ben iyiyim canım sen nasılsın?tmm ebrarım nasılsın cnm
çokk haklısın valla aklımı başıma getirdin abla, aptal gibi olmayacak şeylere üzülüyorum,ne durumda ne dertleri olanlar var haklısınn,başınız sağolsun bu arada geç oldu ama,mekanı cennet olsun....
azram da kızmaz zaten tahmin ettiğim için öyle dedim:)
İnşaallah seneye tutabilirsin seydam,geçmiş olsunn...hayirli ramazanlar kizlar
1-Allah ramazan ayını diğer aylara nazaran bir çok özelliklerle ve faziletlerle tahsis etmiştir. Onlardan bazıları.
1-Oruçlunun nefesi Allah indinde misk kokusundan daha güzeldir.
2-Oruçlu iftarını açıncaya kadar melekler onun için istiğfarda bulunurlar.
3-Allah cennetini her gün güzelleştirir ve der ki “ salih kullarımın acılara ve ezalara katlanmalarına az kaldı sonra senin yanına girecekler.”
4-Ramazan ayında şeytanlar bağlanır.
5-Ramazan ayında cennet kapıları açılır ve cehennem kapıları kapanır.
6-Ramazan içinde kadir gecesi vardır ki bu gece bin aydan daha hürmetlidir.
7-Ramazanın son gecesinde Allah oruçluları bağışlar.
8-Her Ramazan gecesi Allah kullarını ateşten azat eder
allahim oruclarinizi kabul etsin ins ben tutamiyorum tutamiyorum malesef tedavi öncesi doktorum uygun görmedi zaten kan sekerimde yüksek uzun süre ac kalamiyorum ins sonra yerine tutarim rabbimin iznilye
kızlar selam herkes burda yaa negüzel
PELİNİM adet olmuşsun çok üzüldüm bitanem sağlık olsun nediyelim vardır herşeyde bir hayır .öpüyorum seni..
TUTİŞİM niye böylesin kuzum üzülüyorum moralin bozuk olunca yanlız olurmusun RABBİMİZ var sığınacağımız,bizler varız,ailn var .canını sıkan her ne ise lütfen boşver gitsin hayat herşeye rağmen çok güzel.tutişim öpüyorum seni..
GÖKCEM,BERSUM,BONCUĞUM,ALEYNAM,DİDEMİM,DERDAM kızlar uğramışsınız hepinize hayırlı ramazanlar
canım ağzına sağlık ALLAHIM kabul etsin inşallahSelam kızlar nasılsınız?
ebrarcım canım ben okudum bitti 30 taneyi Allah kabul eder inşallah
sağol cnm şükür sen nasılsınpelincim turkuazcım ve uğurboncuğum siz nasılsınız kızlar?
turkuazım bgn benı görmüyor hıhsempatiksalakcinni
ben iyiyim canım sen nasılsın?
çok susadım kuzum yaa çok su içtiğim için ilk günün verdiği tuhaflık var
hepimiz aynıyız kuzum ama gerçekten insan hastanelerde çok büyük ders alıyo .allahım kimseyi düşürmesin
buarada çok saol kuzum opuyorumnanaktan
sorma yaa adamı mübarek gün günaha sokuyolar laelaelaelaelaelaelaelaelaelaeİnşaallah seneye tutabilirsin seydam,geçmiş olsunn...
:1hug:
Allasenn bu üstteki şey reklamı ne ya heryerde çıkıyor sinir oldum,sayfanın arasından bile çıkıyor tam bişe okuyacam kadının fermuarı açılıorkaydirigubbakcemile3
off nedeyimki pelinim yaa yanlış düşünüyosun özür dilerim ama bukadar yıpratmayın kendinizi aslında söyliycek çok sözüm var ama nasıl diyeceğimi bilmiyorum .boşuna stres yapıyosunuz kuzum niye olmasın yaa sanki doktora gittinde sana dediki senin çocuğun olmaz .yaa deseydi sanaki rahimin yok senin asla çocuğun olmaz napardın .oyüzden biraz mantıklı düşünün benide yanlış anlamayın belki biraz sert uslubla yazdım ama belki kendine getirir seni .siz benden yaşca küçüksünüz bende bu yolda çok çektim ama hiç pes etmedim biliyomusunuz .hiç olmuycak demedim .inşallah olucak kuzum tamam git belki kafanı dağıtırsın ama lütfen enkısa zamanda toparlanmış olarak dön aramıza seni seviyorum canım opuyorumnanaktanebrarım haklısın canım ama benım umudum kalmadı artık... bılıyorum ben anne olamıycam ısyan etmıyorum sadece ıcıme oyle doguyo... cok uzgunum bu aydan cok umutluydum ama yıne hayal kırıklıgına ugradım...sızlerı uzmek ıcın yazmadım sadece ıcımı dokecegım yer bı tek burası...bıtanem senı cok opuyorum kızlar sızlerıde tabıkı... allaha emanet olun hepınızı cok sevıyorum bı muddet gırmıycem artık uzaklasmam lazım bu dusunceden... hepınızı cok ozlıycem hoscakalın...
Slm ben geldim canlar nabersiniz
ebrarım haklısın canım ama benım umudum kalmadı artık... bılıyorum ben anne olamıycam ısyan etmıyorum sadece ıcıme oyle doguyo... cok uzgunum bu aydan cok umutluydum ama yıne hayal kırıklıgına ugradım...sızlerı uzmek ıcın yazmadım sadece ıcımı dokecegım yer bı tek burası...bıtanem senı cok opuyorum kızlar sızlerıde tabıkı... allaha emanet olun hepınızı cok sevıyorum bı muddet gırmıycem artık uzaklasmam lazım bu dusunceden... hepınızı cok ozlıycem hoscakalın...
canım ben burda olamam heralde pilav yapıcam ve çorbanın sosunu yapıcamsağol cnm şükür sen nasılsın
görmem mi kuzuuuu,topiğin ilk açılış sayfalarını okuyordumm daa:) anbersinn
kaydirigubbakcemile5
ben bırazdan işten çıkıyorum annneme gidicem en geç yarım saate gelirim kızlar kaçmazsanız konuşuruz biraz ,ama kaçmayın olar mııısositososito
canım inan açlık hiç insanın aklına gelmiyo su işi zor yaa bide ben çok su içtiğim için .Ya bu sıcakta ebrarım allah yardımcınız olsun ınan ben tutamadım ama sabahtan berı bırsey yemedım bıtsede baslasam artık
bence güzel bide ben alıştım zor bişey yaparsın hiç güncelliyemem sonra kaydirigubbakcemile3kızlar buarada lıstemızı begenıyormusunuz eger begenmıyorsanız degıstırebılırım fıkırlerınızı beklıyorum
Slm ben geldim canlar nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?