsanız degıstırebılırım fıkırlerınızı beklıyorum
bence güzel bide ben alıştım zor bişey yaparsın hiç güncelliyemem sonra kaydirigubbakcemile3

PELİNİM inşallah yanlış anlamazsın beni lütfen iyi düşün herşey çocuk değil bunu unutma
öpüyorum seni canım

Iyiyz ebrarcım söylediklerine katılşıyorum canım umudumuzu kaybetmek yok pelincim sende bukadar takma kafana napalım takdir allahtan elbet vardır bi bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…